Nieuwe canvas van Lara

Geplaatst door
Onlangs kreeg ik een mailtje van Smartphoto met de vraag of ik een mooie herinnering wilde vastleggen. Met een fotoboek, mok of canvas bijvoorbeeld. Mijn keuze was snel gemaakt: een canvas van Lara! Ik vond het wel moeilijk om één foto te kiezen uit de honderden foto’s die ik al heb gemaakt, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik bestelde de canvas en drie dagen later had ik hem in huis. 

canvas smartphoto

Voor de canvas heb ik een recente foto gekozen, gezien de andere foto’s in huis al wat ouder zijn. Het is fijn om ook eens een foto te hebben van hoe Lara er nu uitziet. Vorige week zijn we een dagje naar zee geweest en daar is deze foto gemaakt. Een mooie herinnering dus! Ik vind haar gezichtje zo mooi op de foto: haar blinkende oogjes, lief neusje, hoe ze haar tong uitsteekt… Een verliefde mama hier hoor! <3

Het is heel gemakkelijk om een foto op canvas te maken. In slechts enkele stappen is je canvas besteld. Leuk is dat je zelf je formaat kunt kiezen en dat er veel mogelijkheden zijn. Ik heb gekozen voor een fotocanvas Deluxe. Een liggend formaat, 60 x 40 cm groot en een houten frame van 3,4 cm dik. Dat is toch al de moeite vind ik. 

canvas smartphoto
Na drie dagen had ik de foto in huis. Ik vind het resultaat heel mooi. We hebben de foto in onze woonkamer gehangen, op de muur waar we het meest naar kijken. Daar kunnen we er het meest van genieten. En Lara (zie park) heeft haar goedkeuring ook alvast gegeven ;-).
 
Ik ben heel tevreden over de canvas en service van Smartphoto.be en ik kan hun website dan ook zeker aanraden!
Wat vind jij van de foto? Heb jij al eens besteld bij Smartphoto?

Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *