Onze foto’s op canvas en glas

Geplaatst door
Ik vind het fijn om mooie momenten vast te leggen op foto. Zo’n foto is immers een mooie herinnering voor later. Soms druk ik enkele foto’s af en steek ik ze in een ouderwets album, maar soms vind ik het ook leuk om er iets meer mee te doen. Bij CEWE fotoservice kan je je foto’s op een originele manier laten bedrukken. Onlangs heb ik twee items besteld: een foto op canvas en een foto in glas. Vandaag laat ik jullie het resultaat zien!
 

Wanneer je mooie foto’s hebt gemaakt, dan wil je er meer mee doen dan alleen het online zetten of het als foto’s af laten drukken. Bij CEWE fotoservice kan je hier creatief mee aan de slag! Ben je op vakantie geweest? Dan kan een fotoboek heel leuk zijn. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je leukste foto op canvas of poster te laten bedrukken. En wat dacht je van een persoonlijk fotocadeau? Bijvoorbeeld een foto in glas, een fotomok, een keukenschort of kussen. Ideaal voor Moederdag of om je liefste vriend(in) mee te verrassen!
Als blogger kreeg ik de kans om twee items te bestellen. Na lang twijfelen (ik kon niet kiezen!) ging mijn voorkeur naar een foto op canvas en een foto op glas. 
 
 
Voor de canvas koos ik een prachtige vakantiefoto van in Tenerife. Glenn en ik zijn er twee jaar geleden op reis geweest en we hebben toen met de jetski gereden. Het was een onvergetelijke ervaring en daarom leek het mij ontzettend leuk om deze foto op canvas te laten bedrukken. De canvas is 40 x 60 cm en is voorzien van een stabiel houten frame. Inmiddels hangt de canvas tegen de muur in onze woonkamer, heel mooi! 
 
 
 
Ook liet ik een foto in glas bedrukken. Hiervoor koos ik de eerste foto van Glenn en mij, inmiddels zo’n 5 jaar geleden. Die foto blijft voor ons allebei heel speciaal. Het leek mij dan ook mooi om deze foto in glas te vereeuwigen. Het glas is 10,5 x 14 x 1,8 cm en is ideaal om op een kastje te zetten. Wij hebben de foto op ons tv-meubel gezet, zo staat hij altijd in het oog als we televisie kijken. Een leuk extraatje is dat het glas wordt geleverd in een mooi doosje, perfect voor als je het iemand cadeau wil doen!  
     
Ik ben heel blij met deze foto’s en zal zeker nog bestellen bij CEWE fotoservice. Je kan er niet alleen leuke en persoonlijke fotocadeaus maken, maar ook de bestelling en levering verlopen heel vlot. Na een week had ik mijn bestelling in huis en ik kreeg ook een mailtje op welke dag ik het pakket mocht verwachten. Ik was op dat moment niet thuis maar dat was geen probleem. Het pakket werd dan naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht waar ik het na twee dagen kon afhalen. Prima service!


Dit artikel is in samenwerking.
 
Ben jij al bekend met CEWE Fotoservice? En wat vind jij van een foto op canvas en glas?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Heel mooi die foto op glas! Ik zou het zelf ook wel een keertje willen proberen met een leuke foto. Staat denk ik heel leuk! Maar een grote canvas aan de muur lijkt me ook ontzettend mooi. X

  2. Mooi,,de foto in het glas,jullie 1e foto is prachtig,dat jeugdige koppeltje:),De canvas ook erg goed,mooie herinnering aan die vakantie….schoon koppel!!xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *