maandag 1 juni 2015

Spam je blog!

Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!


Veel liefs,
Vanessa xxx

31 opmerkingen:

 1. Ik doe graag mee! Ik ben Jana, 22 jaar en ik blog op lesjolies.be! Ik schrijf vooral over beauty en zowel over high-end beauty als budgetproducten. Vandaag staat er bijvoorbeeld een MAC shoplog online :-) Kom zeker eens langs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Léonie, een 19-jarige studente met een blog. Ik blog over alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt. Van fashion tot lifestyle, en dit allemaal met een persoonlijke twist. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh lief van je! Op mijn blog http://www.lifeofsimone.nl blog ik (bijna) dagelijks over mijn passies beauty, fashion en ook een beetje food. Daarnaast vind je er ook persoonlijke artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op www.dewereldvaneline.nl dit is een persoonlijk lifestyleblog met een vleugje liefde. Deze zomer ga ik backpacken dus daar lees je nu ook meer over :)

  Jullie ijn van harte welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk als we even mogen spammen. Mijn naam is Lisanne en ik blog op glamtheday.wordpress.com. URL: https://glamtheday.wordpress.com. Ik schrijf persoonlijke artikelen maar ook over fashion, beauty & lifestyle. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Normaal doe ik hier niet echt aan mee, maar toch is het wel leuk om misschien wat meer publiek te ontvangen op mijn blog :) Op mijn blog schrijf ik voornamelijk over beauty, maar er komen ook artikelen voorbij over fashion, interieur en persoonlijke artikelen. Zo heb ik geschreven over mijn ervaring van het zetten van een helix piercing :) Vandaag is er een review online gekomen van een MAC mineralize skinfinish, dus als je benieuwd bent neem gerust een kijkje! Dat waardeer ik enorm :) natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeeej, leuk! Ik ben Manon, 20 jaar oud. Ik schrijf op http://www.10Notes.nl over van alles, maar alles gaat in 10 stappen. Of het gaat over een DIY, tips, ideeën. Maak niet uit! Van creatieve wooninspiratie tot tips & tricks. Het is altijd kort en overzichterlijk. Ik zou het superleuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat we mogen spammen :). Mijn blog ken je al, maar voor de anderen die het nog niet kennen:
  Mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over beauty, lifestyle, fotografie, fashion en gadgets. Ook persoonlijke artikelen komen voorbij. Twee weken geleden ben ik getrouwd en er komen snel hier mooie foto's van online :). Ik zou zeggen, neem snel eens een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai, op mijn beautyblog: http://www.colorsandcreams.blogspot.nl vind je regelmatig artikelen over high end merken,filmpjes met de unboxing van de Deautybox, favorieten en opgemaakte producten. leuk als komt kijken! Liefs, Klaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi!
  Ik blog over veel verschillende dingen. Ik merk dat ik dingen over eten/drinken erg leuk vind, maar ook mijn favoriete series, DIY's, quotes en gezondheid komen voorbij. Mijn lifestyle blog is www.serendipitive.wordpress.com, neem zeker een kijkje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat we mogen spammen.
  Op mijn blog schrijf ik over alles wat mijn interesse trekt.
  http://brittsflava.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Fashionista's,

  Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Lauryn en ik hou er zó ontzettend veel van om mijn passie (fashion en beauty) te matchen met het schrijven. Gelukkig mag ik dat doen zovaak als ik wil op http://www.regardslauryn.nl. Ik zou het super leuk vinden als je 'ns een kijkje neemt.

  Liefs,
  Lauryn

  PS: Je kan gewoon op m'n naam klikken hoor ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hee, wat leuk! Ik spam graag ook even mijn blog! Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion, uilen en mijn mooie zelve (alhoewel, mooi...? ;) ). Ik hoop dat je ook mijn blog een kijkje waard vindt, dat zou ik echt leuk vinden! :)
  beautyandowls.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Nicole, een 18 jarig meisje met een grote passie voor make-up en verzorging. Ik blog dan ook al 5 jaar op www.beautyliefde.nl. Ik schrijf hier vooral over make-up en verzorging maar zo af en toe komen er ook fashion én persoonlijke artikeltjes online. Ik vind het ontzettend lief én leuk als je een kijkje neemt en een reactie achter laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat we mogen spammen. Nog net op tijd om mijn winactie te promoten. Tot komende vrijdag maak je kans op een prachtige sieradenset van Biba.
  Uiteraard zou ik het ook erg leuk vinden als je mijn beautyblog wilt bekijken en hopelijk ook wilt volgen. :)

  http://ohmybeauty.nl/winactie-win-een-prachtige-set-biba-sieraden

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat we even mogen spammen :-) op mijn blog post ik drie keer per week een zoet recept. Dit varieert van cupcakes tot taarten tot andere heerlijke dessertjes of tussendoortjes. Mijn blog vind je hier: http://joycebakt.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Komaan meisjes,spammen maar! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat super leuk dat we morgen spammen!
  Mijn naam is Britt! Mint and Giraffes (mintandgiraffes.wordpress.com) is mijn lifeblog over een happy and healthy life. Want wie wil dat nu niet?
  Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen en een lieve comment achter laat.
  Veel plezier op mijn Lifeblog! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk! INSOMNIAC, blog over van alles en nog wat; columns, belevenissen en meningen, maar geen beauty of fashion en te vinden op http://bsp.opzekers.nl . Makkelijkst te volgen via facebook op http://facebook.com/opzekers

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik doe ook graag mee! www.20somethinggirl.com mijn vernieuwde blog met persoonlijke verhalen, tips, reviews en gewoon vanalles en nog veel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben een Friezin en ik ben 19, mijn naam is melissa. Ik heb een blog over reviews van make-up, healthy recepten, en super leuke TAG'S. Ik zou het leuk vinden als je even op mijn blog kijkt en een leuke comment achterlaat.
  mejuicychoose.weebly.com DIKKE TUT

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Altijd fijn om je blog even in de kijker te zetten!
  Ik ben Natasa, een twintiger die een fulltime bloggende huisvrouw als beroep heeft :) Op mijn blog "Time to live" schrijf ik over fashion, homedecoratie, reviews van boeken/films/series en over mezelf en de dingen die in mijn leven gebeuren (of net niet). Klikken met je muisknop is gratis, dus zet je pijltje even op deze link en kom een kijkje nemen :) https://timetolivex.wordpress.com
  Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hey!
  Wat leuk dat we eens onze blog in de spotlights mogen zetten :) Ik ben Zita, en op mijn blog ( mylifebyzita.blogspot.nl ) blog ik over alles wat ik leuk vind. Ik houd van shoppen, koken en bakken, lifestyle, lezen en natuurlijk bloggen :) Het zou super leuk zijn als je even een kijkje nam :D

  x Zita

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat lief dat we mogen spammen.
  Ik ben Klaartje en mijn blog heet Like a limited edition.
  Ik hou van vintage, fotografie en creatief bezig zijn. Dit alles staat dan ook centraal voor mijn blog.
  Dit is de link van mijn blog: http://likealimitededition.blogspot.be/
  Hopelijk neem je eens een kijkje! :)

  Groetjes,
  Klaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mijn blog www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als emo scene/metalgirl door middel van beauty, fashion, lifestyle, fotografie en persoonlijke verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. www.homeinspiratie.nl

  Site met foto's en ideeën over alles wat met wonen te maken heeft.

  X Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een meisje met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik doe bijvoorbeeld aan hiphop wedstrijden met mijn demoteam, ik zing in bands en opmaken vind ik echt heel leuk! Ik heb ook een eigen stijl waar ik vaak veel positieve reacties over krijg. Ik zie je hopelijk ergens verschijnen op mijn blog! xxx http://thatkindofvibe.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik ben Celine van The Beautyboulevard.nl. Wij bloggen vooral over Beauty, Fashion en Lifestyle. Sinds kort staat er ook een winactie online waar je twee kaartjes, een dagentree voor een sauna bij jou in de buurt kan winnen. Neem je even een kijkje?

  Je kunt me ook volgen op bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/beautyboulevard-12800301

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Liefs,

  Celine.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Beetje late reactie, maar zijn er ook Belgische fashion / lifestyle blogs van mannelijke bloggers? Kan ze niet echt vinden namelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik ben Margaux en ben beginnen bloggen op www.petitemarge.blogspot.com! Nieuw artikel online over Lush!

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik ben Margaux en ben beginnen bloggen op www.petitemarge.blogspot.com! Nieuw artikel online over Lush!

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen