5 leuke Sinterklaas cadeaus voor mannen

Geplaatst door
De maand december komt steeds dichterbij. Nog even en het is weer Sinterklaas! Waarschijnlijk moet je nog een heleboel Sinterklaas cadeautjes kopen. Voor vrouwen heb je vast genoeg ideeën, maar een cadeautje verzinnen voor mannen kan een stuk lastiger zijn. Vandaag deel ik 5 leuke Sinterklaas cadeaus voor mannen. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit!
leuke sinterklaas cadeaus mannen

1. SCHEERSET VOOR MANNEN
Een klassieke scheerset is meestal saai om cadeau te geven, maar deze scheerset van “Hello Handsome” is daar een uitzondering op. De set bevat drie verzorgingsproducten: een scheerzeep, scheerbalsem en vochtinbrengende crème. De potjes zijn vormgegeven in een coole vintage look waardoor dit een superleuk cadeau is voor hem. Met deze stoere scheerset is er geen reden meer om nog een baard te laten groeien, en misschien ben jij daar als vrouw maar al te blij om ;-).
 
scheerset voor mannen
2. RIEM-FLESOPENER 
 
Men zegt soms dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen doen. Misschien is dat wel zo, maar met deze riem-flesopener hebben ze voortaan het perfecte accessoire om dat wel te kunnen. Enerzijds heb je een stoere olijfgroene riem om rond de broek te dragen, en met de gesp kan je ook nog eens een biertje opentrekken. Hoe cool is dat? Hij zal het vast geweldig vinden om zijn vrienden te verrassen wanneer ze hem plots een flesje zien openmaken met zijn riem!   
 
riem flesopener
3. STAR WARS TOVERBEKER LIGHTSABER
 
Is hij fan van Star Wars en drinkt hij graag koffie? Dan is deze coole tas het perfecte cadeautje voor hem. De tas heeft als opdruk alle verschillende lightsabers die er in de reeks voorkomen met daarbij de eigenaars van de wapens. De tas zorgt voor een betoverend verrassingseffect, want bij het inschenken van warm water gaan de lightsabers aan! Leuk om tijdens je koffiepauze even weg te dromen naar een ‘galaxy far, far away!’. 
star wars toverbeker lightsabers
 
4. SOKKENSET VOOR MANNEN
 
Sokken kan je nooit teveel hebben. Vergeet de standaard saaie sokken en ga voor deze grappige sokkenset “Fine Dandy”. Deze zes sokken passen altijd bij elkaar want ze zijn allemaal verschillend. Alle sokken hebben felle kleuren en opvallende patronen zoals bolletjes, sterretjes en strepen. Daar word je toch gewoon blij van? Handig om te weten is dat de standaardmaat 39 tot 46 is. 
 
sokkenset voor mannen
 
5. AUTO ONDERHOUDSSET 
 
Iedere man die van auto’s houdt zal dit een geweldig cadeau vinden: een uitgebreide set met allerlei producten waarmee hij zijn dierbaarste bezit perfect kan verzorgen. De set bevat o.a. reinigingsmiddelen, doekjes en middelen om je auto te polijsten. Dit alles in een toffe cadeauverpakking zodat je het zelf niet meer hoeft in te pakken. Let it shine baby! 
 
auto onderhoud set
 
Meer leuke Sinterklaas cadeaus vind je bij Cadeaus.be!
 
Heb jij nog leuke Sinterklaas cadeaus voor mannen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

Reacties zijn gesloten.