Winactie: Dr. van der Hoog Beauty Breeze Maskerverwenset

Geplaatst door
Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik geef namelijk een Dr. van der Hoog Beauty Breeze Maskerverwenset weg! Deze set bevat 4 zomerse gezichtsmaskertjes die geschikt zijn voor alle huidtypen. Hieronder vind je meer informatie over de maskertjes en natuurlijk vertel ik ook wat je moet doen om kans te maken op deze heerlijke set. Doe jij mee?

De Dr. van der Hoog Beauty Breeze Maskerverwenset bevat 4 zomerse gezichtsmaskertjes:
 
– Healing Honey masker: een honing peel-off masker dat vol zit met al het goede van honing. Het geeft je huid een diepgaande reiniging waarbij alle dode huidcellen en huidonzuiverheden worden verwijderd. Direct na het verwijderen van het gezichtsmasker is je huid stralend schoon en zijn de poriën zichtbaar verfijnd. Je bent er weer helemaal “bij”.
 
– Fabulous Fruits masker: bevat een weldadig complex van vier fruitzuren: appel-, citroen-, wijnsteen- (uit druiven) en glycolzuur (uit suikerriet). Ze verwijderen dode huidcellen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. Een fris en fruitig resultaat gegarandeerd!
 
– Refreshing Raspberry masker: niet alleen lekker om te eten, maar ook heel lekker voor je huid! Dit fruitige frambozenmasker reinigt je huid op milde wijze en verwijdert onzuiverheden en afvalstoffen. Het bevat een extract van frambozen, die een rijke bron zijn van waardevolle vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Je huid straalt weer als tevoren.
 
– Amazing Avocado masker: een ware weldaad voor je vermoeide en droge huid. Door de toevoeging van avocado-extract en zuiver kaolien wordt je huid intensief gereinigd en optimaal gestimuleerd, zonder het natuurlijk evenwicht van je huid te verstoren. Gun je huid deze natuurlijke en heerlijk romige verwennerij!
 
Wat moet je doen om kans te maken?

– Like mijn Facebook pagina, like & deel de winactie.

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Deel je je e-mailadres liever niet openbaar? Dan mag je me altijd een mailtje sturen.

 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 25 mei 2016. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Veel succes!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Ik doe ook mee. Geweldig die maskers. Gebruik ik iedere dag. Mijn email is [email protected]. ik heb het anoniem gedaan omdat mijn google account niet doet. Groetjes.

  2. Ik heb goede ervaring met dit merk. Ik doe ook graag mee. Wie dan ook wint, krijgt er gewoon goede producten voor. 🙂

  3. Maskertjes altijd goed! De avocado heb ik in een tube gehad, daar werd mn huid blij van! Ik doe graag mee en mijn mail is sabrina at denklicht punt nl Groetjes Sabrina

Reacties zijn gesloten.