WINACTIE: Braun Series 3 voor hem!

Geplaatst door
Begin deze week schreef ik een artikel over de Braun Series 3, een scheerapparaat voor mannen die ’s ochtends vaak gehaast zijn, niet veel tijd hebben en zich in korte tijd grondig en snel willen scheren. Mijn vriend Glenn is er alvast heel tevreden over! En ik heb goed nieuws! Het is deze maand niet alleen feest voor vrouwen op mijn blog. Het is ook tijd om jullie mannelijke lovers eens in de watten te leggen. En hoe kan dat beter dan met een scheerapparaat? In samenwerking met Braun mag ik een Braun Series 3 weggeven aan één van mijn lezers!
 

Wat moet je doen om kans te maken?
 
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen, want anders kunnen we je niet contacteren indien je hebt gewonnen.
 
Wat mag je doen? (voor extra kans)
– Volg mijn blog op Bloglovin en like / save dit artikel.
– Volg mij op Facebook en like / deel de winactie.
– Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: “YAY! Ik maak kans op een #Braun Series 3 voor hem @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie” 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Let op: de winactie loopt tot 16 december. Snel wezen is dus de boodschap! Zo heeft de winnaar het pakketje nog voor kerst in huis. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Veel succes iedereen!
Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Ik doe graag mee en heb ook alle extra stapjes gedaan. Evelien De Vos. Helloevelien At Hotmail punt com Deze wil ik graag cadeau doen aan mijn vriend.

 2. Ahh juist wat ik nodig heb! De voetbalmatch van de Rode Duivels was afgelast, dus we vonden niets meer voor m'n papa. Dit is het perfecte cadeau; ik doe alvast mee! (: Ik heb alles gedaan + de extra dingen. Hopelijk zie je m'n e-mailadres!

 3. WAUWIE!! Dit is echt superleuk!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaa ik wil echt heel heel héééééél graag manlief onwijs verrassen met dit supermooie en handige scheerapparaat, SUPER! Ohhh die van hem heeft al een tijdje kuren en scheert niet helemaal lekker meer.. hij klaagt elke dag grr.. maar begrijp dat het vervelend is.. dus wil ik hem onwijs verrassen deze kerst 😀 Dit zou voor hem echt "het" perfecte cadeau voor onder de boom zijn.. SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  ☑️ geliked
  ☑️ openbaar gedeeld…
  ☑️ Geretweet 😉
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* 🍀 

 4. Wat leuk, ik doe graag mee. Ik geef hem graag cadeau aan mijn man. Ik ga het artikel op BL saven, de tweet kan ik helaas niet doen, aangezien M. twitter heeft en het dan ziet haha 😉

 5. Ik doe mee!
  Zoonlief is toe aan een scheerapparaat en ik zou hem er graag mee verrassen.
  Ik volg op Bloglovin en heb het bericht gesaved.
  Ik like op FB en heb daar de winactie gedeeld.
  En op twitter volg ik ook en heb ik de gevraagde zin getweet.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

  e-mailadres: gretekarina@hotmail.com

 6. Toffe actie! Ik waag graag een kansje! Voor mezelf als dat mag 😉 Dat van 's morgens gehaast zijn en weinig tijd is zo herkenbaar! Lijkt me wel een apparaat voor mij! Zou alvast een gat in de lucht springen met dit pakje onder de kerstboom. Alleen vraag ik me af of het ook wel geschikt is voor mannen met een zwaardere baardgroei? Ik moet mij namelijk iedere dag opnieuw scheren, stoppels komen er heel vlug door en tot nu toe weinig apparaten gevonden die volledig aan mijn eisen voldoen. Heel benieuwd! mario.gyselinck@hotmail.com. Ik volg op bloglovin en facebook!

 7. Ik zou dit scheerapparaat graag winnen voor mijn vriend die niet tevreden is over zijn huidig apparaat en zich steevast op de klassieke manier scheert … maar nooit ongehavend uit de strijd komt 🙂 … Met een gloednieuw scheerapparaat zou hij misschien het nieuwe jaar met een supergladde (én zonder snijwonden) huid kunnen inzetten. Duimen maar. Mail to : Charitybeyltiens@hotmail.com (volg via bloglovin & FB liked)

 8. Via mijn FB-account volgen wij (samen met de vriendin, zij heeft geen FB, vandaar een 'mannelijke' like voor jouw FB & twitter) al langer jouw verhaal en doen supergraag mee voor deze leuke prijs die deze keer eens voor mijzelf bijzonder leuk meegenomen zou zijn zo net voor de feestdagen 🙂

  1. De winnaar heeft een mailtje gekregen (zie voorwaarden in het artikel). Zij heeft het toestel inmiddels al in huis. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. In 2016 komen er nog een heleboel leuke winacties aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *