Lush Snow Fairy Showergel

Geplaatst door
Onlangs heb ik voor het eerst een bestelling gedaan bij Lush. Een product wat zeker niet in mijn winkelmandje mocht ontbreken was de Lush Snow Fairy Showergel. Ik heb hierover al zoveel goeds gelezen bij andere (beauty)bloggers en daardoor was ik ontzettend benieuwd om de douchegel zelf een keer te proberen. Zou de Snow Fairy mij ook zo enthousiast maken?
 

De Lush Snow Fairy Showergel is een limited edition en is enkel voor kerst te koop (vanaf oktober). Er zijn mensen die zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete goedje weer zijn comeback maakt. Geef toe, dan moet deze douchegel toch echt heel fijn zijn?
De douchegel zit in een mooie, roze verpakking. Alleen al de kleur maakt me vrolijk! De douchegel ruikt zoals hij eruit ziet: héél zoet. De geur doet me denken aan zoete snoepjes en suikerspinnen. Het lijkt wel alsof je een snoepwinkel binnenstapt. Glenn (mijn vriend) denkt meteen aan cuberdons, beter bekend als de paarse neuzen. Voor wie niet weet wat dit is: een cuberdon is een Belgisch, kegelvormig snoepje dat qua vorm veel wegheeft van een neus en een zoete smaak heeft. Oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Dat is wat deze douchegel met je doet.
 
In de webshop vermelden ze niet precies wat de Snow Fairy zo zoet maakt. Ook in de ingrediëntenlijst kan ik het hele zoete niet echt terugvinden. Wat ik wel zie staan is musk en melkzuur, twee ingrediënten die ik totaal niet zou verwachten in deze douchegel. Best grappig!
Naast de ingrediëntenlijst zie je wie het product voor je heeft gemaakt, in dit geval Nev. Ik vind dit leuk om te zien, het maakt je product toch iets persoonlijker. Verder zie je ook wanneer het product is klaargemaakt en voor welke datum je het moet gebruiken, handig!
 
 
De douchegel is mooi roze, mijn lievelingskleur! Er zitten ook leuke glitters in, maar die zie je niet terug op je huid of in je douche, wat ik persoonlijk een pluspunt vind. De douchegel schuimt goed en de heerlijke zoete geur komt je meteen tegemoet. Na het douchen blijft de geur nog een tijdje hangen en dat is alleen maar fijn. Ja, ik word écht blij van deze douchegel. Het is bijna een feestje om hem te gebruiken!
 
Ik begrijp heel goed waarom zoveel beauty liefhebbers hier fan van zijn, want ook ik ben er helemaal gek op. Ik ben blij dat ik direct een fles van 250g heb aangeschaft, dan kan ik er lekker lang van genieten. Toch ga ik er zuinig mee omspringen want de douchegel is natuurlijk niet zo goedkoop.
 
De Lush Snow Fairy Showergel kost € 7.95 (100g), € 14.95 (250g), € 24.95 (500g) en is nu te koop in de Lush winkels en in de webshop
Ben jij al bekend met de Snow Fairy douchegel? Hou jij van een zoete geur?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

22 reacties

  1. Die douchegel ken ik niet.Die 'neuzen ' smaken heerlijk,kijk uit dat Glenn je s'nachts niet oppeuzelt ,haha…het ziet er wel aanlokkelijk uit,lijkt me een heerlijk doucheprodukt.xxx

  2. Ik hou niet zo van héél zoete geuren, dus hoewel dit zo'n populaire geur is, denk ik dat er andere douchegels van Lush zijn die me meer zouden aanstaan.
    De naam 'Nev' doet me trouwens altijd aan Nev van Catfish op MTV denken. 😀

  3. Dankzij jouw blog over lush afgelopen week heb ik ook de stap gezet en een bestelling geplaatst. Wat jammer dat we zo ver van een winkel afwonen. Vandaag wordt mijn bestelling geleverd, dus dan kan ik eindelijk zien of de snow fairy voor mij ook zo'n grote favoriet is! Geniet nog van je spulletjes 🙂

  4. Ik heb hem wel eens geroken in een winkel, maar ik werd er niet zo blij. Hij ruikt wel lekker maar ik had echt iets magisch verwacht, haha. Dat komt waarschijnlijk door mijn te hoge verwachtingen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *