Online shop tip: SuperSales.be!

Geplaatst door
Vandaag wil ik jullie graag een online shop tip geven. Ik vind het zelf ontzettend leuk om online te shoppen, maar ik merk dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Gelukkig heb ik daar nu een goede oplossing voor gevonden. Ben je benieuwd naar mijn tip? Lees dan snel verder!
 
online shoppen tip supersales

Tegenwoordig shoppen heel veel mensen online. Het is snel, gemakkelijk en het aanbod lijkt oneindig. Maar net door dit enorme aanbod van verschillende webshops met kleding, schoenen en tassen kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Alleen al voor schoenen zijn er tientallen webshops zoals een Omoda, Sarenza en Torfs. Het kan voorkomen dat deze aanbieders dezelfde schoenen in het assortiment hebben, maar allemaal tegen verschillende prijzen. Het is bijna onmogelijk om zelf alle producten binnen de verschillende webshops te vergelijken, of je moet over een flinke dosis engelengeduld beschikken natuurlijk.
Gelukkig heb ik nu een goede oplossing gevonden: SuperSales.be! Dit is een super handige vergelijkingssite met alle aanbiedingen van webshops zodat je gemakkelijk jouw product kan vinden tegen de laagste prijs. In de zoekbalk typ je gewoon het item waar je naar op zoek bent (merk, product of trefwoord…), bijvoorbeeld dames schoenen, en binnen no time krijg je vanzelf te zien welke webshop de goedkoopste prijs hanteert. Zo kan je heel wat geld besparen op je online aankopen. 

online shoppen tip supersales

 

Krijg je niet genoeg van al dat shoppen? Dan is er ook de mogelijkheid om een Sale Alerts aan te maken zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de beste deals. Je bepaalt zelf welke aanbiedingen je wilt ontvangen, wanneer en hoe vaak. Je ontvangt dan een mailtje zodra je favoriete producten in de aanbieding zijn. Op die manier mis je nooit meer een koopje!
Ik ben heel blij dat ik SuperSales heb ontdekt. Niet alleen omdat het mij veel tijd scheelt om alle webshops af te gaan, maar ook omdat ik hierdoor heel wat geld kan besparen! Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe kleding, schoenen of tassen, neem dan zeker een kijkje op SuperSales.be en hou die bespaarde centjes mooi in je zak!
 
Ben jij ook zo gek op online shoppen? En kende jij deze website al?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Deze site is mij niet bekend maar lijkt interessant om online te shoppen!

  2. Ik ken deze webshop niet helemaal. De laatste tijd ben ik meer en meer online aan het shoppen.

Reacties zijn gesloten.