5 leuke winterjassen

Geplaatst door
Heb jij al een mooie winterjas in de kast hangen? Een winterjas is niet alleen een must omwille van het koude weer, maar ook omdat ze ontzettend leuk is. Het is dan ook niet erg om wat meer geld in een winterjas te investeren dan dat je in andere seizoenen zou doen. Een kwalitatief goede jas gaat lang mee en kan je misschien wel een paar winters dragen. Ik zocht alvast vijf mooie, kwalitatief goede winterjassen voor jullie op! 
 
winterjas esprit


winterjas esprit
I’m blue da ba dee da ba daa! Wie kent ‘m nog? Anyway, ik vind blauwe jassen ontzettend mooi. Zo ook deze lange, gewatteerde mantel in de kleur navy. De mantel heeft een capuchon met imitatiebont, een sportieve ribstructuur en houtje-touwtjeknopen. Een mantel staat altijd netjes en is makkelijk te combineren bij iedere outfit. 
 
winterjas esprit
Ook deze blauwgroene mantel is super mooi. De mantel heeft geen capuchon maar wel een grote, opvallende kraag en dat is natuurlijk ook lekker warm in de winter. De rits van de jas loopt niet standaard in het midden en dat geeft een mooi en speels effect. 
winterjas esprit
Roze is mijn favoriete kleur en daarom mag deze zachte, roze jas zeker niet ontbreken in dit rijtje. Het is een gestructureerde jas met warme wol en een hoog te sluiten kraag die in een capuchon overgaat. Het is een licht uiteenlopend model en daar hou ik wel van. 
winterjas esprit
Deze beige donsjas is gevoerd met warme fleece en dat is heerlijk warm op koude winterdagen. Zelfs de ritszakken hebben een warme voering! De jas heeft een afneembare capuchon met afneembare rand van imitatiebond en dat vind ik erg handig. In de maand april heb ik er bijvoorbeeld geen nood meer aan om een capuchon met bond te dragen, maar is het soms wel nog te koud om al in een lentejas rond te lopen. 
winterjas esprit
Als laatste een basic, zwarte jas maar daarom niet minder mooi. Het is een sportieve, gewatteerde jas met een warme vulling van dons. Net als bij de vorige jas is de capuchon met imitatiebont afritsbaar. De jas is geschikt voor lage wintertemperaturen en dat komt in België en Nederland goed van pas! 
 
Bovenstaande winterjassen zijn te koop bij Esprit
 
Welke jas vind jij de perfecte winterjas?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Ik ga voor de 1e,blauw,lang en met kap,jassen van Esprit vind ik heel mooi.

  2. Die donkerblauwe is inderdaad erg mooi! Ik heb zelf een winterjas van Quechua. Als je de gewatteerde binnenjas losmaakt, kan je hem ook dragen wanneer het minder koud is. 🙂 Lekker multifunctioneel!

  3. Vooral de witte vind ik erg leuk! Ik heb in september een nieuwe gekocht maar vanwege het afvallen moet ik eigenlijk alweer opzoek naar een andere x

Reacties zijn gesloten.