Liefde voor keukens

Geplaatst door
Gezelligheid en warmte horen in je woning. Laat je verbeelding de vrije loop en doe hier de inspiratie op die ervoor zorgt dat je je droomkeuken krijgt. Voel je heerlijk en voel je fijn in de kamer waar smaaksensaties ontstaan. Hieronder worden verschillende keukens en keuken ideeën beschreven.

de open keuken of woonkeuken

NOSTALGISCHE KEUKEN

Hier gaat het vooral om de stijl van de keuken. Dit soort keukens genieten van de sierlijke oude stijl en de technologie en vaardigheid van tegenwoordig. Een echt pronkstuk.

nostalgische keuken
KOFFIEBAR IN DE KEUKEN
 
Of je nou wel of niet van koffie houdt, een koffiebar voegt een bepaalde sfeer toe aan je keuken. Is er niet genoeg ruimte op het aanrecht? Schaf dan een schattig kastje aan. Schilder dit kastje in een kleur naar keuze en hang hierboven wat planken of vakken. De verschillende soorten koffiebonen, koekjes, en cacaopoeder kun je in mooie voorraadpotten stoppen.
koffiebar in de keuken
EEN OPEN HAARD IN DE KEUKEN
 
Bij een keuken met natuurlijke uitstraling kan een open haard niet misstaan. Hierbij kun je nog kiezen tussen een elektrische kachel of vuurkachel. De kleur van het hout past perfect bij de keuken. Met een open haard moet je echter wel rekening houden met de brandveiligheid. Dit doe je door een alarminstallatie in huis te halen. Deze beschikt namelijk automatisch over rookmelders en meer. 

open haard in de keuken
DE OPEN KEUKEN OF WOONKEUKEN
De open keuken zorgt ervoor dat je vanuit de keuken kan communiceren met je gezin en bezoekers. Ook geeft het de woning een ruimer, open gevoel. 

de open keuken of woonkeuken
KEUKENEILAND IN NATUURSTEEN
Dit keukeneiland van natuursteen beschikt over kasten die open schappen hebben waar je veel keukengerei in kwijt kan. Dit zorgt voor een unieke stijl. 

keukeneiland in natuursteen
DE BUITENKEUKEN
 
De zomer is net voorbij. Dit betekent niet dat de buitenkeuken geen succes wordt. Het zal nog steeds een hoop sfeer en stijl aan jouw tuin toevoegen. Bovendien geeft een buitenhaard ditzelfde ook mee plus enorm veel warmte. Combineer deze twee dan ook, met een gezellig zitje om aan te eten. Nodig je vrienden uit om gezellig buiten te komen eten en borrelen. Ben je bang dat uw apparatuur wordt gestolen, neem dan een alarmsysteem. Dit hoeft slecht één camera en één rookmelder te bevatten.
 
de buitenkeuken
 
Samenwerking
Welke soort keuken vind jij het mooiste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Interessant artikel om te lezen mijn voorkeur gaat naar de open keuken het is praktisch en gezelliger.

  2. Prachtige keukens mijn keuze zou naar de nostalgische keuken gaan , vooral voor de stijl en afwerking en ziet er ook praktisch uit.

  3. Vind ze allemaal wel iets hebben, zou zelf heel graag zo'n keukeneiland willen hebben alleen is daar helaas geen ruimte voor x

  4. Keukeneiland van natuursteen gewoon prachtig een handig en praktische keuken top.

Reacties zijn gesloten.