WIN € 30 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl!

Geplaatst door
GESLOTEN


Gisteren heb ik de 900 volgers op Bloglovin bereikt en daar ben ik ontzettend blij mee! Om dit te vieren heb ik vandaag een leuke winactie voor jullie klaarstaan. In samenwerking met Hoesjes-Outlet.nl mag ik maar liefst € 30 shoptegoed weggeven! In de webshop vind je leuke en goedkope telefoonhoesjes voor de iPhone 5/5s, iPhone 6 en Samsung Galaxy S4. Je vindt er o.a. softcases, flipcovers, bumpers en screenprotectors. Het assortiment wordt regelmatig ververst en daarbij worden de hoesjes ook afgeprijsd. Met € 30 kan je dus meerdere items bestellen! Wil je graag kans maken op dit shoptegoed? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Wat moet je doen?
– Volg mij op Bloglovin en save het artikel (hartje).
 
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen. 
 
Wat mag je doen? (extra kans)
 
– Like mijn Facebook pagina en deel de winactie.


– Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: YAY! Ik maak kans op € 30 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie


=> Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 20 februari. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

VEEL SUCCES!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

 

21 reacties

 1. Oh wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik heb een iphone 5 en ik ben al eens gaan kijken op de site 🙂 dat hoesje met die marshmallows vind ik heel schattig! ook een gewoon effen hoesje staat op mijn lijstje!

 2. Superleuke winactie, altijd fijn om eens van hoesje te kunnen wisselen! Ik kende de webshop nog niet maar er zitten echt superleuke hoesjes tussen, ik doe dus graag mee en heb aan alle voorwaarden voldaan 😉

 3. Jeeej, Hoera!!!!!! En wat een superleuke actie op je blog! leuk om het weekend mee te beginnen hihih!!! Ik doe heel graag mee, net als alle andere dames om ook een kansje te mogen wagen. Superleuke hoesjes allemaal zeg… Ik kan zeker een nieuw hoesje gebruiken! Helemaal leuk leuk!!!
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, fijn weekend! groetjes ilsiee, wiefiej@hotmail.com
  Groetjes ilsiee

 4. Reactie van Grete Karina:

  Wat een leuke hoesjes, ik maak graag kans op dat shoptegoed!
  Ik volg je op Bloglovin en savede het artikel (hartje).
  Ook volg ik je op twitter als @Zeemeervrouw en like ik je op FB.

  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina
  gretekarina@hotmail.com

 5. Ik doe graag mee , want mijn hoesje is aan vervanging toe en ze hebben echt te leuke hoesjes. Echt schattig.
  Ik volg je op bloglovin + bericht geliked, maar ook op facebook en twitter bij beide heb ik het bericht gedeeld/geretweet dit alles onder mijn naam Cheyenne Jansen.
  funky_django@hotmail.com

  Groetjes,

  Cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *