Back to School box van Newpharma

Geplaatst door
Binnenkort begint de school weer! In het begin van het nieuwe schooljaar moeten kinderen weer wennen aan het schoolritme. Een duwtje in de rug nodig? De online apotheek Newpharma heeft een nieuwe “Back to school” box samengesteld. Ik kreeg een box opgestuurd en vandaag laat ik jullie graag de inhoud zien. Kijk mee!
 
back 2 school box newpharma

klorane kids douchegel lichaam en haar peer
KLORANE KIDS DOUCHEGEL LICHAAM EN HAAR PEER – € 4,55 (200 ML)
Zodra ik de box van Newpharma open, ruik ik meteen een heerlijke zoete perengeur. Deze douchegel ruikt dus vrij sterk, maar ik denk dat de meeste kinderen daar wel van houden. Je kunt de douchegel zowel voor je lichaam als haar gebruiken en dat vind ik erg handig. Fijn om te weten: de douchegel is zeepvrij en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Leuke, vrolijke verpakking ook!
 
elmex kind tandpasta
 
ELMEX KINDERTANDPASTA – € 3,82 (50 ML)
Mijn dochtertje Lara (8 maanden) heeft inmiddels 6 tandjes en die worden iedere avond gepoetst met Elmex kindertandpasta. Ik was dus al bekend met deze tandpasta. Hij bevat Aminfluoride die melktanden helpt beschermen tegen gaatjes. Een prima tandpasta (met muntsmaak) om mee te beginnen. 
 
ducray diaseptyl desinfecterende spray
 
DUCRAY DIASEPTYL DESINFECTERENDE SPRAY – € 5,60 (125 ML)
 
Ik weet nog goed hoe ik als kind meerdere keren ben gevallen op de speelplaats en de wonden ontsmet moesten worden. Lara is natuurlijk nog te klein, maar ooit zal ik dit ook wel eens meemaken (hopelijk niet teveel!) en dan zijn dit soort producten ideaal. De Diaseptyl spray biedt een dagelijkse basisverzorging voor huidinfecties, heeft een antibacteriële werking en desinfecteert wondjes en brandplekken grondig. Super handig is dat deze spray niet prikt (bevat geen alcohol), geen kleur afgeeft en gebruikt kan worden op de gevoelige huid. Fijn dat Newpharma deze spray in de box steekt!
 
bioderma micellaire oplossing abcderm
 
BIODERMA ABCDERM H20 MICELLAIRE OPLOSSING – € 2,43 (100 ML)
 
Bioderma is geen onbekend merk voor mij. Ik ben namelijk groot fan van hun micellair reinigingswater voor het gezicht. Dit product kende ik echter nog niet. Het is reinigingswater om de gevoelige babyhuid in alle zachtheid te reinigen en kan gebruikt worden voor het gezicht, handen en ogen. Het water is hypoallergeen, zeepvrij, zonder parabenen en zonder alcohol, bevat een zacht parfum en prikt niet in de ogen. 
 
kaliptus balsem
 
KALIP’TUS BALSEM – € 8,46 (60 ML)
 
Nog een herinnering uit mijn kindertijd! Wanneer ik als kind verkouden was en een verstopte neus had, dan smeerde mijn mama Vicks zalf op mijn borst en onder mijn neus. Deze Kalip’tus balsem is een soortgelijk product. De balsem bevat 100% essentiële en natuurlijke oliën, en heeft een sterke eucalyptusgeur. Hij zorgt voor een vrije ademhaling en verhoogt op natuurlijke wijze de weerstand (vanaf 6 jaar). Je kunt hem zachtjes inmasseren op bijvoorbeeld borst, rug, buik en/of hals. 
 
hansaplast pleisters disney mickey mouse friends
 
HANSAPLAST FAMILY PACK PLEISTERS MICKEY MOUSE AND FRIENDS – € 5,12 (40 STRIPS)
 
Pleisters, wie heeft ze niet in huis? Zeker tijdens de kindertijd komen deze goed van pas. Deze Hansaplast pleisters zijn multi-functioneel voor het hele gezin. Op de pleisters staan verschillende personages van Disney – Mickey Mouse en zijn vriendjes. Deze leuke figuren verzachten de pijn toch altijd een beetje bij kindjes! 
 
biocure jellies omega 3 visolie vitamine d
 
BIOCURE JELLIES – € 12,40 (27 STUKS)
 
Deze jellies met citroensmaak (zonder suiker) bevatten omega 3 visolie en vitamine D3. Ze ondersteunen het brein en de concentratie. Ook helpen ze de energie op peil te houden. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Lara krijgt iedere dag druppeltjes vitamine D, dus misschien zijn deze jellies een goede opvolger. De jellies zijn vrij te koop, maar ik zou toch eerst een huisarts raadplegen alvorens deze zomaar aan je kindje te geven. Dan ben je immers gerust!
 
shampoux shampoo anti parasit
 
SHAMPOUX SHAMPOO ANTI-PARASIT – € 11,36 (150 ML)
 
Als laatste een product waarvan ik hoop dat je het niet moet gebruiken: een luizenshampoo. Er rust een taboe op, maar tijdens de schoolperiode hebben best veel kinderen eens last van luizen en daar is deze shampoo goed voor. De shampoo bevat twee werkzame bestanddelen, permeth en piperonylbutoxide, die luizen en neten in een mum van tijd doden. De shampoo kan ook gebruikt worden voor het behandelen van kleding of voorwerpen die in contact kwamen met het haar. 

Een handige box met producten die altijd van pas komen tijdens de schoolperiode! Ben je benieuwd geworden naar één van deze producten? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van Newpharma
 
Kende jij deze producten van Newpharma al? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Slimme box! Luizenspray en shampoo is helaas vaak nodig, als het de kop opsteekt is het lastig om weer uit te roeien. Vicks ken ik ook nog van vroeger, deze lijkt mij ook fijn!

Reacties zijn gesloten.