Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

 1. Wat een leuk initiatief! Ik zal me ook voorstellen. Ik ben Desiree, studeer in Zwolle aan het ArtEZ conservatorium en na 2 jaar daar op kamers te hebben gewoond, woon ik nu weer in mijn oude vertrouwde dorpje in Drenthe. Naast dat ik studeer heb ik een eigen onderneming en vind ik schrijven ook heel erg leuk! Vandaar dat ik blog over als wat mij bezig houdt in het leven. Dit doe ik een aantal keer per week op http://www.justmylife.nl
  Ik zou het leuk vinden jullie een keer welkom te heten en tegen te komen op mijn stukje Internet! Liefs! Desiree

 2. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus ik ga later vandaag zeker eens tussen alle reactie kijken!! Ik heb nu zo'n 2,5 maand mijn blog: http://www.lafemmefem.nl. Ik blog over persoonlijke dingen, beauty, inspiratie items, etc. Op dit moment loop er ook een winactie waarbij je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen. Kom je een kijkje nemen op mijn blog / reactie achterlaten / mij volgen?! Zou ik leuk vinden!

 3. Leuk, dankjewel!
  Ik blog nu al een tijdje op sugarframe.nl en ik ga het steeds leuker vinden, dus ik ga er steeds meer tijd in steken. Ik blog vooral over dingen die ik leuk vind en over mijn leven met 4 chronische ziektes. Ik probeer begrip en bekendheid te krijgen voor mijn ziektes, maar ik probeer ook te laten zien dat ik helemaal niet zielig ben en nog steeds een leuk leven kan leiden! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en mij misschien ook gaan volgen 🙂

 4. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Maaike, ik ben 22 jaar en ik volg de studie Media Informatie en Communicatie. Een leuke studie, want daardoor ben ik ook weer een eigen blog gestart, namelijk http://www.xMMKE.nl. Ik blog nu een jaar op dit stukje web, en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik schrijf voornamelijk over mijn eigen leven, dus je zult er veel persoonlijke artikelen tegenkomen. Daarnaast schrijf ik ook graag over mijn favoriete beauty producten. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

 5. Wat leuk!
  Ik blog over mijn leven in Beijing, China en de reizen die ik maak. Mijn blog is persoonlijk maar ook informatief; ik hoop mensen te inspireren ook op reis te gaan of zelfs de stap te nemen in het buitenland te gaan wonen.
  Ik blog op GoYvon.com

 6. Ik ben Maike, 23 jaar en deel op mijn site Bruiloft Inspiratie de leukste ideeën voor iedere bruiloft. Leuke DIY´s en inspiratie voor iedereen die binnenkort gaat trouwen, maar ook als je gewoon even weg wilt dromen over een onvergetelijke, romantische dag! Bruiloft Inspiratie is onlangs verkozen tot de Beste Trouwblog van 2015, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen 😉

  http://www.bruiloftinspiratie.nl

 7. Hallo Vanessa en lezers. Leuk dat we weer even een spamrondje kunnen doen. Ik blog sinds afgelopen mei dagelijks op http://simscupoftea.com over alles waar ik gelukkig van wordt. Mijn passie voor reizen en lekker eten. Mijn tv-serie-verslaving, boekrecensies en films. Ook komen er regelmatig andere lifestyle onderwerpen voorbij. Neem gerust eens een kijkje. Ik heb er bewust voor gekozen om geen niche te nemen, maar er komen wel regelmatig dezelfde onderwerpen terug. Liefs, Simone

 8. Erg leuk! Ik ben Janneke en ik blog over lifestyle, beauty en fashion. Dat doe ik op de blog genaamd Janneke's World. Het is daarom ook een persoonlijke blog. Ik schrijf namelijk over dingen die ik zelf erg leuk vind. Er komen wekelijks minimaal 3 artikelen online. Ik zou het erg leuk vinden als je even een kijkje neemt!

 9. Letters to my roommate is het blog van mij en mijn (ex) huisgenootje. We woonde samen in Amsterdam, maar ik woon nu in Antwerpen. Het is een lifestyle blog waar we elkaar ( en jullie) op de hoogte houden van al onze gebeurtenissen als studenten in deze twee prachtige steden.

 10. Op lesjolies.be, mijn Belgische beautyblog schrijf ik over zowel duurdere als veel goedkopere producten. Ik schrijf reviews, shoplogs en schrijf ook nog over andere onderwerpen!

 11. Leuk dat we mogen spammen.
  Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

  X- simone

 12. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een studente met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog (http://www.thatkindofvibe.wordpress.com) lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik probeer voor de tweede verjaardag van mijn blog 100 volgers (via bloglovin') te halen en ik ben er bijna! Ik kan alle hulp nog gebruiken. Je kan mijn blog volgen via https://www.bloglovin.com/blogs/thatkindofvibe-13989398.
  xxx

 13. Super!! Wat fijn dat dit bestaat! Ik heb samen met een vriendin een blog gemaakt: twocupsofcoffeeandahandfulofideas.wordpress.com Ik weet dat het best een lange naam is maar we starten nog maar net met bloggen. Onze blog gaat over lifestyle, leuke DIY's en zo wat alles waar we zin in hebben. Kusjes -L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *