zondag 12 augustus 2018

Nieuwe canvas van Lara

Onlangs kreeg ik een mailtje van Smartphoto met de vraag of ik een mooie herinnering wilde vastleggen. Met een fotoboek, mok of canvas bijvoorbeeld. Mijn keuze was snel gemaakt: een canvas van Lara! Ik vond het wel moeilijk om één foto te kiezen uit de honderden foto's die ik al heb gemaakt, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik bestelde de canvas en drie dagen later had ik hem in huis. 

canvas smartphoto

Ik heb voor een recente foto gekozen, gezien de andere foto's in huis al wat ouder zijn. Het is fijn om ook eens een foto te hebben van hoe Lara er nu uitziet. Vorige week zijn we een dagje naar zee geweest en daar is deze foto gemaakt. Een mooie herinnering dus! Ik vind haar gezichtje zo mooi op de foto: haar blinkende oogjes, lief neusje, hoe ze haar tong uitsteekt... Een verliefde mama hier hoor! <3

Het is heel gemakkelijk om een foto op canvas te maken. In slechts enkele stappen is je canvas besteld. Leuk is dat je zelf je formaat kunt kiezen en dat er veel mogelijkheden zijn. Ik heb gekozen voor een fotocanvas Deluxe. Een liggend formaat, 60 x 40 cm groot en een houten frame van 3,4 cm dik. Dat is toch al de moeite vind ik. 

canvas smartphoto

Na drie dagen had ik de canvas in huis. Ik vind het resultaat heel mooi. We hebben de canvas in onze woonkamer gehangen, op de muur waar we het meest naar kijken. Daar kunnen we er het meest van genieten. En Lara (zie park) heeft haar goedkeuring ook alvast gegeven ;-).

Ik ben heel tevreden over de canvas en service van Smartphoto.be en ik kan hun website dan ook zeker aanraden!

Wat vind jij van de foto? Heb jij al eens besteld bij Smartphoto?

Veel liefs,
Vanessa xxx

7 opmerkingen:

 1. Heel mooie canvas ,van ons klein poppemieke :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer prachtige canvas foto van ons lara'tje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Smartphoto kende ik nog niet, maar wat een leuke foto heb je van Lara uitgezocht! Zo lief! Hangt ook mooi daar in je kamer, echt een mooie aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto. Heb er net ook eens van Rui laten maken bij hem. Goeie kwaliteit en snelle service.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto van de kleine Lara! Goed gekozen. Ikzelf heb al verschillende canvassen laten maken en ben er heel tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen