WIN 3 x een verzorgingspakket van NIVEA!

Geplaatst door
Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie. In samenwerking met NIVEA Belgium mag ik maar liefst 3 verzorgingspakketten weggeven! Met deze winactie wil ik jullie bedanken voor jullie bezoeken en leuke reacties. Jullie geven me iedere dag opnieuw een lach op mijn gezicht, dankjewel! 
 
Wat zit er in het pakket?
 
– Supreme Touch Shower Cream
– Labello Med Protection
– Verstevigende Body Crème Q10
– Black & White Deodorant
– Zijdezachte handcrème
 

Wat moet je doen?
 
– Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje).
– Like de Facebook pagina van NIVEA België. 
– Like de Facebook pagina van Labello België.

– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.
 
Wat mag je doen? (niet verplicht, wel extra kans)
 
– Like mijn Facebook pagina.
– Volg mij op Instagram
– Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: “YAY! Ik maak kans op 1 van de 3 NIVEA verzorgingspakketten @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee!”
 
Let op: Deze winactie is enkel voor deelnemers uit België. Morgen komt er een andere winactie online voor mensen uit Nederland.
 
Deelnemen kan tot 18 maart 2015. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Veel succes!


 


Liefs,

 

Vanessa xxx

 

25 reacties

 1. Dag Vanessa!
  Graag doe ik mee aan deze winactie, Nivea heeft fantastische producten.
  Ik volg je al een tijd via Bloglovin en facebook.
  Ik heb dit bericht gesaved met een hartje, en volg de facebookpagina's van Labello en Nivea.
  En nu duimen.
  Liefs Lien (lienvdw@hotmail.com)

 2. Joepiejeeej! Ik doe enorm graag mee en heb alle verplichte stappen gedaan (voor mijn volledige naam mag je me altijd mailen, maar die zet ik hier liever niet.) en volg je nu ook op Instgram! Oeh, ik duim echt heel erg voor dit pakket, het ziet er allemaal zo leuk uit! Je kan me altijd bereiken via bysilke@hotmail.com 🙂

 3. Ohhh heeeerlijk zeg! Wat een verwennerij van nivea, super dat je dit mag weggeven meid! Echt waar de meesten aan toe zijn na een koude winter brrrr.. 😉 Even heerlijk wat verwennerijmomentjes voor je huis.
  Ik doe graag mee, en heb alle verplichte stapjes doorlopen!! Groetjes ilsiee prins, wiefiej@Hotmail.com

 4. Wow, ik doe zeker mee 🙂 Volg jou al overal en heb nnu ook nivea en labello geliked. (email:julie_vercruysse@hotmail.com)

  Hopelijk heb je een goede dag vandaag en niet te veel last van je cvs!

  Groetjes,
  Julie

 5. Ik doe heel graag mee met deze winactie!

  Ik heb dan ook alle stappen ondernomen om kans te maken 😀 Ik volgde je al overal, behalve op facebook, dus dat heb ik even gefixt 😉 Verder hen ik deze post een hartje gegeven op bloglovin', de tweet verzonden en de facebookpagina's van nivea en labello geliked!

  E-mail: shizzl.lisel@hotmail.com

  Superleuk pakketje!

  Xoxo Lisel

 6. Nivea is een van mijn favoriete merken dus ik doe natuurlijk graag mee 🙂 Alle verplichte stapjes deed ik al. Verder volgde ik je ook al op twitter en fb 🙂 Duimen!!! x

 7. Superleuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb de Facebookpagina van Nivea en Labello geliket en die van jou ook (maar dat deed ik al). Ik volgde je ook al op Twitter (@jvanstaeyen) en Instagram (@thatgirlwithherblog) en heb ook de tweet geplaatst. Fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *