Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand betekent een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!
 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

 1. Oh leuk, het is al een tijdje geleden dat ik eens gespamd heb, so here we go!
  Ik blog bijna 3 jaar op Beautytalk.be en mijn blog gaat over Beauty, Fashion en Lifestyle.. Je kan je ook inschrijven voor de Beautytalk nieuwsbrief en zo maak je kans op een mega Goodiebag ter waarde van meer dan €100. Morgen komt er ook een nieuwe winactie online.. dus kom zeker eens kijken! Het is zeker de moeite!
  Liefs,
  Eefje

 2. Ah wat leuk om geoorloofd te mogen spammen! Ik ben desiree, 19 jaar, zelfstandigondernemer en 3e jaars conservatorium student. Wanneer ik blog kan ik even helemaal ontspannen en tot rust komen. Op mijn blog schrijf ik over eigenlijk alles wat ons bezighoudt. Zo schreef ik maandag een artikel over mijn frustraties rondom het perfecte lichaam.
  http://www.justmylife.nl

 3. Ik ben Marjon, moeder en juf. Ik blog sinds januari en blog over de dagelijkse dingen in mijn leven… uitjes, interieur, diy, mijn werk…..
  ik blog onder: blogvanmarjon

 4. Wat leuk dat we mogen spammen vandaag! Ik heb een lifestyle blog waar ik van alles deel waar ik persoonlijk van begin te stralen! Deze maand houd ik een blogtober, dat betekend dat ik elke dag ga bloggen in oktober. Er dus genoeg te lezen op mijn blog deze maand! http://moniekleonie.nl/

 5. Leuk dat we onze blogs mogen spammen. Mijn naam is Fabian en ik blog om de dag op http://fabiangijze.nl. Ik blog over wat ik mee heb gemaakt in mijn leven en wat ik nu dagelijks doe. Ook geef ik om de zoveel dagen mijn mening over een onderwerp.

  hopelijk tot op mijn site,

  Fabian

 6. Leuk dat we mogen spammen zeg! Ik ben Marijke, een 21-jarige blogger uit België. Mijn blog, Marykejane (http://marykejane.blogspot.com) is mijn plekje op het internet waarop ik artikel zet van zaken die mij inspireren en passioneren. Ik schrijf over beauty, fashion, lifestyle en meer. Ik hou er ook van om persoonlijk te blijven, zo maakte ik mijn gehele layout zelf én probeer ik zoveel mogelijk op comments te reageren. Neem zeker een bezoekje op mijn blog én op mijn gloednieuwe Youtube-kanaal, waar ik mijn allereerste video op heb geplaatst onlangs. xoxo Marijke

 7. Leuk!! Ik ben Annelies van Ooh la la & blah blah. Op ooh la la & blah blah vind je filmpjes & vlogs, zijn we lekker mindful, deel ik creatieve projecten met je, praat ik over dingen waar je blij van wordt, is er ruimte voor serieuze onderwerpen, persoonlijke blogs en doen we een beetje groen. Ik bezoek je vandaag voor het eerst dus ik voel me een beetje lullig dat ik meteen mijn blog begin te spammen, maar ik kom nog wel eens vaker buurten hoor. hihi

 8. Hey, mijn naam is Jenny en op Multithejens plaats ik iedere dag één gedicht. De onderwerpen van mijn gedichten verschillen heel erg. Ik doe het natuurlijk voornamelijk over wat ik leuk vind en wat mij die dag bezighoud. Zou het leuk vinden als je een kijkje op mijn blog zou willen nemen! Bedankt alvast 😀

  Xx Jenny

 9. Hey, mijn naam is Jenny en op Multithejens plaats ik iedere dag één gedicht. De onderwerpen van mijn gedichten verschillen heel erg. Ik doe het natuurlijk voornamelijk over wat ik leuk vind en wat mij die dag bezighoud. Zou het leuk vinden als je een kijkje op mijn blog zou willen nemen! Bedankt alvast 😀

  Xx Jenny

 10. Leuk leuk! Ik doe ook gezellig mee. En als ik het zo snel zie ben ik de enige man hier die reageert. Mijn naam is dus Dennis en mijn blog gaat over van alles. Dingen die ik dagelijks mee maak, mijn zoontje Flynn, en als groot liefhebber van muziek kan dat natuurlijk ook niet ontbreken. En bij deze heb jij er een nieuwe lezer bij!

 11. Ik kom hier even gebruik maken van je 'Spam je blog' artikel om nieuwe leuke blogjes te ontdekken. Hoi, ik ben Annelies trouwens! Ik heb je via de 'Spam je blog' van dennisenzo gevonden. Leuk blog heb je. Ik hoop dat je snel weer online bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *