WINACTIE: Nivea Honey geschenkset!

Geplaatst door
Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie. Eén van jullie kan namelijk een NIVEA Honey geschenkset winnen! Deze set bevat een handzeep, bodymilk voor onder de douche, douchecrème en een gezichtsmasker. En dat allemaal in een zoete en warme honing geur, heerlijk. De geschenkset is ideaal om cadeau te geven of om jezelf mee te verwennen, die keuze is helemaal aan jou! 
 

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet ook je e-mailadres niet achter te laten, anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen.

 

 
Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)
 
Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook en/of Twitter.
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan tot 31 oktober 2015. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Veel succes iedereen!
 
Liefs,
Vanessa xxx

47 reacties

 1. Oh deze is zo heerlijk! Ik heb er nog een voorraadje van staan, dus ik sla de winactie over, maar kan iedereen aanraden om mee te doen. Dit is pure verwennerij. Lief dat je een setje weggeeft! X

 2. Wat een leuke winactie, een echt verwenpakket! En nivea is altijd fijn. Ik zou dit pakket aan mijn moeder geven, omdat ze wel wat extra verwennerij verdient én binnenkort jarig is.

 3. Wat een verwennerij zeg, ontzettend fijn dat je dit weg mag geven aan 1 van de lezers van je blog… Ik doe graag mee want een verwenmomentje kan ik zeker wel goed gebruiken! 😉 En vooral met dit brrrrr koude en gure weer, wat extra verzorging voor mijn velletje is nooit mis….
  Fijn weekend en groetjes ilsiee, wiefiej@hotmail.com

 4. Wat een fijne winactie! Natuurlijk doe ik graag mee. Ik zou gek zijn als ik hem zou overslaan 😉 Ik volg je via Bloglovin', de rest heb ik niet. Gebruik je deze producten zelf ook?

 5. Wat een toffe producten! Ik weet nog hoe blij ik was toen ik dat vorig Nivea pakketje mocht winnen. Mijn pot bodycrème en handcrème zijn nog niet op, dus deze winactie ga ik overslaan. Iemand anders zal er superveel plezier aan beleven, sowieso. Liefs!

 6. Ik doe graag mee aan de winactie!
  Mijn e-mailadres gaf ik vroeger reeds door via Facebook.

  Vele groetjes,
  Hanne (Alexander & Hanne Goethals op FB)

 7. ooh ik doe mee!!!

  Ik hem een naam dat honingbij betekent en hou ook enorm veel ervan. Helaas mag ik nu dit niet meer eten (net zo min als andere suikers/zoetstoffen) maar mezef er eens met verwennen kan helemaal geen kwaad natuurlijk. Ook wordt ik dit jaar met kerst 27 en ik zou echt wel er tip top willen uitzien met deze feesten (hopelijk een 10kg lichter als vorig jaar plus extra goed verzorgd door deze producten kan niet anders als buurwerk geven 😉 )
  mijn mail is deboraverryckt@gmail.com

 8. Hoi hups hoi!

  Het zonnetje schijnt vandaag en ik zou graag hebben dat mijn velletje net zo mooi schijnt ;).
  Dus ja, ik doe mee aan deze top-actie!
  Prettige dag verder!
  Geniet van het weer en het lekker eten,
  Anne Marie.
  ps. mijn mail-adres is janssensannemarie@yahoo.com

 9. graag doe ik mee om deze fantastiche Nivea verwennerij te winnen! Nivea is één van mijn lievelingsmerken en ben blij dat u ons de kans geeft deze verwennerij te winnen!

 10. Ik doe graag mee. Melk en honing klinken als een verwennerij voor mijn superdroge huid. En bodylotion voor onder de douche vind ik ideaal om 's ochtends een paar minuten uit te sparen. Ik volg je op bloglovin en FB. Groetjes, Evelien (helloevelien at hotmail punt com)

  1. Nivea , daar zijn we mee grootgebracht, mijn moeder bleef maar smeren en soppen hiermee. Heerlijk die geur, deze variant ken ik nog niet , maar zou hem graag leren kennen

 11. Prachtige actie! Op de valreep waag ik ook graag een kansje! Leuk pakketje voor mijn schoondochter! Ze is een geweldige mama voor onze lieve kleinzoon en verdient wel een leuke surprise (voor onder de kerstboom of van de sint 😉 ) . Dit lijkt me een super pakket voor haar, als jonge mama heb je zowiezo minder tijd , dus die bodymilk voor onder de douche tijdens de ochtendrush, het gezichtsmaskertje voor een oppepertje na een nachtje met onderbroken slaap door kleine kapoen, de douchecrème om zichzelf eens te verwennen tijdens een momentje voor zichzelf, en de handcrème voor het hele gezin! marie-jeanne.verstaen@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *