vrijdag 27 februari 2015

Mijn H&M wishlist

Ik ga heel graag winkelen bij H&M. Niet zozeer voor hun kleren maar wel voor hun schoenen, accessoires en beauty spulletjes. Gisteren was ik aan het rondkijken op de website van H&M en daar zag ik een paar dingen die ik graag zou willen hebben. Hieronder mijn wishlist!


Oogschaduw palette

Ik draag graag zachte nude kleurtjes op mijn ogen. De kleuren in deze palette zijn dan ook echt iets voor mij. Het zijn vier glanzende oogschaduws in vier matchende tinten. Ik vind zowel de kleurtjes als de palette heel mooi!

Highlighter

Een highlighter hoort nog niet bij mijn dagelijkse make-up. De ene dag draag ik het, de andere dag niet. Ik ben er ook nog een beetje mee aan het experimenteren welke highlighter mooi past bij mijn huid. De highlighter van de H&M wil ik zeker eens kopen. Op de foto kan je het moeilijk zien, maar in het echt ziet hij er heel mooi uit.

Blush

Ook met blush ben ik steeds meer aan het experimenteren. Welke staat me goed, welke minder? Ik heb een lichte huid en de meeste blushes zijn al snel té. Bij H&M hebben ze verschillende mooie kleurtjes. Ik zou er graag is eentje proberen. Hebben jullie trouwens nog aanraders van blushes voor een lichte huid? Tips zijn altijd welkom!

Lipstick

Over de romige lipsticks van H&M heb ik al veel goeds gelezen. Om de één of andere reden heb ik er nog geen in mijn stash. Tijd om daar iets aan te doen! Mijn voorkeur gaat naar de lipstick in de kleur rood / up all night. Dat lijkt mij een mooi kleurtje voor de aankomende lente.

Slip ons 

Onlangs heb ik voor het eerst slip ons gekocht en sinds dan ben ik helemaal fan van deze schoenen. Slip ons zien er superleuk uit en ze zitten ontzettend comfortabel. Dit blauwe paar van H&M lijkt me heel leuk om te combineren met een jeans. Ik krijg er zo'n lentegevoel van!

Sneakers

Ik hou van witte sneakers. In de lente en zomer zie je mij er regelmatig in rondlopen. Binnenkort wil ik weer een paar aanschaffen en misschien ga ik wel voor de witte sneakers van H&M. Ze zien er mooi en comfy uit. 

Schoudertas

Ik heb alleen maar grote handtassen. Soms ga ik ergens naartoe waarvoor ik niet veel gerief nodig heb en dan vind ik het stom om zo'n grote tas mee te sleuren. Daarom zou ik graag een klein schoudertasje hebben. Zo'n tasje lijkt me erg handig om de belangrijkste spullen in op te bergen, o.a. mijn gsm, sleutels en portefeuille. 

Wat staat er op jouw wishlist? Ga jij soms shoppen bij H&M?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk lijstje! Die witte sneakers vind ik echt zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat hebben ze er leuke sneakers! Hele mooie wishlist Vanessa! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga altijd de h&m binnen, maar koop zelden kledij. Meestal accessoires en schoenen. Die sneakers zien er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja! Ik ga graag shoppen bij H&M, heb er ook een tas van. Ik vind de tas die je hebt uitgekozen superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe wishlist, die tas is wel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie wishlist. Die sneakers vind ik wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist! De blush moet je echt eens proberen, ik vind ze heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes! H&M heeft momenteel toch gratis verzending, of niet? Sla je slag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne items op je wishlist =)
  Vooral die tas en schoenen zijn echt gaaf!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die witte sneakers vind ik ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Naar de lippensticks ben ik wel heel benieuwd. Mss moet ik deze ook eens testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie wishlist! Op Madeira heb ik vorige week flink wat make-up items van H&M ingeslagen. Een aantal zijn niet verkrijgbaar in Nederland. Ik heb er gisteren toevallig een shoplog over geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke wishlist...Helaas hebben de H&M 's in utrecht geen beauty afdeling meer...,maar morgen ben ik in Rotterdam en dan ga ik er even kijken...ben zo benieuwd ondertussen zo nieuwsgierig naar de cosmetica collectie van dit jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke wishlist!!! :) die high lighter en palette van de h&m lijken me geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie spullen eigenlijk kan alles zo ook wel bij mij op t lijstje hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke lijst. Ik ben ook fan van de slip ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke wishlist. Ik vind de sneakers van de H&M ook onwijs gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De sneakers staan ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik was in Utrecht en spotte daar al de witte sneakers, ze zijn echt heel erg mooi. .Leuke wishlist! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie wishlist! Die lipstick ziet er inderdaad prachtig uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Voor H&M make-up heb ik het niet zo, maar dat tasje ziet er leuk uit! En die sneakers ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die schoudertas vind ik ook erg mooi! Zo'n tasje is altijd handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De H&M highlighter is zo mooi! <3 De witte sneakers staan ook op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh, wat een super leuke spullen staan er op je wishlist! Die zijn bij mij ook altijd meer dan welkom :-D Voor dat tasje moet ik zeker eens een kijkje gaan nemen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gaaf spulletjes zegt.
  Ik wil heel graag een kans! smeek.. Liefs van Jori
  me email: jorianka.eradus@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mooie wishlist! Ik kom ook echt graag bij de H&M, vooral ook voor de kleding :). De blush en highlighter zien er echt pretty uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Toffe wishlist! Ik heb zo'n blush in de kleur Tawny Rose, die is echt énorm gepigmenteerd dus je moet hem echt met een heel erg lichte hand aanbrengen. Maar waarschijnlijk zijn er nog genoeg andere kleurtjes die nog beter passen bij je lichte huid.

  BeantwoordenVerwijderen