WINACTIE: E.L.F. Prism Eyeshadow Palette!

Geplaatst door
GESLOTEN


In juni schreef ik een enthousiaste review over de E.L.F. Prism Eyeshadow Palette in de kleur Sunset. Dit is een prachtige palette met zes shimmery tinten, ideaal voor de zomer. En ik heb goed nieuws! In samenwerking met Eyes Lips Face mag ik een Sunset Palette weggeven! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder.

Wat moet je doen?

– Volg mijn blog op Bloglovin en like het artikel.

– Like de Facebook pagina van E.L.F. en/of abonneer je gratis op hun Youtube kanaal.


– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen, anders kunnen we je niet contacteren indien je hebt gewonnen.

Wat mag je doen? (niet verplicht, wel extra kans)

 
– Volg mij op Instagram en/of Twitter.
– Like mijn Facebook pagina.
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 31 augustus. Daarna krijgt de winnaar een mailtje toegestuurd. Ik wens iedereen veel succes!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

 1. Dag Vanessa!
  Ik maak heel graag kans op deze leuke palette van E.L.F.!
  Ik hoorde al veel positieve dingen over het merk, maar had nog niet de kans om iets uit te testen.
  Ik volg jou al overal (behalve op twitter want dat heb ik niet), en ook Elf vind ik al leuk op facebook.
  Ik heb het artikel gesaved, nu kan ik enkel nog maar duimen.
  Groetjes Lien (lienvdw@hotmail.com)

 2. Super leuke winactie! ELF is echt zo een leuk merk, ik heb een tijdje geleden mijn eerste bestelling geplaatst op de site en ik vind het merk nu al zo geweldig! Dus ik doe zeker mee met deze winactie. Ik heb alles gedaan wat verplicht is en ook volg ik je op Instagram en Facebook. Ik heb geen Twitter dus daar kon ik je jammer genoeg niet op volgen, anders had ik dat ook wel gedaan. Mijn e-mailadres is larakemps@hotmail.com Kusjes!

 3. Hoi Vanessa.

  Hopelijk gaat alles goed met je?

  Wat leuk zeg, een winactie met een product van E.L.F. Ik ben hier zo benieuwd naar. En de swatches zien er geweldig goed uit. Leuke kleurtjes, ook voor de herfst, vind ik. Ik ga dan ook graag mijn kans wagen. Ik zal alle stapjes doorlopen! 🙂

  Veel liefs, Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *