WINACTIE: Kneipp Douche Favourites geschenkset

Geplaatst door
Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Eén van jullie kan namelijk een Kneipp Douche Favourites geschenkset winnen! Deze set bevat vier heerlijke douchegels: lavendel, amandelbloesem, mint-eucalyptus en patchouli. Met de feestdagen in het vooruitzicht kan deze geschenkset ideaal zijn om cadeau te doen aan iemand, maar natuurlijk mag je jezelf er ook lekker mee verwennen! 
 

Wat moet je doen om kans te maken?
 
– Schrijf je in op de nieuwsbrief van Kneipp. 

– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet zeker je e-mailadres niet achter te laten, want anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen. 


Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)


 

 

– Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook, Instagram en/of Twitter.


Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 12 november 2015. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Veel succes iedereen!
Liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Oh wauw, wat een leuke winactie! Kneipp is zo'n fijn merk. Ik heb net toevallig gister flink ingeslagen bij de ICI Paris en de Kruidvat dus ik sla je winactie even over. Voorlopig heb ik zat fijne producten. Als ik nu later was gaan shoppen had ik zeker mee gedaan. Maar je gaat hier vast iemand héél gelukkig mee maken.

  2. Wat een leuke actie. Kneip is echt een fijn merk dus ik doe graag mee. Ik krijg de nieuwsbrief al en ik volg je op bloglovin.

    Groetjes,

    Cheyenne Jansen
    jenny1999outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *