WINACTIE: Rituals Oriental Nights Geschenkset t.w.v. € 78!

Geplaatst door
Gisteren stond de postbode voor de deur met twee prachtige geschenksets van de Rituals Oriental Nights collectie (winter limited edition). Ik kon maar één ding zeggen: wauw! De doos ziet er ontzettend leuk uit voor kerst en ook de inhoud is heel mooi. Een set bevat maar liefst 5 producten: een shower foam, shimmering body cream, een geurkaars, thee en geparfumeerde hangers voor in de kerstboom. Een prachtige collectie waar ik heel vrolijk van word! En ik heb goed nieuws! Ik heb twee geschenksets ontvangen: eentje voor mezelf en eentje om cadeau te doen aan één van mijn lezeressen. Eén van jullie kan dus zo’n geschenkset winnen! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen. 
 

Deze geschenkset heeft een totale waarde van € 78!
Meer informatie over de producten kan je terugvinden op de website van Rituals. 
Wat moet je doen?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen, want anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen.

Wat mag je doen? (voor extra kans)

 
– Volg mijn blog op Bloglovin en like / save dit artikel.
 
– Volg mij op Facebook en like / deel de winactie.
 
– Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: “YAY! Ik maak kans op een #Rituals geschenkset t.w.v. € 78 @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie” 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 14 december. Zo heeft de winnaar het pakketje nog voor kerst in huis. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Veel succes iedereen!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

97 reacties

 1. Dit is zo'n geweldige lijn!!! Hier doe ik zeker aan mee. Ik volg je op bloglovin – gesaved , twitter – getweet. Heel stom misschien, Facebook niet, maar daar heb ik een beetje een antipathie tegen.
  bianca et biancaschrijft.nl

 2. Wauwwwie…. ik doe graag mee aan deze superleuke actie! Alle verplichte stapjes doorlopen! Zal super zijn om dit pakket te mogen winnen, even een heerlijk verwenmomentje! 😉

  Groetje ilsiee/wiefiej@hotmail.com

 3. Heel leuk! Ik doe graag mee en loop even de regeltjes na 🙂 Ik zou hem voor mezelf willen winnen, want ik koop of doe eigenlijk vrij weinig voor mezelf en zo ben ik weer een verwend, haha.

 4. Ik doe heel graag mee! Ik volg je op bloglovin en fb en heb de actie geliket. Succes iedereen!

  Evelien : helloevelien AT hotmail PUNT com

 5. Wow Wow Wow! Vanessa, je overtreft jezelf, haha! Ik doe suuuupergraag mee met dit pakketje, heel lief dat je dit mag weggeven en natuurlijk ook heel fijn dat je er zelf ook van kan genieten 😀 Ik heb met veel plezier het tweetje het luchtruim in gestuurd (en volgde je uiteraard ook al) en je Bloglovin' geef ik ook graag een hartje (en volgde het ook al, maar dat weet je wel). Ik ben zo zo zo benieuwd wie dit gaat winnen en stiekem duim ik ook heel erg dat ik het mag zijn, hihi. Heel veel liefs & hopelijk tot binnenkort op bysilke@hotmail.com!

 6. Leuke winactie zeg! Ik ben echt dol op rituals, maar vind het wel best prijzig. Ik zou dit pakket graag willen winnen voor m'n gezin voor onze nieuwe badkamer. Alle 4 zijn we dol op rituals. Ook zou ik 1 of 2 producten aan mijn oma geven, want zij is alleen en heeft het echt verdiend. Ben benieuwd!

 7. Wat een leuke winactie weer! Ik doe zoiezo graag mee, ik heb nog nooit een product van Rituals gebruikt (schaam schaam), maar wel al vaak gaan snuffelen. Ik ben dus extra nieuwsgierig! Ik volg je natuurlijk ook al op Bloglovin, heb het artikel daar gesaved. E-mail: joek_cornette@hotmail.com

 8. Rituals en ik: het was liefde op het eerste gezicht!
  Het is niet voor niets dat ik steevast voor hun producten zwicht.
  Ze ruiken heerlijk en zijn goed en voedend voor mijn huid,
  En dan ziet de verpakking er ook nog eens prachtig uit.
  Helaas kan ik de producten niet vaak voor mezelf kopen,
  Omdat het dan qua geld wat uit de hand zou lopen.
  Dat is de reden dat ik dit pakket dolgraag win,
  En dit bericht like en jou volg via Bloglovin.

 9. Leuke wedstrijd Vanessa. Ik doe graag mee. De thee heb ik al geproefd en vond die superlekker. Ik ben benieuwd naar de producten van deze lijn. Volgde je al op Twitter en Bloglovin' en heb net je Facebookpagina geliked.

 10. Wat een verwennerij, ik maak graag kans op dat heerlijke pakket!
  Ik volg op Bloglovin en heb het bericht gesaved.
  Op twitter volg ik ook en heb ik de gevraagde zin getweet.
  En op FB like ik.
  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten,
  Grete Karina

  gretekarina@hotmail.com

 11. geweldige actie , zou zeer graag mee doen met deze actie en de rituels eens mogen proberen.deze cadeaus koop ik niet voor me zelf omdat deze te prijzig zijn voor mij
  . zou leuk zijn om zoiets te winnen , dan heb je toch echt een super kerstcadeau .
  ramona pisters j.h.pisters@home.nl geliked via face book volgt blovin xxx

 12. FB én Twitter delen : done! Blog gelezen en wel héél goed bevonden : done! Fans van Rituals zijn we hier allemaal thuis (ja hoor, ook de man des huizes), dus nu maar duimen om vrouw en dochter blij te kunnen maken met dit heerlijke verwenpakket en hopen op mailtje @ jurgen_vankerckhove@telenet.be

 13. Ik doe mee! Niet voor mezelf, maar voor mijn mamaatje. In februari is de hele miserie met mijn gezondheid al vijf jaar aan de gang. En iedere keer weer stond zij voor mij klaar. Ze heeft haar job en collega's opgegeven, zodat ze thuis kon zijn om mij te ondersteunen en me te helpen waar nodig. Ze liet haar huishouden op z'n kop staan, gewoon omdat ik het moeilijk had. En in juli ging ze met mij mee naar Duitsland, iets waar ze heel erg tegenop keek omdat ze niet zo houdt van avontuur (en wij met z'n tweetjes naar Duitsland was voor haar echt wel een avontuur), maar wat ze toch zonder nadenken voor mij heeft gedaan. Iedere keer weer staat mijn mama daar weer voor mij klaar. Iedere keer laat ze alles zomaar vallen voor mij, als ik hulp nodig heb, als het niet zo goed gaat of gewoon als ik nood heb aan een babbeltje. Ik hoor je al denken: "wat een geweldige mama heeft die Charlotte toch!" En ja, dat is zo; Want het strafste van al is dat ze dit niet alleen dag in, dag uit voor mij doet, maar dat ze ook evengoed klaarstaat voor haar andere drie kinderen. Mijn mama is echt geweldig en ik vind dat ze dit verwenpakket écht wel dubbel en dik verdiend heeft. Dus ja, ik doe mee aan deze wedstrijd. Maar niet voor mezelf, voor mijn mama.

 14. Hoi hups hoi
  Deze Rituals Oriental Nights collectie is een droom.
  Lijkt me perfect voor onder de kerstboom.
  Lekkere geuren
  Verpakt in mooie kleuren.
  Ja, dit lijkt me een top geschenk.
  En zou deze dan ook geven aan mijn mama in een oogwenk.
  Prettige dag verder!
  Met vriendelijke groet,
  Anne Marie Janssens.
  Ps. Mijn mailadres is janssensannemarie@yahoo.com
  Ps.2 bloglovin, facebook en twitter: checkie check 😉 :-).

 15. Leuk!Ik doe graag mee! Mijn schoonmoeder verblijft in een rusthuis waar ze de beste zorgen heeft, maar toch, het is niet hetzelfde zoals thuis. In deze feestperiode wordt dikwijls vergeten dat oudere mensen het net nu extra moeilijk hebben. Daarom een extra geschenkje zou leuk zijn. Om zich ook even terug een prinses te voelen! Want ook oudere mensen verwennen zichzelf nog graag met iets leuks! Ze is een hele fiere dame die heel veel belang hecht aan verzorging en nog steeds van een lekker geurtje houdt ! En ze zou nog fierder zijn met zo'n mooi pakje! Omdat magie bestaat, voor iedereen! mario.gyselinck@hotmail.com . Ik volg op bloglovin en facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *