Rituals introduceert een nieuwe lijn: The Ritual of Holi

Geplaatst door
Ik deel niet vaak persberichten, alleen als ik heel enthousiast over iets ben. Het persbericht over de nieuwe Rituals lijn, The Ritual of Holi, is er zo eentje! Deze kleurrijke lijn is speciaal ontwikkeld voor tieners en bestaat uit geweldige bad- en huidverzorgingsproducten. Er zitten zelfs bath bombs bij! Ik ben al lang geen tiener meer, maar toch ben ik ontzettend benieuwd naar deze nieuwe producten. 

rituals the ritual of holi

Rituals The Ritual of Holi

Het schuimt en bruist en geeft douchen een heel nieuwe dimensie. Maak kennis met de nieuwste, kleurrijkste Rituals lijn, speciaal ontwikkeld voor tieners: The Ritual of Holi. De inspiratiebron was een eeuwenoude Indiase traditie die de komst van een nieuw, kleurrijk seizoen viert en uitdraagt dat het leven leuk moet zijn en niet te serieus en dat je als mens authentiek moet zijn en niet perfect. Deze gloednieuwe, innovatieve lijn bestaat dan ook uit geweldige bad- en huidverzorgingsproducten die je wereld liefdevol geur en kleur geven.
 
Voor maximaal genot bevatten de producten van deze lijn de unieke combinatie van witte lelie en perzikbloesem of de verfrissende combinatie van flamingobloem en roze grapefruit. Sprankelende ingrediënten die een heerlijke, zoete geur achterlaten op je huid.
 

Douchen is een feest

 
Geniet van de unieke douche-beleving met het bijzondere Flower Shower Foam. De fun begint als je in de flacon knijpt en het schuim er in bloemvorm uit komt. Prachtige witte lelie en heerlijke perzikbloem creëren samen een snoepzoete geur die in je huid trekt. Met Shower Flower Foam wordt het een feestje onder de douche. En het leukste: geen siliconen, parabenen of minerale oliën.
 
rituals the ritual of holi flower shower foam
Zorg voor een vrolijk gevoel onder de douche met de JELLYLICIOUS – Wobbling Shower Jelly. Een voedende zeep met een textuur die het midden houdt tussen vloeibaar en vast en die heerlijk gaat schuimen als hij in aanraking komt met water. Ontspannende flamingobloem en sprankelende roze grapefruit zorgen samen voor een feest voor je huid. Die wordt zacht, soepel en gaat heerlijk ruiken.
 
Een nieuwe BFF voor onder de douche is de HOLI MOLEY – Foaming Shower Gel, die je ochtend- of avondritueel zo leuk maakt. Het feest begint als je de gel in je vochtige huid masseert tot deze verandert in heerlijk schuim.
 
rituals the ritual of holi moley foaming shower gel
Voed je huid na het douchen met de HOLI CRACKLE – Crackling Body Mousse. Het knisperende, verkoelende effect werkt ontspannend terwijl je huid wordt gehydrateerd en gevoed. De mousse is verfrissend, kalmerend en spreekt al je zintuigen aan. En de mousse is gezond: er zitten namelijk geen siliconen, parabenen of minerale oliën in dit product. Je kan je huid ook voeden met de rijke en fluweelzachte CREAM ON – Body Cream met een zoete geur, die ook heerlijk aanvoelt op je huid.
 
rituals the ritual of holi body mousse body cream
Maak van je badritueel een feestje met de nieuwe YOU’RE THE BOMB! – Fizzing Bath Bomb en PINKY PROMISE – Flower Bath Bomb. De Fizzing Bomb kleurt je badwater, ruikt heerlijk en het bruisen maakt je huid heerlijk zacht tijdens het baden. Een geur- en kleurexplosie, een feest! In de Flower Bomb zitten echte bloemblaadjes waardoor je huid na het baden naar roze rozen ruikt.
 
Nog een reden voor een feestje: de nieuwe PARTY TIME – Confetti Body Scrub is een 2-in-1 product dat je huid zowel reinigt als verzacht. Met dit product willen we je huid geluk laten uitstralen en je innerlijke eenhoorn naar buiten lokken.
 
rituals the ritual of holi bath bombs confetti body scrub
 
Om zeker te weten dat alle ogen op je gericht zullen zijn maak je je badfeest af met het PLASTIC – FANTASTIC – DIY Rubber Mask. Dit is beslist het leukste en fijnste gezichtsmasker ever. De vloeibare maskerpasta hardt uit tot een te grappig, rubberen masker dat na het verwijderen een stralende teint tevoorschijn tovert. Het hydrateert, herstelt de elasticiteit van je huid en maakt deze lekker glad. Het is de ultieme detox voor je huid die bovendien voorzichtig onzuiverheden verwijdert.
 
rituals the ritual of holi diy rubber mask plastic fantastic
Life is meant to be fun, not serious. 
And most of all: you are meant to be real, not perfect.
#iamholiperfect
#colouryourworldwithlove
 
Deze producten zijn vanaf augustus 2018 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels en op Rituals.com.
 
Ben jij ook zo benieuwd naar deze nieuwe lijn?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Leuk zo kleurrijk,Rituals vind ik keigoeie produkten met heerlijke geuren,de jeugd én de wat ouderen zullen weer genieten 🙂

  2. Ik heb de lijn al gespot bij Rituals! Vrolijke verpakkingen, maar de geur is (gelukkig, haha) niet geheel m'n ding. Supertof dat het Shower Foam in de vorm van een bloem uit de flacon komt!

Reacties zijn gesloten.