Interieur trend: hippe vloerkleden

Geplaatst door
Denk je bij tapijten of vloerkleden aan het ouderwetse interieur uit oma’s tijd? Dan moet je je mening herzien want een tapijt is weer helemaal hip. Meer nog, een mooi vloerkleed speelt zelfs een belangrijke rol in je inrichting. Bovendien geeft het je woning een extra warme en gezellige sfeer. Ik zet de hipste vloerkleden op een rijtje!
 
vloerkleden louis de poortere

SCANDINAVISCHE VLOERKLEDEN

Hou je van de Scandinavische stijl van inrichten, met een mix van modern, lichte kleuren en vooral veel natuurlijke tinten? Dan is een bijpassend Scandinavisch vloerkleed vast iets voor jou. Poederroze, lichtgrijze en nude kleuren creëren een gezellige en knusse sfeer.
 
GROENE VLOERKLEDEN
 
Groen is dé trendkleur van 2017. Muren, vloeren, decoratie, planten… Met groene tapijten haal je letterlijk en figuurlijk de natuur in huis.

vloerkleden louis de poortere

BOHO VLOERKLEDEN
 
Er zijn steeds meer variaties op patchwork. Denk aan tapijten met vlakken, strepen en geometrische vormen, voor een echte bohemien uitstraling. 
 
VINTAGE VLOERKLEDEN
 
Je hoort wel eens dat alles van vroeger terugkomt. En dat geldt ook voor de interieurwereld. Designers vinden steeds meer inspiratie uit de jaren ’60, ’70 of ’80. Een vleugje vintage is dus helemaal hot. 
 
Het Belgische Louis de Poortere is daar het perfecte voorbeeld van. Louis de Poortere ontwerpt prachtige luxe tapijten die toch betaalbaar zijn. De tapijten brengen kleur en sfeer in je woning. Het kan soms een hele uitdaging zijn om warmte toe te voegen aan je interieur. De design vloerkleden helpen daarbij, want deze zijn lekker warm aan de voeten én maken een ruimte ook levendiger, wat dan weer voor warmte zorgt. 

vloerkleden louis de poortere
Louis de Poortere heeft veel vloerkleden in het assortiment, maar het New Vintage Rug Multi Turquoise vloerkleed springt er toch helemaal uit. De turquoise kleuren en de grafische prints geven de ruimte meer karakter. Aangezien het vloerkleed vrij opvallend is, moet je er wel rekening mee houden dat de rest van je interieur vrij sober is. In combinatie met een strak interieur zorgen de opvallende kleuren en motieven voor een mooi en hip tegenwicht. Als laatste kan je nog wat design woonaccessoires toevoegen voor een mooi geheel. Mixen en matchen dus!

Welk type vloerkleden vind jij het mooiste?


Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Mijn voorkeur gaat naar de vintage vloerkleding geeft wel een bepaalde uitstraling en gezelligheid!!

  2. Zo leuk ik ben gek op vloerkleden! Hou er echt van om t huis mee afremmen! Meestal kies ik voor een lichte met een print! Een beetje Scandinavisch en boho!

  3. Awesome blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm completely overwhelmed .. Any suggestions? Kudos! aol email login

  4. Thank you for this work. The applicant applying for Kenya visa now can easily pay for kenya evisa cost online through online e visa application. That ultimately saves time and provide the secure process.

Reacties zijn gesloten.