dinsdag 23 januari 2018

Mijn favoriete webshops

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de voordelen van online shoppen. Ik vind het ontzettend leuk om online te shoppen en daarom leek het me fijn om mijn favoriete webshops met jullie te delen in een artikel. Ik vertel jullie waar ik graag online bestel en waarom.

favoriete webshops

BOL.COM

Bol.com is de webshop waar ik het vaakst bestel. Ze hebben een groot assortiment en je kunt er bijna alles kopen. Ik bestel er vooral beauty producten, huishoudmiddelen en elektronica. Wat ik fijn vind aan deze shop is dat ze regelmatig korting geven waardoor je vaak veel minder betaald dan in een winkel. Zo heb ik laatst nog een kwartaalbox met vier flessen Ariel wasmiddel gekocht aan de helft van de prijs. Ook de snelle levering vind ik top. Meestal heb je je pakketje de volgende dag al in huis. 

YVES ROCHER

Yves Rocher blijft één van mijn favoriete webshops voor verzorgingsproducten. Ik vind de producten heerlijk en van goede kwaliteit. Ik heb nog maar zelden een product gekocht wat ik niet fijn vond. Leuk meegenomen is dat de producten vaak in de aanbieding zijn en je altijd een gratis cadeautje en staaltjes bij je bestelling krijgt. Klik hier voor mijn laatste shoplog. 

JAYNO

Sinds ik mama ben, shop ik niet alleen graag voor mezelf maar ook voor mijn dochtertje Lara. Bij Jayno.nl vind je mooie babykleding van diverse merken zoals Noppies en Noeser. Le big is ook een leuk kledingmerk, maar daar is Lara nog wat te klein voor gezien het kleinste maatje 86 / 92 is. Ik koop ook goedkopere babykleertjes van C&A of Zeeman hoor, maar af en toe mag er eens een iets duurder item tussen zitten. 

BOOZYSHOP

Je zou het misschien niet verwachten maar ik hou van mooie make-up. De meeste make-up koop ik bij Kruidvat, o.a. van Essence en Catrice, maar ik bestel ook graag bij Boozyshop. In deze webshop vind je heel wat mooie merken die nauwelijks of niet in Belgische winkels verkrijgbaar zijn, o.a. MakeupRevolution, TheBalm, Real Techniques en W7 Cosmetics. Super handig dat je zo veel verschillende merken in één webshop kan kopen! 

Bron foto: Shutterstock

Wat zijn jouw favoriete webshops? Ik ben benieuwd!

Veel liefs,
Vanessa xxx

5 opmerkingen:

  1. Op boozyshop heb ik nog nooit iets besteld maar ik ga direct eens een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. toevallig kwam vandaag mijn bestelling van Boozyshop binnen en zij verpakken het ook altijd zo feestelijk met een gepersonaliseerd kaartje erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ik ben ook grote fan van Bol.com. Shop daar erg graag!

    BeantwoordenVerwijderen