Spam je blog en social media – april editie

Geplaatst door
Het is alweer een tijdje geleden dat je je blog en je social media kanalen mocht achterlaten op mijn blog. De laatste keer was namelijk in januari. Daarom vind ik het nu weer eens tijd om een nieuw spam je blog artikel online te zetten zodat iedereen zijn of haar linkjes mag delen. Neem zeker ook eens een kijkje bij elkaar. Zo help je elkaar met bezoekers aantallen én leer je misschien nieuwe blogs kennen om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen. Als laatste zou ik het ontzettend leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin, Facebook en/of Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe (spam) artikels!
 

Fijne zondag!


Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

 1. Nou laat ik beginnen hihi! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 21 en ik blog al 2 jaar op http://www.gekopmakeup.nl. Daar post ik elke dag een artikel over beauty (dierproefvrij!), fashion en lifestyle (ook travel). Heel variërend dus en je kunt me ook vinden op social media onder de naam @gekopmakeup 🙂 Oh! Er loopt nu een winactie om mijn tweejarig blog bestaan te vieren 🙂

 2. Dan doe ik ook mee, leuk!
  Ik heet Anne en ik ben 25 jaar. Ik blog dagelijks een artikel op http://www.inmijnhum.nl over vanalles waar je 'in je hum' van kunt zijn. Ook ben ik te vinden op social media onder @inmijnhumnl en op instagram met @annemarlot! Leuk om elkaar te volgen!

 3. Leuk, bedankt!
  Ik blog op http://sugarframe.nl over mijn leven als chornisch zieke. Er komen dus blogs voorbij over mijn gezondheid, met uitleg en tips over chronische ziektes, maar ook over de dingen die ik leuk vind. Ik geniet namelijk nog steeds heel erg van het leven en ik deel graag artikelen over mijn hobby's of lifestyleartikelen met mijn lezers.

 4. Hallo dames,

  TalkLifestyle.nl (voorheen Proudbeauty.nl) is opgericht door Wendy en Diana in januari 2013. Toen begonnen als een beautyblog maar na een kleine pauze hebben ze het bloggen weer opgepakt. Sinds januari 2016 is TalkLifestyle.nl een blog geworden voor alle vrouwen over alle aspecten van het leven. Moederschap, entertainment, reizen, koken, gezondheid, beauty en nog veel meer.

  Dus neem snel een kijkje op:

  http://www.talklifestyle.nl/

  Laat weten als je geweest bent, dan nemen wij ook een kijkje op jou/jullie blog! 🙂

 5. Wat een leuk idee! Ik ben net gestart met een blog en kan een beetje reclame natuurlijk wel gebruiken. Op http://femkevanleuven.wix.com/beautnflute kan je me vinden met (tot nu toe nog niet zo heel veel) artikels over lifestyle, make-up en het leven van een artiest. Op instagram kan je me vinden @beaut.n.flute en op twitter @BeautnFlute. Heel erg welkom allemaal. Dankjewel Vanessa voor de gelegenheid!

 6. Ik vind het altijd super leuk om nieuwe blogs te leren kennen dus doe mee! Een aantal van de blogs van hierboven kende ik al, maar ga de rest zeker ook even bekijken:)

  Mijn eigen blog is http://essiness.nl – een blog met beauty en lifestyle. Beauty met name makeup en een focus op natuurlijke verzorging; lifestyle met name psychologische concepten en reizen.
  verder ben ik op instagram en snapchat te vinden onder @essiness.nl; facebook = essiness; twitter = essinessnl

 7. Wat leuk dankjewel! mijn naam is Rachel Kromdijk 23 jaar, fulltime blogger en ik plaats ook 2/3 video's in de week op mijn blog/youtube kanaal. Ik werk 40 uur op een kantoor maar ik kan alles blijven combineren, hoe? Lees dan vooral mijn blog. Ik schrijf over beauty, fitness, recepten en ook persoonlijke verhalen! liefs en hopelijk zie ik jouw terug op mijn blog.

 8. Hallo! Ik ben Lynn, 25 jaar en blog al vijf jaar. Ik schrijf over bloggen, creativiteit, kunst, lifestyle, persoonlijke ervaringen en nog meer.
  Je vindt mij op lynnclaerhout.wordpress.com, als Lynn Claerhout op Facebook en als Lynn_Claerhout op Twitter.
  Alvast bedankt voor je bezoek!
  En bedankt voor dit initiatief, Vanessa!

 9. Hey! Ik ben Joachim, 20 jaar en ik schrijf filmrecensies voor Fresh Bananaz. Je kan altijd een bezoekje brengen als je inspiratie nodig hebt voor jouw movie night. 🙂 Feedback is altijd welkom! Ik ben ook te vinden op Facebook (Fresh Bananaz) en op Twitter (@Bananazfresh). Thanks!

 10. Wat een leuk initiatief!
  Hoi! Ik ben Desiree en Dailydee.nl is mijn lifestyleblog, ik blog over alles wat ik leuk vind. Wel ben ik een groentje op het gebied van bloggen hoor 😉 ik blog pas net, maar vind het ontzettend leuk! Kom je een keertje kijken? groetjes Desiree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *