Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!
 

Veel liefs,

Vanessa xxx

31 reacties

 1. Ik doe graag mee! Ik ben Jana, 22 jaar en ik blog op lesjolies.be! Ik schrijf vooral over beauty en zowel over high-end beauty als budgetproducten. Vandaag staat er bijvoorbeeld een MAC shoplog online 🙂 Kom zeker eens langs 🙂

 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Léonie, een 19-jarige studente met een blog. Ik blog over alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt. Van fashion tot lifestyle, en dit allemaal met een persoonlijke twist. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! Liefs.

 3. Normaal doe ik hier niet echt aan mee, maar toch is het wel leuk om misschien wat meer publiek te ontvangen op mijn blog 🙂 Op mijn blog schrijf ik voornamelijk over beauty, maar er komen ook artikelen voorbij over fashion, interieur en persoonlijke artikelen. Zo heb ik geschreven over mijn ervaring van het zetten van een helix piercing 🙂 Vandaag is er een review online gekomen van een MAC mineralize skinfinish, dus als je benieuwd bent neem gerust een kijkje! Dat waardeer ik enorm 🙂 natureofhappiness.blogspot.nl

 4. Jeeej, leuk! Ik ben Manon, 20 jaar oud. Ik schrijf op http://www.10Notes.nl over van alles, maar alles gaat in 10 stappen. Of het gaat over een DIY, tips, ideeën. Maak niet uit! Van creatieve wooninspiratie tot tips & tricks. Het is altijd kort en overzichterlijk. Ik zou het superleuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen 🙂

 5. Leuk dat we mogen spammen :). Mijn blog ken je al, maar voor de anderen die het nog niet kennen:
  Mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over beauty, lifestyle, fotografie, fashion en gadgets. Ook persoonlijke artikelen komen voorbij. Twee weken geleden ben ik getrouwd en er komen snel hier mooie foto's van online :). Ik zou zeggen, neem snel eens een kijkje!

 6. Hi Fashionista's,

  Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Lauryn en ik hou er zó ontzettend veel van om mijn passie (fashion en beauty) te matchen met het schrijven. Gelukkig mag ik dat doen zovaak als ik wil op http://www.regardslauryn.nl. Ik zou het super leuk vinden als je 'ns een kijkje neemt.

  Liefs,
  Lauryn

  PS: Je kan gewoon op m'n naam klikken hoor ;-).

 7. Hee, wat leuk! Ik spam graag ook even mijn blog! Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion, uilen en mijn mooie zelve (alhoewel, mooi…? 😉 ). Ik hoop dat je ook mijn blog een kijkje waard vindt, dat zou ik echt leuk vinden! 🙂
  beautyandowls.wordpress.com

 8. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Nicole, een 18 jarig meisje met een grote passie voor make-up en verzorging. Ik blog dan ook al 5 jaar op http://www.beautyliefde.nl. Ik schrijf hier vooral over make-up en verzorging maar zo af en toe komen er ook fashion én persoonlijke artikeltjes online. Ik vind het ontzettend lief én leuk als je een kijkje neemt en een reactie achter laat!

 9. Wat super leuk dat we morgen spammen!
  Mijn naam is Britt! Mint and Giraffes (mintandgiraffes.wordpress.com) is mijn lifeblog over een happy and healthy life. Want wie wil dat nu niet?
  Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen en een lieve comment achter laat.
  Veel plezier op mijn Lifeblog! x

 10. Ik ben een Friezin en ik ben 19, mijn naam is melissa. Ik heb een blog over reviews van make-up, healthy recepten, en super leuke TAG'S. Ik zou het leuk vinden als je even op mijn blog kijkt en een leuke comment achterlaat.
  mejuicychoose.weebly.com DIKKE TUT

 11. Altijd fijn om je blog even in de kijker te zetten!
  Ik ben Natasa, een twintiger die een fulltime bloggende huisvrouw als beroep heeft 🙂 Op mijn blog "Time to live" schrijf ik over fashion, homedecoratie, reviews van boeken/films/series en over mezelf en de dingen die in mijn leven gebeuren (of net niet). Klikken met je muisknop is gratis, dus zet je pijltje even op deze link en kom een kijkje nemen 🙂 https://timetolivex.wordpress.com
  Liefs! x

 12. Hey!
  Wat leuk dat we eens onze blog in de spotlights mogen zetten 🙂 Ik ben Zita, en op mijn blog ( mylifebyzita.blogspot.nl ) blog ik over alles wat ik leuk vind. Ik houd van shoppen, koken en bakken, lifestyle, lezen en natuurlijk bloggen 🙂 Het zou super leuk zijn als je even een kijkje nam 😀

  x Zita

 13. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een meisje met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik doe bijvoorbeeld aan hiphop wedstrijden met mijn demoteam, ik zing in bands en opmaken vind ik echt heel leuk! Ik heb ook een eigen stijl waar ik vaak veel positieve reacties over krijg. Ik zie je hopelijk ergens verschijnen op mijn blog! xxx http://thatkindofvibe.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *