Mijn slaapkamer wishlist

Geplaatst door
Mijn slaapkamer is een plaats waar ik best veel tijd doorbreng en daarom vind ik het belangrijk dat het er gezellig is. Alles begint natuurlijk bij een bed dat lekker ligt. Ons bed is al zo’n 10 jaar oud en op zich is het nog een prima bed, maar stiekem zou ik toch wel eens een ander bed willen. En bij een nieuw bed horen natuurlijk ook mooie dekbedovertrekken en leuke sierkussens. Kijk je mee naar mijn wishlist?
 

Als we in de toekomst een ander bed kopen, dan gaan we sowieso voor een boxspring. Het ziet er niet alleen ontzettend mooi uit, maar het ligt volgens mij ook heerlijk. En aangezien je gemiddeld 8 uur per dag in je bed ligt is dat natuurlijk niet onbelangrijk. Momenteel is ons bed 160 x 200 cm en dat is eigenlijk een beetje te klein. De boxspring zou dan ook een stuk groter mogen zijn. Als we het doen, dan doen we het goed!
Bij een nieuw bed horen natuurlijk ook mooie dekbedovertrekken, zoals de drie die je hierboven ziet. Het eerste is helemaal wit. Dat lijkt misschien saai, maar ik hou van een wit dekbedovertrek omdat ik dan echt zo’n hotelgevoel krijg. In een hotelkamer liggen ook altijd van die heerlijke, witte lakens. I love it! Het tweede dekbedovertrek vind ik mooi door de speciale stijl en de combinatie van wit, grijs en zwart. De woorden ‘Sweet Dreams’ en de zwarte strik maken het extra leuk! Als derde heb ik gekozen voor een landelijk dekbedovertrek. Het dessin is geprint in natuurlijke tinten zoals grijs, zand en blauw met hier en daar een bloemenprint.  

Als laatste vind ik het fijn als mijn slaapkamer gezellig is aangekleed. En hoe kan dat beter dan met leuke sierkussens? Het maakt je kamer toch net iets knusser vind ik. Het linkerkussen is een beetje winters en dat is wel leuk voor deze tijd van het jaar. Het middelste is effen bruin maar lijkt me heerlijk zacht. En bij het derde kussen vind ik de gestreepte print heel leuk!
Advertorial

Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit?
Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Ziet er een leuke kamer uit met die boxspring! Mijn droomslaapkamer is hoe hij nu is; groot bed midden in mijn kamer met talloze kussens + lange bureau's, gezellige lampjes, etc.

  2. Leuk! Ik vind een mooie, gezellige slaapkamer ook belangrijk! Zeker nu ik nog thuis woon is mijn slaapkamer eigenlijk de plaats waar ik het vaakst ben, ik doe er alles. Mijn bed is ook al 10 jaar oud, maar het ligt nog steeds heel goed en het ziet eruit als een boxspring, alleen heeft het ee lattenbodem :-p Het was paars van stof en onlangs heb ik het samen met mijn papa helemaal overtrokken in een beige/grijze stof en nu ziet het er helemaal als nieuw uit! 🙂

  3. Toffe presentatie van jouw droomslaapkamer,de mooie overtrekken en kussens maken het plaatje af,ik zou ook wel zo'n slaapkamer zien zitten,heb momenteel een gewoon bed,fleurige overtrekken brengen leven,en in pas gewassen lakens slapen is zo heerlijk,met die grijse dagen is het lekker knus in bedje:)xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *