Mijn H&M wishlist

Geplaatst door
Ik ga heel graag winkelen bij H&M. Niet zozeer voor hun kleren maar wel voor hun schoenen, accessoires en beauty spulletjes. Gisteren was ik aan het rondkijken op de website van H&M en daar zag ik een paar dingen die ik graag zou willen hebben. Hieronder mijn wishlist!

Oogschaduw palette

Ik draag graag zachte nude kleurtjes op mijn ogen. De kleuren in deze palette zijn dan ook echt iets voor mij. Het zijn vier glanzende oogschaduws in vier matchende tinten. Ik vind zowel de kleurtjes als de palette heel mooi!
 
Highlighter
 
Een highlighter hoort nog niet bij mijn dagelijkse make-up. De ene dag draag ik het, de andere dag niet. Ik ben er ook nog een beetje mee aan het experimenteren welke highlighter mooi past bij mijn huid. De highlighter van de H&M wil ik zeker eens kopen. Op de foto kan je het moeilijk zien, maar in het echt ziet hij er heel mooi uit.
 
Blush
Ook met blush ben ik steeds meer aan het experimenteren. Welke staat me goed, welke minder? Ik heb een lichte huid en de meeste blushes zijn al snel té. Bij H&M hebben ze verschillende mooie kleurtjes. Ik zou er graag is eentje proberen. Hebben jullie trouwens nog aanraders van blushes voor een lichte huid? Tips zijn altijd welkom!
 
Lipstick
 
Over de romige lipsticks van H&M heb ik al veel goeds gelezen. Om de één of andere reden heb ik er nog geen in mijn stash. Tijd om daar iets aan te doen! Mijn voorkeur gaat naar de lipstick in de kleur rood / up all night. Dat lijkt mij een mooi kleurtje voor de aankomende lente.
 
Slip ons 
 
Onlangs heb ik voor het eerst slip ons gekocht en sinds dan ben ik helemaal fan van deze schoenen. Slip ons zien er superleuk uit en ze zitten ontzettend comfortabel. Dit blauwe paar van H&M lijkt me heel leuk om te combineren met een jeans. Ik krijg er zo’n lentegevoel van!
 
Sneakers
 
Ik hou van witte sneakers. In de lente en zomer zie je mij er regelmatig in rondlopen. Binnenkort wil ik weer een paar aanschaffen en misschien ga ik wel voor de witte sneakers van H&M. Ze zien er mooi en comfy uit. 
Schoudertas
 
Ik heb alleen maar grote handtassen. Soms ga ik ergens naartoe waarvoor ik niet veel gerief nodig heb en dan vind ik het stom om zo’n grote tas mee te sleuren. Daarom zou ik graag een klein schoudertasje hebben. Zo’n tasje lijkt me erg handig om de belangrijkste spullen in op te bergen, o.a. mijn gsm, sleutels en portefeuille. 
 
Wat staat er op jouw wishlist? Ga jij soms shoppen bij H&M?
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Wat een mooie wishlist! Op Madeira heb ik vorige week flink wat make-up items van H&M ingeslagen. Een aantal zijn niet verkrijgbaar in Nederland. Ik heb er gisteren toevallig een shoplog over geschreven.

  2. Wat een leuke wishlist…Helaas hebben de H&M 's in utrecht geen beauty afdeling meer…,maar morgen ben ik in Rotterdam en dan ga ik er even kijken…ben zo benieuwd ondertussen zo nieuwsgierig naar de cosmetica collectie van dit jaar…

  3. Toffe wishlist! Ik heb zo'n blush in de kleur Tawny Rose, die is echt énorm gepigmenteerd dus je moet hem echt met een heel erg lichte hand aanbrengen. Maar waarschijnlijk zijn er nog genoeg andere kleurtjes die nog beter passen bij je lichte huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *