WIN een beautypakketje van Cien!

Geplaatst door
GESLOTEN


Op mijn blog heb ik al meerdere reviews geschreven over beauty producten van Cien. Ik was telkens zeer tevreden over de producten. En ik heb goed nieuws! In samenwerking met Lidl mag ik een Cien beautypakketje weggeven! Een leuk begin van het nieuwe jaar, toch?

In het pakketje zit:
 

Wat moet je doen?

 
Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen. 
 
Wat mag je doen? (niet verplicht, wel extra kans)

♥ Volg mij op Bloglovin en save het artikel (hartje) 
 
Like mijn Facebook pagina en like / deel de winactie
 
LET OP: Voor deze winactie kunnen enkel mensen uit België deelnemen. Dit om de reden dat Lidl Belgium los staat van Lidl Nederland. 

De winactie loopt tot 31 januari 2015. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

VEEL SUCCES!
 
Liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Dag Vanessa!
  Een heel leuke winactie! Je zou niet verwachten dat de goedkopere supermarkten ook goede beautyproducten verkopen.
  Zelf ben ik fan van de dagcrème van de Aldi, maar bij Lidl heb ik nog nooit een product durven kopen omdat ik er nog niet zoveel over hoorde. Dankzij jouw blog wil ik deze beste eens uittesten en daarvoor is deze winactie ideaal! Ik doe daarom dus graag mee.
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en facebook, heb de post geliked en plaatste een hartje bij dit artikel. En nu duimen!
  Groetjes Lien (lienvdw@hotmail.com)

 2. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Zelf heb ik eigenlijk nog nooit een product van Cien uitgetest, dus het maakt mij wel erg nieuwsgierig! Wat heb ik gedaan? Ik volg je blog via bloglovin en heb je artikel geliked. Verder volg ik jouw blog nu ook via Facebook en ik heb daar het artikel geliked en gedeeld. Mijn e-mail: sanne.beautyblog@outlook.be. Succes iedereen! x

 3. Inderdaad super om het nieuwe jaar te starten!
  En hoewel de beautyproducten van LIDL heel goedkoop zijn, vind ik het topproductjes!
  De Q10 dag- en nachtcrèmes zijn m'n favorietjes, maar ik wil ook heel graag de 24h Time Control crème, de nagellakjes en het parfum uittesten! 🙂

 4. Leuk pakketje! Ik heb een lipgloss van Cien en ben daar heel tevreden over, dus zou deze producten ook wel graag eens uittesten! En yes, er mogen alleen Belgen meedoen, dan maken we meer kans haha! Ik doe graag mee!

 5. Beautyproducten hoeven niet duur te zijn om ook effectief te zijn. Ik gebruik vaak NIvea en het merk van de Aldi…. Deze producten heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar jouw bevindingen maken me er wel heel benieuwd naar! (maria_dejaeger@hotmail.com)

 6. Ik neem heel graag deel! Ik ben benieuwd naar de producten van Cien. Ik heb al eens de zonnemelk gebruikt, en daar was ik tevreden van. Ik ben ook van het principe dat het niet duur moet zijn om goed te zijn. Momenteel gebruik ik de dagcrème van de Aldi, maar ben wel benieuwd naar deze van Lidl natuurlijk!
  (kellytje_86@hotmail.com)
  Ps: Gedeeld op Facebook!

 7. barbara

  ik zou heel graag dit pakketje winnen

  ik ben in mijn omgeving gekend als DE grootste LIDL fan, ik ga er supergraag winkelen

  ik heb voeger nog gezichtscremes gehad van de Lidl en vond die zeker goed

  van de parfum heb ik ook al goede reacties gelezen en ik ben gek op parfum, dus zou die graag aan mijn collectie toevoegen

  dus de prijs zou echt heel goed terecht komen bij mij

  neutensn@gmail.com

 8. Hoi Vanessa, wat fijn om al die leuke recensies te lezen ! Ik volg je op Bloglovin en ben hartje 21 onder het artikel; heb ook je leuke actie op FB gedeeld. Ik dacht altijd dat je voor goede producten heel wat geld op tafel moest leggen en blijkbaar heb ik het helemaal mis! Zo zie ik nog maar eens : " je bent nooit te oud om te leren" geldt hier ook weer voor mij 🙂 Ik maak dolgraag kans op dit beautypakketje en ben heel benieuwd naar deze producten. Ik wens je verder nog heel veel succes toe met je Blog ! Nog een fijne zondag toegewenst ! Groetjes Nancy nan.to@telenet.be

 9. Toffe actie! In de hoop dat een man ook een kansje mag wagen doe ik graag mee! Zou leuk zijn voor mijn vriendin! Ze verdient zo'n mooi pakketje wel omdat ze zo'n fantastische mama is voor ons babyzoontje! Na de bevalling van ons zoontje kreeg haar huid het zwaar te verduren, droogheid en schrale plekjes. Momenteel gebruikt ze een dagcrème van nivea. Ben eigenlijk wel benieuwd of ze met deze van Cien ook blij zou zijn. Misschien hoeft kwaliteit helemaal niet duur te zijn? Het parfum en de nagellakjes zou ze ook wel fijn vinden denk ik! joake_xxl@hotmail.com. Volg je op fb en bloglovin, actie ook gedeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *