Winactie: € 30 shoptegoed bij Meermetstickers.nl

Geplaatst door
Kennen jullie de webshop Meermetstickers.nl al? Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment muurstickers en interieurstickers in allerlei kleuren, maten, teksten en lettertypen. Je vindt er o.a. muurstickers voor in je woonkamer, keuken, slaapkamer, baby- en kinderkamer. Daarnaast kan je kiezen voor een persoonlijke muursticker met je eigen naam. Kortom: er is keuze genoeg. En ik heb goed nieuws! Eén van jullie kan namelijk € 30 shoptegoed winnen om te besteden in de webshop. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.
 

Hieronder zie je enkele voorbeelden van muurstickers, maar in de webshop vind je er natuurlijk nog veel meer. Fijn om te weten is dat de muurstickers best goedkoop zijn. Voor € 10 tot € 20 heb je al een prachtige muursticker van goede kwaliteit. Met die € 30 shoptegoed kom je dus zeker toe!  
Wat moet je doen om kans te maken?
 
– Volg Vanessablogt.be op Bloglovin en like de winactie.


EN/OF

 

 
– Like Vanessablogt.be op Facebook en like de winactie. 
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet ook je e-mailadres niet achter te laten want anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen. Mocht je je e-mailadres liever niet openbaar delen, dan mag je ook een mailtje sturen naar vanessablogt@gmail.com.


Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 2 maart. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Veel succes iedereen!


Veel liefs,


Vanessa xxx

 

20 reacties

  1. Ik doe heel graag mee! Ik was al volger op BL & FB, dus heb alleen gesaved, geliked en gedeeld. Het zou hartstikke leuk zijn om een mooie sticker voor de slaapkamer te vinden, zodat ik op mijn zieke dagen toch iets leuks heb om naar te kijken.
    Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com en FB is Tamara Mara Großmaul.

  2. Ik doe heel graag mee!! Hele leuke actie, vind tekststickers echt super gaaf in huis! En aangezien ik binnenkort ga verhuizen ben ik weer op zoek naar nieuwe stickers😊
    Volg je meteen op bloglovin en fb, vind het erg leuk al die blogs en vooral heel knap dat je zo kan schrijven, krijg zelf namelijk geen verhaal op papier😉 fijne avond!Groetjes Roos

    Roospannevis@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *