WINACTIE: € 50 shoptegoed bij Coolgift.com

Geplaatst door
Kennen jullie de webshop Coolgift.com al? Dit is een webshop die superleuke gadgets verkoopt, zowel voor vrouwen als voor mannen. Nu de decembermaand steeds dichterbij komt, wordt het tijd om cadeautjes te zoeken voor familie en vrienden. Deze zoektocht is niet altijd even makkelijk, want wat moet je nu weer kopen? Ik help je een handje! In samenwerking met Coolgift mag ik maar liefst € 50 shoptegoed weggeven! Met dat geld kan je zeker een leuk en origineel cadeau scoren. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Wat moet je doen om kans te maken?
 
Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet ook je e-mailadres niet achter te laten, want anders kunnen we je niet contacteren indien je hebt gewonnen.
 
Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)
 
Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook en/of Twitter. Liken en delen mag altijd!
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 30 november. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Veel succes allemaal! 


Veel liefs,

Vanessa xxx

63 reacties

  1. Ah ik doe heel graag mee! Mijn vriend is binnenkort jarig en ik ben eventjes inspiratieloos dus dit komt zeker van pas 🙂 Of ik koop gewoon die Game Of Thrones Monopoly lekker voor mezelf 😉 Ik volgde je al overal 🙂

  2. Ohhh ik wist niet dat de GOT versie van Monopoly hier te krijgen was. Deze staat echt al maanden op mijn wishlist. Dus ik doe ontzettend graag mee met deze winactie! 🙂 Ik volg overal en deel het bericht via Twitter! 😉

  3. Wauw, wat een onwijs leuke actie!! Helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.. Ik maak ook heel erg graag een kansje op dat fijne shoptegoed, wat een gave shop hihihi.. Kende hem nog niet maar ga er zeker eens kijken als ik iets leuks nodig ben voor mezelf of voor een cadeautje! 😀 Ik volg je op facebook&bloglovin!
    Groetjes en een fijn weekend gewenst Ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  4. Leuke winactie, ik doe graag mee! De Self Stirrimg Mug vind ik wel echt een goede uitvinding maar ook de virtuel reality bril vind echt gaaf! Ook leuk om voor kerst cadeau te doen! X josien (josienvanmanen@live.nl)

  5. Oeeh ik doe mee! Altijd die cadeau dilemma's. Iedereen kent ze wel. Je beste vriend (in) is jarig en je vraagt of hij/zij wensen heeft voor de verjaardag. 99% van de tijd krijg ik te horen: 'ach nee joh ik hoef niks' of 'geld is ook wel goed hoor'. Herkenbaar? Ik baal hier altijd zo van want met een feestdag of verjaardag moet je toch de lintjes eraf trekken en het papier stuk kunnen trekken. Maar zoek maar eens origineel en leuk cadeau. Het blijft een moeilijke opgave. En na dit lange verhaal is het denk ik wel duidelijk dat ik ook graag mee doe met je winactie haha. Maar hey iedereen vindt cadeautjes kopen toch lastig 😊😁 mijn email is lynnkoppei@hotmail.com

    X Lynn

  6. Fantastisch! Aangezien het bijna sint is zou ik gaan voor het horsehead paardje hop voor mijn lieve kleinzoon! Heerlijk samen spelen! Voor mijn vrouwke zo'n leuke krijtbeker! En voor het hele gezin sudoko toiletpapier 😉 Heel de familie gelukkig zo! Want cadeautjes krijgen is leuk, maar er zelf uitdelen nog leuker! mario.gyselinck@hotmail.com. Volg je op bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *