L’Occitane Arlésienne eau de toilette

Geplaatst door
Enkele jaren geleden was ik nog niet zo bekend met het Franse merk L’Occitane. Mede door het bloggen heb ik dit merk steeds meer weten te appreciëren. De mooie verpakkingen en de heerlijke geuren laten mijn hartje telkens weer sneller kloppen. Vandaag laat ik jullie de L’Occitane Arlésienne zien, een heerlijke geur voor vrouwen.
L'Occitane Arlésienne eau de toilette review

Misschien is de Arlésienne geur je niet helemaal onbekend als je al bekend was met dit merk. Het is namelijk een geur die al langer in het assortiment verkrijgbaar was, maar nu een metamorfose heeft ondergaan en ook anders ruikt. Ik heb geen ervaring met de vorige versie dus ik kan helaas niet vergelijken, maar ik ben natuurlijk wel benieuwd naar de nieuwe geur.
 
L'Occitane Arlésienne eau de toilette review
Het kartonnen doosje ziet er mooi en stijlvol uit. De sierlijke bloemen geven al aan dat het om een bloemige geur gaat. Het flesje is eerder klassiek en subtiel met een mooie zachtroze inhoud van de eau de toilette. De flacon bevat een flinke inhoud van 75 ml, daar kan je wel een tijdje mee vooruit.   
 
L’Occitane omschrijft de iconische Arlésienne vrouw met deze collectie. Deze jonge vrouw bevestigt vandaag de dag haar vrouwelijkheid, dankzij haar lint, dat symbool staat voor haar unieke en sterke karakter. Het is een subtiel boeket waarbij de elegantie van roos samenkomt met de zachtheid van violet en de vlotheid van saffraan.
L'Occitane Arlésienne eau de toilette review
 
Familie: Muskus bloemig
Topnoten: Bergamotessentie, saffraanextract, meidoornakkoord
Hartnoten: Absolute van meiroos en vioolblad
Basisnoten: Witte muskus, ambrette, sandelhout
 
Zoals verwacht is de geur bloemig, maar het is wel eentje die je het hele jaar door kunt dragen en dus ook in dit najaar. Arlésienne ruikt lekker fris en zacht, maar tegelijk ook zoet en warm. Ik ruik ook duidelijk de muskus en sandelhout, heerlijk! Het is een prima geur om overdag te dragen, maar ook voor ’s avonds. Het is een eau de toilette en daardoor blijft de geur niet de hele dag hangen dus even bij sprayen is wel nodig.     
 
L'Occitane Arlésienne eau de toilette review
 
De L’Occitane Arlésienne eau de toilette (75 ml) kost € 52 en is te koop in de L’Occitane winkels en via de webshop.


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Lijkt deze geur iets voor jou?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

Reacties zijn gesloten.