Nieuw: Lipton Ice Tea Green Matcha

Geplaatst door
Je go-to verfrissing nog niet gevonden voor de komende zomer? Dan heeft Lipton Ice Tea goed nieuws voor jou. De theeproducent verwelkomt een nieuw lid in de Lipton Ice Tea Green family! De vertrouwde Lipton Ice Tea Green Matcha is vanaf nu dus ook verkrijgbaar met een vleugje matcha. Het perfecte drankje om tijd te nemen voor jezelf en je batterijen even op te laden.
 
nieuw lipton ice tea green matcha

MATCHA MANIA
Matcha is het fijngemalen poeder van speciaal geteelde en bewerkte groene theebladeren, dat door zenboeddhisten geïntroduceerd werd in Japan. De theeblaadjes worden met een steen gemalen tot poeder en daarna vermengd met warm water tot het begint te schuimen. 
 
In Japan is matcha uitgegroeid tot vast onderdeel van de theeceremonie, een traditioneel ritueel van elk gezin. Het vindt plaats in het theehuis van de gastheer dat sober en strak ingericht is om zich optimaal te kunnen focussen op het moment. De ceremonie bestaat uit verschillende handelingen die na elkaar worden verricht, dit zijn rituelen en voorgeschreven gebruiken die nageleefd moeten worden om een bepaalde gemoedstoestand te bereiken.
 
GEMBER, KOMKOMMER OF YUZU: WHAT’S YOUR FLAVOUR?
 
Dol op citrusvruchten en limoen? En bovendien zin om de Japanse citrusvrucht yuzu te ontdekken? Dan is yuzu & lime jouw partner-in-crime. Hou je van de frisse toets van komkommer, in harmonie met munt,of heb je meer zin in de oosterse smaken van gember en citroengras? Ook dan is Lipton Ice Tea Green Matcha iets voor jou! Deze is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: yuzu & lime, cucumber & mint en ginger & lemongrass. On trend én exotische ingrediënten zoals yuzu, citroengras en matcha democratiseren, is waar Lipton naar streeft bij productlanceringen. Drie verrassend lekkere combinaties gebotteld in een zomers fris drankje, dat zoals het volledige assortiment van Lipton Ice Tea laag in calorieën (15 kcal/100 ml) is, wat wil je nog meer?
 
nieuw lipton ice tea green matcha
 
NATUURLIJKE SMAKEN
 
De thee van het volledige gamma is Rainforest Alliance gecertificeerd. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie, opgericht in 1987. Door de samenwerking van Lipton met Rainforest Alliance kan Lipton garanderen dat de gebruikte thee afkomstig is van plantages die worden beheerd met respect voor mens en milieu. België is wereldwijd het eerste land waar alle producten van Lipton Rainforest Alliance gecertificeerde thee bevatten. 
 
Zin gekregen om te proeven? Dan nog even een korte gebruiksaanwijzing: de flesjes worden best even geschud voor gebruik. Op deze manier kan het matchapoeder zich mooi verdelen doorheen heel het flesje. Koel bewaren en serveren is een must om het frisse effect te garanderen. Santé!
 
Lipton Ice Tea Green Matcha is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt. De aanbevolen verkoopprijs voor 33 cl is € 1,01.
 
nieuw lipton ice tea green matcha
Drink jij graag ice tea? Welke nieuwe smaak lijkt jou het lekkerste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Soms drink ik wel eens graag ice tea mijn voorkeur gaat naar ice tea green matcha met gember heerlijk!

Reacties zijn gesloten.