WIN 3 x € 30 shoptegoed bij KaartWereld.nl!

Geplaatst door
Vind jij het ook zo leuk om kaartjes te versturen? Zoek je nog een mooi kaartje voor iemands verjaardag, voor Moederdag of gewoon om iemand te verrassen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! In samenwerking met de webshop KaartWereld.nl mag ik 3 x € 30 shoptegoed weggeven. Dat wil zeggen dat ik 3 lezeressen blij mag maken! 
 
In de webshop vind je leuke en originele kaartjes. Je kan zelfs kaartjes maken met je eigen foto erop! En alsof dat nog niet genoeg is, kan je er ook een leuk cadeautje bijvoegen. Denk maar aan een doosje chocolade, bloemen of een mooie ballon. De keuze is helemaal aan jou!
 
Wil je graag kans maken op € 30 shoptegoed? Lees dan snel verder wat je moet doen!
 

Wat moet je doen? 


1) Volg mij op Bloglovin en save het artikel (hartje).

2) Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet, wat je favoriete items in de shop zijn en/of wie je graag zou verrassen. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.


=> Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 16 april 2015. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Veel succes iedereen!
Liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

 1. Wat een originele winactie! Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel geliked! Ik vind de kaarten altijd zo leuk waar je een eigen foto op kan laten drukken. Ik zou m'n oma graag een kaartje sturen, 'zomaar', omdat ze altijd helemaal blij wordt van zo'n soort post. Dan natuurlijk een leuk kaartje met moederdag, en binnenkort is een goede vriendin jarig, die ik ook graag wil verrassen met een blij kaartje 🙂

 2. OOOOH zo leuk. Natuurlijk doe ik met veel plezier uit. Kan ik even met familieleden sturen, die niet op het internet zitten 🙂

 3. Wat een leuke winactie, ik ben dol op mooie kaartjes, dus ik doe heel graag mee! 🙂 Ben gelijk een kijkje gaan nemen op de webshop. Ik denk dat ik verjaardagskaartjes zou uitkiezen, omdat ik er in april best veel mensen in mijn familie jarig zijn: mijn zus, men voke, men nicht, … Ik vind het altijd bijzonder om op mijn eigen verjaardag bijzondere verjaardagskaartjes te krijgen, daarom dat ik dan zelf ook graag mooie kaartjes geef! Mijn email: anneleen.de_bondt@hotmail.com

 4. Wat een leuke winactie: ik ben van de partij. Leuk vind ik het vooral om kaartjes te sturen met een persoonlijke tint, door er een foto van mijn dametje in te verwerken. Ook beterschapskaartjes doen het heel erg goed. Ik volg je al op bloglovin en uiteraard heb ik de blog gesaved. Op toppenendalen@gmail.com kan je mij persoonlijk bereiken.

 5. Hele leuke actie! Mensen vergeten tegenwoordig om kaarten te sturen omdat alles via de app en social gaat. Terwijl kaarten vel leuker en persoonlijker zijn! Zelf schrijf ik veel kaarten naar mijn ouders die samen met mijn broertje(8jaar) en zusje(5 jaar) in Groningen wonen. Ik woon zelf in Zuid Holland voor mijn studie daardoor zie ik hun maar 1 keer per maand. En vooral omdat mijn kleine broertje en zusje nog zo jong zijn is het veel leuker om een kaart te sturen met foto's en teksten. Zelf vind ik de vintage kaarten en foto kaarten het leukste! Ik heb het bericht geliked en volgde je blog al! Veel succes met de deze actie! Groetjes, Linda
  lindarol1@hotmail.com

 6. Wat leuk, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin' (onder de naam Henderica) en heb het artikel gesaved. Ik zie ontzettend veel leuke verjaardagskaarten, maar ook tussen de seizoenskaarten staat veel moois. Zou zeker mijn vriend verrassen met een leuke kaart. Gewoon omdat het kan :). En misschien dat ik voor mijn neefjes een leuke ballon zou uitzoeken (al duurt het nog wel even voor die jarig zijn). mail:hvtjuh@hotmail.com

 7. Ik doe graag mee! Ik zou dit shoptegoed (o.a.) gebruiken voor een kaartje voor mijn twee zussen, die allebei zwanger zijn en voorzien zijn om te bevallen eind juni/begin juli. Allebei zijn ze zwanger van een zoontje! Daarom lijkt het mij dus leuk om voor elk van hen een extra speciaal kaartje te voorzien voor bij het kraambezoek. 🙂 Mijn e-mailadres is whateverke@hotmail.com

 8. Ik doe heel graag mee en ik like jouw blog en saved dit artikel. Graag zou ik willen winnen, omdat ik graag super attent wil zijn maar altijd verjaardagen enzo vergeet. Zo kan ik mijn oppasmeisje, vriendin en collega die binnen twee maanden jarig zijn, toch op het allerlaatste nippertje nog verrassen!

 9. Wat leuk! Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin', waar ik ook dit berichtje gesaved heb.
  Met deze leuke kaartjes zou ik al mijn familieleden en vrienden wel willen verrassen, ze zijn zo leuk 🙂

  Liefs, Lise
  (lise_wolters@hotmail.com)

 10. Leuk! Ik wil meedoen. 🙂 Ik heb me voorgenomen om vaker een kaartje te gaan sturen naar mensen. Gewoon zomaar of met een reden. En dan komt zo'n winactie wel heel goed uit. 😉 Ik vind de zwart wit kaarten uit de collectie heel erg leuk en dan is de "ik hou van jou tot aan de maan en terug" toch wel mijn favoriet.

  wendy.vanderwaal@hotmail.com

 11. Ik doe graag mee met deze leuke actie. Het ontvangen van een onverwacht kaartje is iedere keer een cadeautje, dus dat is mijn favoriete product

 12. Ik ben dol op kaartjes. Mijn kinderen ook. Helaas worden er bijna geen kaartjes meer per post verstuurd. Mijn dochter en zoon zijn afgelopen week jarig geweest, totaal drie kaartjes door de brievenbus. Een paar jaar gelden waren het er wel 12 per persoon. Ik blijf trouw aan de brievenbuskaartjes en hoop dat er meer mensen op terug komen. Ik ben namelijk aankomende week jarig, en hoop op een beter resultaat dan mijn zoon en dochter!

 13. Ik doe graag mee. Ik verstuur nog regelmatig kaartjes met verjaardagen en ook wel eens met foto's naar mijn ouders of gewoon naar mijn man en kids 🙂 Erg leuk altijd. Dus ik weet hier wel raad mee. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 14. Wat een super leuke actie. Het allerliefste zou ik mijn vriend blij maken. We zijn binnenkort 2 jaar samen en we gaan samen een weekendje naar groningen. Hij maakt me zo gelukkig, hij verdient gewoon een leuk kaartje (met wat lekkere chocola).
  Mijn bloglovin naam is sandra9454, mijn e-mail: sandra_jonker8@Hotmail.com

 15. reactie van Grete Karina:

  Ik volg je op Bloglovin en savede het artikel (hartje).

  Ik vind kaarten met eigen foto het leukst om te maken en te versturen. Dat doe ik graag en ook best vaak. Niets leukers dan een echte kaart op de deurmat bij een speciale gelegenheid.
  Ik verstuur ze met verjaardagen, feestdagen, bruiloften, Moederdag, enz.
  De Sinterklaaskaarten van KaartWereld vind ik trouwens ook echte toppers!

  groeten,
  Grete Karina
  emailadres: gretekarina@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *