Shoplog Kruidvat mei 2015

Geplaatst door
Afgelopen weekend ben ik naar de stad geweest en heb ik een bezoekje gebracht aan het Kruidvat. Ik heb mijn aankoopjes op foto vastgelegd en vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekocht. Kijk je mee?Als eerste een groot pak schuursponzen. Ik gebruik zo’n schuursponzen in de keuken en de badkamer. De sponzen waren al goedkoop en nu was er nog korting op waardoor ik maar € 1.19 betaalde. Een koopje!


Silan heeft nieuwe wasverzachters: Soft & Oils. Zoals de naam reeds zegt bevat de wasverzachter verfijnde olieën die je kleding een unieke zachtheid en verzorging geven. Ik ben benieuwd! De paarse fles heeft een frisse geur van viooltjes en natuurlijke citroenextracten. En de blauwe fles ruikt naar zoete vruchten, witte rozen en lichte houttonen. Momenteel was er een actie: 2 flessen voor € 5. Ideaal om eens te proberen!
Ik had nieuwe haarelastiekjes en speldjes nodig, en die van Zenner vind ik heel fijn. Ik koop ze eigenlijk altijd in het Kruidvat. Waar kopen jullie die dingen?
 
– Wattenschijfjes: Normaal koop ik mijn grote wattenschijfjes in de Action, maar omdat ik toch in het Kruidvat was kon ik er net zo goed van daar meenemen. Er staat ‘Sensitive’ op dus ik veronderstel dat ze heel zacht zullen zijn.
 
– Oordopjes: Ik slaap al jaren met oordopjes omdat ik geen geluid kan verdragen. Ik heb lang gezocht naar de ideale oordopjes en die van Otalgan werken gewoon heel goed voor mij. Ze kosten trouwens maar € 2.95 dus ze zijn niet duur.
 
– Labello: Voor mijn droge lippen gebruik ik graag een lippenbalsem. Meestal koop ik een gewone balsem van Kruidvat eigen merk maar nu had ik zin in een kleurtje. De Fruity Shine Cherry van Labello lijkt mij heel mooi, en een lekker kersensmaakje is natuurlijk ook leuk meegenomen.
 
– Max Factor CC cream: Voor mijn lichte huidskleur is het moeilijk om een geschikte foundation te vinden. Ik gebruik al heel lang de CC cream van Max Factor in de kleur 40 fair. Dat is de enige die perfect bij mijn eigen huidskleur past. Momenteel is er een actie bij Kruidvat waarbij je voor alle producten van Max Factor (maar) € 10 betaald.
 
– Catrice All Matt Plus Shine Control Powder: Normaal koop ik altijd een transparant poeder van Essence maar dit keer wilde ik eens iets anders proberen. Het mooie poeder van Catrice stond al een tijdje op mijn lijstje om te testen. Benieuwd of het goed zijn werk zal doen!

Dan drie lipproducten van NYC: 2 keer een Expert Last Lip Lacquer in de kleuren ‘400 Big City Berry’ en ‘203 Fidi Fuchsia’. En een
Liquid Lipshine (lipgloss) in de kleur ‘Rockefeller Red 589’. Ik heb ze alledrie getest en ik vind ze heel fijn. Vooral de lip lacquer blijft heel lang zitten! Willen jullie hier graag een review van zien?
Als laatste kocht ik een geurkaars in de geur ‘Fresh Cotton’. De heerlijke geur van schone was kan niemand weerstaan, toch? Ik ben er alvast gek op!
Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ga jij graag shoppen bij Kruidvat?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Leuke shoplog vooral omdat het niet alleen maar beauty is 🙂 Ben heel benieuwd naar die producten van NYC dus zou er zeker een review van willen zien x

  2. Je hebt leuke dingen gekocht bij de Kruidvat, die wasverzachter lijkt me trouwens echt fijn.
    Mijn elastiekjes koop ik ook altijd van Zenner (en ook altijd bij de Kruidvat), dit zijn de enige elastiekjes die mijn haar overleven!

  3. Leuke aankopen! De liplacquers van NYC zijn heel fijn, ik heb er ook twee. Die poeder van Catrice heb ik ook al heel vaak opgemaakt, haha!

  4. Toffe spullen gekocht,hoor.Mijn voorkeur gaat naar de geurkaars en de Silan,ik ben zowat verslaafd aan wasprodukten en -verzachters:);lipgloss revieuw lijkt me nuttig,dus testen maar….Ik ga af en toe in kruidvat,de reinigingsdoekjes heb ik graag.xxx

  5. ik gebruik ook altijd sponsjes, zo handig om iets proper te krijgen. dat wasmiddel kende ik nog niet. en speldjes voor in mijn haar koop ik ook altijd.

  6. Het zijn leuke spullen! Ik herken dat zo erg met foundation alleen bij mij hebben ze juist de donkere kleur nooit 🙁 Verder vind ik echt dat je een leuk artikel geschreven hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *