Outfit: etentje met vrienden

Geplaatst door
Jullie hebben vast al gemerkt dat er steeds meer fashion artikels op mijn blog komen. Dat komt omdat mijn interesse in fashion steeds groter wordt. Het was al een tijdje aan het kriebelen om outfit foto’s te delen, maar eerst was ik hier nog een beetje onzeker over. Ik heb namelijk een maatje meer en dat zie je niet op zoveel blogs. Maar hoe meer ik erover nadacht, hoe leuker ik het idee vond. Met artikels zoals deze wil ik laten zien dat elke vrouw zich leuk kan kleden, ook al heb je een maatje meer!

Afgelopen vrijdag hadden Glenn en ik een etentje met vrienden op de planning staan. Het zonnetje scheen én ik voelde me goed in mijn vel, dus het was de ideale gelegenheid om outfit foto’s te maken. Ik vond het zo leuk om te doen! Daarom heb ik besloten om dit vaker te doen. Geen vaste dag, maar gewoon wanneer ik er zin in heb.

Oké, genoeg gepraat. Tijd om mijn outfit te laten zien!

Ik draag een roze, fluffy vest van MS Mode, een zwarte t-shirt van Primark, jeans van C&A, schoudertasje van H&M en slip ons van de webshop Omoda.
Het is een comfortabele maar leuke outfit voor een avondje met vrienden! Ik kan trouwens niet wachten tot het echt lenteweer is en ik elke dag met een (fluffy) vest naar buiten kan. Die winterjas heb ik nu wel gehad!  
 
 
Wat vind jij van deze outfit? En wat draag jij graag als je een etentje met vrienden hebt? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

  1. Je ziet er goed uit, meis! Mooi! Goed dat je de dagen pakt waarop je je goed voelt. Fijn! Ik heb het al vaker gezegd volgens mij: ik vind bijna alles wat ik bij jou voorbij zie komen mooi. Onze smaak komt wel redelijk overeen. Dat vest vind ik ook weer prachtig!

  2. Leuk tasje! Als ik een etentje heb met vrienden, dan hopen we eigenlijk allemaal altijd datt het bij iemand thuis is, en dan trekken we onze pyjama's/chillkleren aan. :')

  3. Leuk om weer eens een fashion artikel te zien! En wat ik aan doe met een avondje vrienden is echt zó afwisselend .. kan variëren van een spijkerbroek tot een jurkje, haha!

  4. Wat een mooie outfit! Het tasje van H&M had ik al online gezien en heb ik zelfs in een van mijn fashionposts verwerkt 🙂 En het fluffy jasje: JALOERS! Wat een mooi jasje! De schoenen zijn fantastisch, slip ons zijn echt gemakkelijk 🙂 En trouwens: een maatje meer hebben betekend niet dat je je moet verstoppen 😉 Ik heb ook geen bikinilichaam, maar hey: ik ben trots op wie ik ben! En dat is het voornaamste 😉 Liefs! x

  5. wauw ziet er super leuk uit!!! Dat fluffy vestje is echt geweldig!!! 😀 Maar fijn dat je het toch doorzet met kleding showen!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *