maandag 8 augustus 2016

De beauty routine TAG

Het is alweer even geleden dat ik nog eens een tag heb ingevuld. Dit keer leek het me wel een leuk idee om het eens over mijn beauty routine te hebben met jullie. Ben je benieuwd naar wat mijn slechtste beauty gewoonte is? En hoe lang ik met gechipte nagellak rondloop? Lees dan snel verder.

De beauty routine tag

Deze tag is oorspronkelijk bedacht door Bianca van Lots of Locks

1. Welke beauty routine sla jij geregeld over?

Scrubben, zowel mijn gezicht als mijn lichaam. Best zonde want je huid wordt er ontzettend zacht van. Daarnaast zou ik mijn voeten beter moeten verzorgen en ze vaker moeten insmeren met een crème. 

2. Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?

Nee. Vroeger waste ik mijn kwasten iedere keer met water en babyshampoo, maar nu gebruik ik meestal een kwastenreiniger om ze schoon te maken, bijvoorbeeld de E.L.F. Daily Brush Cleaner.   

3. Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?

Ik draag geen nagellak op mijn vingernagels omdat mijn nagels kort zijn en ik snel last heb van velletjes. Mijn teennagels zijn daarentegen wel altijd gelakt. In het najaar loop ik soms wel eens rond met gechipte nagellak omdat mijn voeten dan toch verstopt zitten onder kousen, maar nu het zomer is besteed ik er meer aandacht aan.  

4. Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vervangen?

Momenteel heb ik nog veel producten staan die ik heb gekocht en ontvangen waardoor ik niet echt de behoefte heb om constant nieuwe producten te kopen. Ik doe dat alleen als ik iets écht graag wil hebben of als iets aan vervanging toe is zoals foundation of mascara. 

5. Wat is je slechtste beauty gewoonte?

Ik was mijn make-up kwasten veel te weinig met water en babyshampoo. Ik vind het gewoon een stom klusje. Verder heb ik niet echt iets. Ik ga bijvoorbeeld nooit slapen met make-up en dat vind ik best goed van mezelf. 

ELF daily brush cleaner

6. Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt.

De schone was van het wasrek halen, vouwen en in de kast leggen. Ik doe het vaak pas wanneer er nieuwe was op het wasrek moet worden gehangen, dan ben ik verplicht en kan ik het niet langer uitstellen. Oh, dit klinkt best erg, haha! 

7. Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?

Ja, ik breng best veel tijd door in de badkamer. Ook al begin ik altijd ruim op tijd, toch slaag ik er in om steeds op het nippertje klaar te zijn. Ik ben een perfectionist en dus ook als het over mijn make-up gaat. 

8. Kun jij je makkelijk aan een no-buy houden?

Ja, ik heb mezelf zelfs nog nooit een no-buy opgelegd. Ik ben niet verslaafd aan het kopen van make-up. Ik vind het ook fijn om te sparen en geld over te houden voor andere leuke dingen.   

9. Hoe georganiseerd zijn jouw make-up of nagellak collecties?

Een nagellak collectie heb ik niet echt, en mijn dagelijkse make-up ligt op de wastafel in de badkamer aangezien ik me daar ook shmink. De overige make-up bewaar ik in make-up tasjes. Ik wil heel graag een witte toilettafel en ladekast van de IKEA, maar helaas heb ik daar geen plaats voor in het appartement. Als we later zouden verhuizen naar een groter huis, dan zijn dat de dingen die ik het eerste wil kopen. 

Witte toilettafel ikea spiegel

10. Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?

Ik ben nog nooit volledig gestopt met bloggen, maar er zijn wel enkele maanden geweest dat ik maar 1 à 2 keer per week blogde. Dat was tijdens een drukke periode op het werk en ik 's avonds veel te moe was om nog achter de laptop te kruipen. Nu blog ik meestal van maandag tot vrijdag en dat gaat prima. 

Zo, dit was de beauty routine tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen. Wat is jouw slechtste beauty gewoonte? En ben jij lang bezig in de badkamer? Laat het weten bij de comments!

Veel liefs,
Vanessa xxx

15 opmerkingen:

 1. Dit is altijd wel leuk om te lezen hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 1 kamer in huis voor mezelf ingericht met kaptafel en inloopkast! Heerlijk om hier elke ochtend mijn beauty ritueel uit te voeren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag om te lezen =)
  Erg leuk ingevuld ook!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dit is echt een leuke tag! Ik scrub mij ook veel te weinig. En mijn kwasten zouden ook meer gewassen mogen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag!! Kwasten ben ik ook slecht in hoor, stel ik telkens uit. Scrubben doe ik juist super vaak, zalig! Standaard een tube in de douche voor zowel gezicht als lichaam. Ik denk dat ik per maand wel minimaal door 1 tube ga, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke antwoorden! Ik scrub wel af en toe maar mijzelf insmeren met bodymilk schiet er vaak bij in. Ik zou wel zo een mooie kaptafel willen hebben, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel om te lezen goeie tips ,zo een kaptafel ziet er interessant uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn slechtste gewoonte is dat ik vaak nachtcreme vergeet te smeren.In de badkamer ben ik niet zo lang bezig,op mijn leeftijd is er niet veel meer aan te doen :)xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk om te lezen. Ik vind het eigenlijk ook niet zo leuk om mijn kwasten te wassen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke tag! Je hebt de tag leuk ingevuld enjaa de was van de wasrek halen doe ik ook maar als er al weer een nieuwe wasmachine klaar staat hahaha :), je bent niet de enige!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die make-up tafel is echt geweldig. Zou voor mij ook een uitkomst zijn! Leuke tag trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen