15 x de mooiste raamdecoratie inspiratie

Geplaatst door
Mijn vriend en ik gaan bijna verhuizen naar ons nieuwe huis. Eerst moet er nog geverfd en geklust worden, maar daarna is het tijd voor het leukste deel: de inrichting. We hebben een heleboel nieuwe meubels besteld, maar ook aan raamdecoratie moet worden gedacht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen bij ons naar binnen gluurt. Ook vind ik het fijn om ’s nachts in een donkere slaapkamer te slapen, zo slaap ik toch een stuk beter. Ik ging op zoek naar de mooiste raamdecoratie inspiratie en maakte er een leuk overzichtje van. Kijk je mee?
rolgordijnen inspiratie

rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
 
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
rolgordijnen inspiratie
 
rolgordijnen inspiratie
 
Eigenlijk ben ik er nog niet helemaal uit, vooral de kleuren vind ik lastig. Maar ik heb wel al een idee over welke soort rolgordijnen ik in welke kamer wil hangen. In de woonkamer wil ik graag semi-transparante rolgordijnen installeren. Zo kan niet iedereen zomaar naar binnen kijken en hebben we toch nog voldoende lichtinval. In de slaapkamer wil ik zeker goed verduisterende gordijnen en zal ik deze op maat laten maken. Dit moet perfect passen zodat er geen licht meer de kamer in kan schijnen. Ik kan alleen maar in een donkere kamer slapen dus dit is absoluut een must. Ik verkies trouwens de normale rolgordijnen boven de duo rolgordijnen. Ik vind rolgordijnen in één vlak mooier dan de latjes structuur, maar dat is natuurlijk persoonlijk. 
Misschien gaan we wel voor de rolgordijnen van Rolgordijnwinkel.nl. Deze webshop heeft een groot aanbod en maakt rolgordijnen op maat. Het kiezen wordt niet gemakkelijk, maar gelukkig zijn het leuke keuzes die je huis mooier en beter maken. Welke van de opties vind jij het mooiste? En welke van de opties zou jij nooit kiezen? Laat het me weten bij de reacties onder dit artikel. Tips zijn meer dan welkom! Op dit moment kan ik nog even lekker verder dromen.
Samenwerking
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Wat een mooie foto's. Heerlijk om zo weg te dromen. Wij hebben zowel raamstickers, rolgordijnen, vitrages en gordijnen hier. Verschillende kamers dus. Voor gordijnen zou ik wel oppassen dat hij niet uit 1 stuk is, dan kun je hem slecht wassen(ja ik was de gordijnen).

  2. Semi-transparante rolgordijnen vind ik ook altijd zo mooi. Eigenlijk hebben wij heel saaie vitrage en gordijnen, die konden wij toen overnemen vann de vorige bewoner. Jouw voorbeelden zijn veel sprekender!

  3. In onze woonkamer hebben we een wit duo rolgordijn op maat laten maken. De is nog nooit zo mooi helder geweest. Het is een echte aanrader. Omdat we veel met RVS werken hebben we gekozen voor roestvrij stalen eindkapjes op de cassettes en de balk onderaan. We zijn er super blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *