Therme Saigon Pink Lotus

Geplaatst door
Sinds kort heeft Therme een nieuwe lijn, namelijk de Saigon Pink Lotus. Ik heb hiervan een perspakket ontvangen met volgende producten: een shower satin, shower scrub, body butter, body mist, handcrème en geurstokjes. Allemaal heerlijke producten die lekker ruiken en waarover ik je vandaag graag iets meer wil vertellen. 
 
 
 

De Therme Saigon Pink Lotus lijn bevat in totaal 8 producten. Naast bovenstaande producten hebben ze ook nog een bad- en massageolie. De producten ruiken heerlijk. Het is een romantische geur van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. Een geur om verliefd op te worden! 
 
Therme Saigon Pink Lotus Shower Satin (€ 4.59)
 
De douchegel zit in een mooie tube van 200 ml. De roze verpakking maakt me al helemaal blij, en het geeft ook duidelijk aan dat het om een zachte, zoete en romantische geur gaat. De douchegel schuimt goed, is zacht voor mijn huid en ruikt ontzettend lekker. Na het douchen blijft de geur nog een tijdje hangen in de badkamer. Dat vind ik alleen maar leuk!
 
Ingrediënten:
 
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, LAURETH-4, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, AMBER EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, GLYCINE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, CITRIC ACID, CI 17200.
 
 
Therme Saigon Pink Lotus Shower Scrub (€ 8.99)
 
Ook de shower scrub zit in een tube van 200 ml. Dit product is eigenlijk een douchegel en scrub in één. Het is niet alleen makkelijk en tijdbesparend, maar ook ideaal als je iemand bent die vaak vergeet te scrubben. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en krijg je een gladde, zachte huid. De Therme shower scrub is iets dikker en een beetje mousse-achtig. De scrubdeeltjes zijn bijna niet te zien, maar ze doen wel goed hun werk.  
 
Ingrediënten:
 
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SILICA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, GLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, GLYCERETH-7 COCOATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, AMBER EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAURYL SULFATE, GLYCINE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CI 73360.
 
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter (€ 9.29)
 
Ik ben gek op body butters! Zeker in de herfst en winter kunnen mijn droge benen wel wat extra verzorging gebruiken. De Therme body butter (250g) is lekker dik en romig, maar hij smeert heel makkelijk uit. Hij smelt helemaal samen op je huid en trekt heel snel in. Na gebruik voel ik dat er een voedend laagje achterblijft en dat vind ik persoonlijk erg prettig.
 
Ingrediënten:
 
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, LANOLIN ALCOHOL, CERA MICROCRISTALLINA, PARFUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, AMBER EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, CYCLOTETRASILOXANE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, CITRIC ACID.
 
 
Therme Saigon Pink Lotus Body Mist (€ 7.19)
 
De body mist zit in een plastic flacon van 60 ml en is makkelijk mee te nemen in je handtas. De geur is ontzettend lekker, maar vervliegt wel veel sneller dan bijvoorbeeld een parfum. Ik vind het heerlijk om na het douchen een paar keer te sprayen zodat ik nog wat langer kan genieten van de lekkere geur. Tip: Je kan de body mist ook gebruiken om je beddengoed of kleding mee te parfumeren.
 
Ingrediënten:
 
AQUA, ALCOHOL DENAT., PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, AMBER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CI 17200. 
 
 
Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream (€ 5.95)
 
 
De handcrème zit in een tube van 75 ml en is handig om onderweg mee te nemen en de hele dag door te gebruiken. De substantie is vrij dun, smeert makkelijk uit en trekt heel snel in. Na gebruik voelen mijn handen zacht aan en ruiken ze heel lekker.
Ingrediënten:
 
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL PALMITATE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, DIMETHICONE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, TAPIOCA STARCH, PERSEA GRATISSIMA OIL, PANTHENOL, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, ALLANTOIN, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, AMBER EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CYCLOTETRASILOXANE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.
 
Therme Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks (€ 9.95)
Als laatste de geurstokjes! Ik moet bekennen dat ik normaal niet zo van geurstokjes hou en eerder naar geurkaarsen grijp. Dit om de reden dat ik de meeste geurstokjes gewoon niet ruik. Verrassend genoeg is dat bij de Therme geurstokjes niet het geval. Hierbij ruik ik de geur wél. Therme geeft aan dat je de geurstokjes best om de 4 à 5 dagen omdraait voor een optimale geurbeleving, ik doe dat om de 2 dagen want anders ruik ik ze niet genoeg. Er zit 100 ml in en hiermee zou je ongeveer 12 weken moeten doen. Ik heb ze nu bijna 2 weken staan en er is nog maar een klein beetje uit. Ik denk dus wel dat je hier lang mee kan doen.
 
Ingrediënten:
 
ALCOHOL DENAT, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMIC ALDEHYDE, LINALOOL, GAMMA-METHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARON.
 
 
Ik ben heel enthousiast over de Therme Saigon Pink Lotus lijn! De producten ruiken echt heerlijk en ze zijn allemaal verzorgend voor je huid. Fijn is dat je de producten samen kan gebruiken zodat de geur lekker lang blijft hangen.
 
De Therme Saigon Pink Lotus producten zijn o.a. te koop bij Bol.com, Kruidvat en in deTherme webshop.

18 reacties

  1. De bodymist en de geurstokjes vind ik erg leuk ogen en ik ga ze wss toch even kopen

  2. Die shower satin lijkt me best lekker, maar omdat het nu lijkt alsof ik douchegel spaar (ik heb er té veel) ga ik hem toch maar niet aanschaffen haha. Hoewel de producten van Therme wel erg lekker zijn <3

  3. Wat een mooie lijn,prachtige verpakkingen. Wat mij het meeste aanspreekt is de douchegel,maar ik zal zeker er iets van aanschaffen.xxx

Reacties zijn gesloten.