Rituals The Ritual of Anahata – Winter Limited Edition

Geplaatst door
Rituals is één van mijn favoriete merken en zeker tijdens de wintermaanden. Dit jaar verrassen ze me opnieuw met hun limited edition wintercollectie: The Ritual of Anahata. Het is een collectie body en home producten met de betoverende geur van dennen en rozenhout. Ik laat alle producten aan je zien en review de shower foam!
 
rituals the ritual of anahata

THE RITUAL OF ANAHATA WINTER LIMITED EDITION

“Wanneer je jezelf de ruimte gunt om het rustiger aan te doen, kan dit helpen om je leven weer in balans te brengen en schoonheid en geluk te vinden in de kleinste dingen. Rituals Cosmetics gelooft in soulful living en nodigt iedereen uit om meer aandacht te schenken en je hart te openen. De nieuwe limited edition wintercollectie bevat een combinatie van ingrediënten die helpen te onthaasten en in balans te blijven. Palissander staat bekend om zijn heerlijke geur en kalmerende eigenschappen, den helpt het stressniveau te verlagen en je stemming te verbeteren.”
Alle producten uit de Anahata collectie:
 
rituals the ritual of anahata
The Ritual of Anahata bath oil – € 13,50 (100 ml)
The Ritual of Anahata body cream – € 17,50 (200 ml)
The Ritual of Anahata body scrub – € 19,50 (375 gr)
The Ritual of Anahata shower foam – € 8,50 (200 ml)
The Ritual of Anahata geurstokjes – € 24,50 (230 ml)
The Ritual of Anahata body mist – € 16,50 (50 ml)
The Ritual of Anahata massagekaars – € 21,50 (140 gr)
The Ritual of Anahata geurkaars – € 32,50 (600 gr)
The Ritual of Anahata thee – € 4,50 (40 gr)
 
Het is best een uitgebreide collectie en dat vind ik leuk. Zo kan je de producten met elkaar combineren en nog langer genieten van de lekkere geur. Ik heb zelf de shower foam gekocht die ik hieronder voor je review!
 
rituals the ritual of anahata shower foam
 
THE RITUAL OF ANAHATA SHOWER FOAM
 
Ik ben gek op de shower foams van Rituals! Ze geven mij echt een gevoel van luxe. Het liefst heb ik er dan ook altijd eentje in mijn douche staan. 
 
Ieder jaar ben ik ontzettend benieuwd naar hun nieuwe limited editions want dat zijn toch écht unieke geuren. De geur is opnieuw een schot in de roos. De betoverende geur van dennen in combinatie met het zoete, houtachtige aroma van rozenhout ruikt gewoonweg heerlijk. Het is een warme en beetje kruidige geur, ideaal voor de winter. Beter nog, de dennengeur brengt mij al helemaal in kerststemming! De geur is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Mijn vriend is er ook gek op!
 
Ingrediënten:
AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM/FRAGRANCE, PINUS PALUSTRIS (PINE) OIL, DALBERGIA SISSOO (ROSEWOOD) OIL, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, EUGENOL, GERANIOL, CINNAMAL, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.
 
rituals the ritual of anahata shower foam
 
De foam komt eerst als een gel uit de bus. In contact met water verandert de gel onmiddellijk in een dik en verzorgend schuim. Zo lekker fluffy en zacht, I love it! De foaming shower gel zorgt telkens voor een ultiem verwenmomentje onder de douche. De geur van dennen en rozenhout is heerlijk, en ook na het douchen blijft de geur nog een hele tijd hangen. Ik kan hier zo van genieten! Ik ga denk ik de geurstokjes ook nog bestellen zodat ik ook in huis kan genieten van deze heerlijke, winterse geur. Dat lijkt mij superleuk met de kerstdagen in het vooruitzicht!

Deze collectie is vanaf 2 oktober 2017 verkrijgbaar bij de Rituals winkels, Rituals.com en Bol.com
 
Heb jij al iets uit deze collectie geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Ik heb de shower foam in de winkel geroken en ow, wat is die lekker! Ik ga hem waarschijnlijk kopen, ieder jaar komt er altijd iets van Rituals onder de kerstboom.

Reacties zijn gesloten.