woensdag 28 januari 2015

TAG: Let's get personal

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld. Omdat ik van persoonlijke artikels hou, leek het mij een fijn idee om de let's get personal tag in te vullen. Ik beantwoord een aantal persoonlijke vragen, zowel algemene als over 'dit moment'. Lees gezellig mee!


1. Wat hoor je op het moment van schrijven?

Mijn vriend is aan het typen op zijn computer. Verder hoor ik niets.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)

In pizza met scampis! Mijn vriend en ik hebben net besloten om morgenavond pizza te bestellen en uiteraard loopt het water me al in de mond, haha.

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Oei, dat is nog maar enkele dagen geleden. Sinds ik CVS heb komt zo'n emotionele dag wel vaker voor. Gelukkig komt er nadien ook weer een betere dag.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

10 kinderen lijkt me ontzettend zwaar, geen idee hoe ik het zou klaarspelen. Maar omdat ik in de toekomst heel graag een kindje wil, moet ik toch voor 10 kinderen kiezen. Als iemand zich geroepen voelt om te komen babysitten, dan mag je hieronder altijd een reactie achterlaten ;-)

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?

Nee, ik vind van niet. Ik ben er graag mee bezig en ik ben graag verzorgd. En ik blog natuurlijk over beauty producten die ik allemaal test. Maar het is niet zo dat ik elke 5 minuten in een spiegeltje zit te kijken of mijn make-up en haar nog wel goed zit. 

6. Waar denk je op dit moment aan?

Ik ben eigenlijk heel geconcentreerd op dit artikel. Verder denk ik dat het handig zou geweest zijn mocht ik een paar uur geleden aan dit artikel zijn begonnen. Het is nu 23u16, woeps! Ach, als het in mijn hoofd opkomt om een bepaald artikel te schrijven, dan moet ik dat gewoon doen. 

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ik doe mijn best. Ik probeer zo goed mogelijk een luisterend oor te zijn, iemand bij wie ze altijd terecht kunnen.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?

Mijn vriend.

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Als ik nerveus ben, dan krijg ik het heel warm en ga ik een beetje trillen. Als ik extreem nerveus ben, dan voel ik me wel eens duizelig en ga ik sneller beginnen huilen.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Mijn vriend. 

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Ja, ik voel me gelukkig. Ik zit in de zetel onder een warm dekentje met de laptop op mijn schoot. En terwijl ik aan het bloggen ben, kijk ik naar mijn vriend en besef ik hoe graag ik met hem samenwoon. Klinkt misschien simpel, maar voor mij zijn de kleine dingen in het leven heel belangrijk. 

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

Mijn vriend.

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Een mooie vraag om over na te denken. Er zijn in mijn leven al veel dingen gebeurd waardoor ik denk: "Kon het maar anders." Maar volgens mij bestaat het leven nu eenmaal uit ups en downs. Het liefst zou ik de negatieve ervaringen uit de weg willen, maar ik moet toegeven dat die momenten eigenlijk heel leerzaam zijn en dat ze me veel sterker maken.

14. Vertel jij je ouders alles?

Ik vertel mijn mama veel, maar niet alles. 

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

Door de CVS pieker ik veel over de toekomst, over hoe het nu verder moet. Toch doe ik mijn best om zoveel mogelijk van dag tot dag te leven. Ik weet immers nooit op voorhand hoe ik me de volgende dag zal voelen. 

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

Ik lig zo'n 10 uur in mijn bed, maar doordat ik heel moeilijk inslaap en 's nachts veel wakker word, heb ik geen idee hoeveel uren ik werkelijk slaap. Slaapproblemen horen helaas ook bij mijn chronische vermoeidheid.   

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Ja, ik ben makkelijk in de omgang en ik denk dat ik een aardig persoon ben. Maar als iemand me slecht behandeld of me kwetst, dan kan dat snel keren.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?

Een cola-light.

19. Welk soort bed heb jij?

Een gewoon tweepersoonsbed. Ik zou graag een boxspring willen, maar momenteel hebben we daar geen plaats voor.  

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?

Ik vind mezelf eerder een pessimist. Gelukkig is mijn vriend een optimist en zo vullen we elkaar goed aan. 

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?

De laatste weken heb ik alleen bij mijn vriend en familie in de auto gezeten.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

Hier heb ik lang moeten over nadenken, zo lang is het al geleden. Ik denk dat de laatste film 'F.C. De Kampioenen' was, ongeveer een jaar geleden. Ik ben die film gaan kijken met mijn vriend en familie. Ik vind het nu eigenlijk niet meer zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Ik kijk liever thuis films, in mijn pyjama!

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja, volgens mij overkomt iedereen dat wel.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?

Waar moet ik beginnen? Ik hou van lekker eten. Ik eet heel graag frietjes. En dan vooral die van de frituur, oh ja!! Verder eet ik graag pasta, pizza... eigenlijk alles met tomatensaus. Qua snoep eet ik graag melkchocolade met praliné, of witte pralines van Leonidas. Soms heb ik een chips bui en dan eet ik graag pikante chips, pickles en chips met bicky saus. Ik kan nog een tijdje verder gaan maar ik ga het hier bij houden want mijn maagje knort!

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Nee en eigenlijk koop ik weinig kleding, alleen als het tijd is voor iets nieuws. Ik geef meer geld aan beauty producten en leuke uitjes.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Dat was geen persoon, maar wel het 'ziek zijn'.

27. Wat doe je morgen?

Morgen ga ik een dagje bij mijn mama op bezoek.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Mijn vriend is bij me dus dan ben ik blij!

29. Houd je van suikerspinnen?

Ja, maar ik eet het misschien één keer op een jaar. Bijvoorbeeld als we naar de kermis of een pretpark gaan. 

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Ja, tegen mijn vriend. 

31. Wat is je stemming op dit moment?

Best goed. Ik heb vandaag een betere dag gehad en dat maakt me heel blij.

32. Met wie was je gisteravond?

Bij mijn vriend. 

33. Heb je plannen voor dit weekend?

Het is altijd een beetje afwachten hoe ik me zal voelen dus op dit moment (dinsdagavond) heb ik nog geen plannen. Rustig aan, we zien het wel!

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je het leuk vond!

Welke dingen zijn herkenbaar voor jou?

Veel liefs,

Vanessa xxx

22 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag =)
  Erg leuk om te lezen.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste weken heb ik je al wat beter leren kennen, maar door deze tag weet ik nu nog meer...erg leuk :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vragen en fijne antwoorden, door zo een Tag leer je iemand beter kennen, ook al ken ik je niet persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n leuke vragen en heel veel antwoorden, perfect om meer te weten te komen over je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen en je weer een beetje beter te leren kennen! Zo lief dat je op zoveel vragen 'mijn vriend' antwoordt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goed geschreven en leuke antwoorden! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om je op deze manier beter te leren kennen! Echt fijn ook dat je vriend je volledig begrijpt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk om te lezen, zo'n tags. Zoals ik je "ken", vind ik je eigenlijk geen pessimist hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi je vriend is de rode draad in deze tag! ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zulke tags zijn altijd fijn om iemand toch iets beter te leren kennen, en leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke tag :) Leuk om je zo weer beter te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk, knus & persoonlijk artikeltje. Erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke antwoorden. Wat jammer dat je CVS je zo angstig maakt. Gelukkig heb je een optimistische vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi ingevuld, vind het leuk om het te lezen :)
  Ik hou ook enorm van pizza & pasta en tuurlijk de Belgische frieten!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het altijd zo mooi om te zien als koppels oprecht gelukkig zijn met elkaar. Je merkt meteen dat je heel gelukkig bent met je vriend, daar mag je heel blij mee zijn dat je zo'n top partner hebt gevonden :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zulke tags vind ik heerlijk om te lezen. Ik krijg nu ook zo'n zin in pizza haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk gedaan weer een stukje beter leren kennen..!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke tag om te lezen (en vast ook om in te vullen? :) ) X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te lezen! Vervelend dat je zo slecht slaapt door je CVS... En ik wil gerust eens komen babysitten hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen