Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand betekent een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik maak graag een keer gebruik van je mogelijkheid om te spammen 🙂 Mijn naam is Natascha, 29 jaar en ik neem je graag mee in mijn eeuwige zoektocht naar goede én betaalbare beautyproducten, make-up kleding en accessoires op http://www.beautyopinie.nl. Je vindt hier dan ook veel reviews maar er verschijnen ook regelmatig artikelen over innerbeauty, omdat dat er natuurlijk ook bij hoort. Enjoy!

  2. Wat leuk! 🙂 Ondanks dat ik eigenlijk moet leren, maak ik hier toch even gebruik van! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 20 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Daar komt elke dag een nieuw artikel online over beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen en mocht je het leuk vinden, je vindt me ook op Facebook, Instagram en Twitter! 🙂

  3. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Joyce, 22 jaar en heb na 2 jaar mijn blog overgezet naar http://www.lemonylife.nl en ben hier helemaal opnieuw begonnen! Zo spannend! Hier blog ik eigenlijk over van alles. Lifestyle, beauty, food, maar ook persoonlijke artikelen. Dus neem zeker even een kijkje want ik ben zeer benieuwd wat jullie ervan vinden!

  4. Altijd leuk dat we op jouw blog lekker mogen spammen op dit soort artikels! Ik ben Marijke, een Vlaamse blogger en ik blog op http://marykejane.blogspot.com over allerlei dingen die mij heel erg interesseren en waar ik van hou. Ik blog over fashion, beauty, lifestyle en veel meer! Ik hou mijn blog ook graag erg persoonlijk dus persoonlijke artikels kan je ook verwachten op mijn plekje! Sinds kort ben ik ook gestart met het maken van videos dus neem ook daar zeker eens een kijkje (http://youtube.com/user/marykejane). Ziezo, hopelijk tot snel op mijn blog, Marykejane! xxx

  5. Spammuh! Mij ken je al maar sommige lezers hier vast nog niet. Mijn naam is Dennis. Net een tijdje vader en getrouwd. Gewoon lekker dagelijkse praat, veel muziek en zo nu en dan foto's dumpen! Hopelijk tot snel!

  6. Ik doe ditmaal ook graag mee! Ik ben op je blog beland via één van je blogposts over Lush, omdat ik daar in het kader van onze afvalvrije maand veel interesse in had. Maar op de eerste plaats ben ik een reisblogger (vooral over natuurreizen en citytrips)! Ik blijf je blog met plezier volgen en moest de mijne toevallig ook in je interessegebied vallen, ben je altijd welkom!

  7. Hoii! En super leuk dat we lekker mogen spammen! Ik ben Janine en ben 18 jaar, ik blog dagelijks op http://janinemma.nl over beauty , lifestyle en nog veel meer! Ook kun je af en toe een persoonlijke update verwachten en leuke DIY'S. De reden waarom je een kijkje zou moeten nemen op mijn blog is omdat het er gezellig is, ik ook veel dingen vraag aan de lezers en natuurlijk omdat ik het leuk vindt om nieuwe lezers/mensen leer kennen

    Groetjes Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *