De leukste kussens van H&M Home

Geplaatst door
Goed nieuws voor de liefhebbers van H&M! Sinds gisteren is de nieuwe online shop open gegaan, woehoe! Vanaf nu hoef je je niet langer druk te maken om de openingsuren en de lange wachtrijen aan de paskamers, want voortaan kan je shoppen wanneer je maar wil!

Ik ben vooral blij dat ik eindelijk decoratie spulletjes van H&M Home kan kopen, aangezien de H&M winkel in Aalst niet over een Home collectie beschikt. Toen ik een kijkje ging nemen in de shop, dan vielen mijn ogen meteen op de leuke kussens. Ik hou van kussens! Ze zorgen voor een vrolijk interieur en bovendien creëren ze een gezellige sfeer. Ik heb alvast de leukste H&M kussens geselecteerd en het leek mij wel fijn om ze met jullie te delen! Welk kussen is jouw favoriet?

 

 
Word jij hier ook zo vrolijk van? En wat is jouw favoriete kussen?


Veel liefs,

Vanessa xxx

22 reacties

  1. Fijn he! Allemaal mooie kussens, vooral die met die vier vierkanten en 'enthousiast life' ernaast vind ik erg mooi! Ik was vorige week even in de H&M home in Gent en ik had ook een hele erg mooie kussensloop gezien: oudroze met allemaal bloemen erop genaaid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *