Mijn favoriete design vazen

Geplaatst door
Ik hou van mooie bloemen. Ze fleuren je huis helemaal op, zeker in combinatie met mooie vazen. Bij de webshop MisterDesign viel mijn oog op enkele moderne design vazen. Ik heb een lijstje gemaakt met mijn favoriete vazen uit de shop en vandaag wil ik deze graag met jullie delen. Kijk mee!
 
design vazen misterdesign

1. FOLDED TALL VAAS – € 110

 
De Folded Tall vaas is ontworpen door Amanda Betz voor het designmerk Menu. Voor het ontwerp van deze vaas zijn kunst en gevouwen keramiek op een bijzondere manier samengebracht. Ik vind de vormgeving echt heel mooi. Het is geen standaard vaas die je in iedere winkel tegenkomt en net daarom vind ik ze zo speciaal. Omdat de vaas wit is, zou ik er een kleurrijk boeket bloemen in zetten. Dit wordt gegarandeerd een eyecatcher in je interieur.
 
2. SCULPT WELL VAAS – € 54
 
De Sculpt Well vaas komt uit de collectie van Ferm Living, opgericht door Trine Andersen. Ferm Living is een bekende naam in de designwereld. De ontwerpen kenmerken zich door de traditioneel Scandinavische vormgeving met een moderne twist in de vorm van grafische patronen. 
 
De Sculpt Well vaas is gemaakt van 100% porselein en heeft een elegant design, heel mooi! De brede onderkant loopt naar boven wat smaller toe. Aan de buitenkant heeft de vaas een matte afwerking, wat in leuk contrast staat met de glanzende binnenkant. Ik zou slechts één of enkele bloemen in de vaas zetten, dit omdat de elegantie van de vaas anders verloren zou gaan.
 
3. JELLY VAAS – € 95
 
De Jelly vaas is weer een stuk opvallender. Deze is ontworpen door Patricia Urquiola voor het merk Kartell. De Jelly vaas is zo ontworpen en gemaakt dat het lijkt alsof de kern van gelei is, zoals de naam eigenlijk al een beetje verklapt. Hierdoor heeft de vaas een mooie maar vooral unieke uitstraling. Aangezien de vaas vrij groot is, spreekt het voor zich dat je ze het mooist  kunt combineren met een groot boeket bloemen. Ik word trouwens heel blij van de mooie blauwe kleur!
 
4. PRESSION VAAS – € 68
 
De Pression vaas van het merk Ligne Roset is een prachtige vaas in al zijn eenvoud. De vaas is gegoten van gebakken porselein, vervolgens geglazuurd en met de hand beschilderd in geëmailleerd mat grijze. Op het eerste zicht lijkt de vaas misschien vrij donker, maar in combinatie met bijvoorbeeld witte bloemen zou dit heel mooi staan in je interieur.
 
Zo, dit zijn mijn favoriete design vazen uit de webshop. De vier vazen hebben een aparte vormgeving, maar dat vind ik net heel mooi. Graag geef ik nog even mee dat bovenstaande vazen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en diverse prijscategorieën. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de webshop van MisterDesign.

Samenwerking

Hou jij van design vazen? Welke vaas vind jij het mooiste?


Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Leuk artikel om te lezen zeer mooie vazen alsook de kleuren mijn voorkeur gaat naar de jelly vaas.

  2. Nummer vier vind ik heel mooi en die past volgens mij prima bij mijn bloempotten. Al denk ik dat het nog wel even duurt tot ik een vaas voor zo'n bedrag zou kopen. 😉

Reacties zijn gesloten.