Spam je blog!

Geplaatst door
In 2014 mochten jullie iedere maand spammen. Elke eerste dag van de maand gaf ik jullie de kans om jullie blog te promoten. En ik heb goed nieuws: in 2015 ga ik hier gewoon mee door! Vandaag geef ik alvast het startschot voor het nieuwe jaar. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er heel erg naar uit om weer leuke blogs te ontdekken!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Lief dat we mogen spammen! Allereerst wil ik je een mooi 2015 wensen! Dan even over mijn stukje op het www. Mijn blog heet De Beautykoffer en is een beautyblog met een snufje personal , een beetje food en af en toe een stukje health erbij. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje wilt nemen! Liefs Daphne http://www.debeautykoffer.nl

 2. Wat leuk dat we dat mogen doen!

  Mijn blog, http://typischkim.wordpress.com/ is een blog over beauty, travelling en lifestyle!
  Hij is vandaag officieel online gegaan, met als eerste artikel: Ontmoet onze nieuwe puppy! Ik plaats iedere dag één artikel.

  Hopelijk kom je eens langs!

  Liefs, Kim

 3. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen. Ik weet dat je regelmatig bij mij komt lezen, en dat vind ik echt gaaf…maar ook je andere lezers zijn natuurlijk erg welkom…
  Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 4. Wat leuk dat we even mogen spammen! Eerst en vooral wens ik je een spetterend 2015 toe, dat al je dromen en wensen mogen uitkomen! Mijn blog gaat vooral over beauty met hier en daar een DIY,persoonlijk berichtje,… Ik zou het heel erg fijn vinden moest je eens een kijkje komen nemen! Kan je zelf ook even je blog spammen, aangezien ik vandaag ook een spam-dag hou ;).
  http://veelien.wordpress.com/
  Liefs Evelien x

 5. Happy Newyear! Ik blog op http://www.gekopmakeup.nl en mijn artikelen gaan over beauty en fashion. Soms plaats ik shoplogs en tutorials! Elke dag komt er een artikel online! Ik zou het leuk vinden als je komt kijken, ik ben tevens op allerlei social media te volgen, je vindt de buttons rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle

 6. Leuk initiatief Vanessa! Op Cloud Nine Daily schrijven we over alles wat het leven leuker maakt. (Bijna) elke dag brengen we hier een beetje zevende hemel, ook op dagen van onweersbuien en donderwolken. Of misschien dan wel juist. En we hopen dat jullie daar net zo vrolijk van worden als wij.

  We zouden het onwijs leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!

  Happy new year allemaal!

  http://cloudninedaily.com

 7. Allereerst de beste wensen voor 2015 voor jou! Wat leuk dat we mogen spammen.
  Op mijn blog (http://patrician46.wordpress.com) neem ik je mee op een reis door mijn leven. Ik schrijf over het moederschap, mijn bucketlist, mijn persoonlijke alfabet, eigenlijk over alles wat er in mijn leven gebeurt…

 8. Gelukkig nieuwjaar iedereen ! Mijn naam is Priscilla en ik ben net begonnen met bloggen. Kom snel een kijkje brengen en wees gerust niet bang om wat feedback achter te laten. Het is een personal style blog, dus mode zal prioriteit hebben. Maar aangezien ik multimedia studeer zullen er ook meer photoshop tutorials en dergelijke komen. Snel gezegd: mijn digitale dagboek waar ik mijn ideeën met jullie zou willen delen.
  Bisous Priscilla xoxo
  bisouspriscilla.blogspot.be

  ps: dankje Vanessa om ons te laten spammen 🙂

 9. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 10. Happy New Year! Wat lief dat we (weer) mogen spammen! Leuk dat je hier in 2015 ook mee doorgaat. Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins & outs rondom beauty, make-up en nagellak. Ook geef ik je een kijkje in mijn leventje.

  In de maand januari werk ik aan een project genaamd 'Geluksmomentjes'. Iedere dag zal er een extra artikel online komen waarin ik een 'geluksmomentje' bespreek. Ik heb namelijk geen doelen voor mezelf opgesteld dit jaar. Ik wil juist bewuster gaan kijken naar de kleine alledaagse dingen in het leven. Die bespreek ik op mijn blog. Hopelijk ga ik anderen daar ook mee inspireren. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom gerust langs! Liefs Marloes

 11. Hii! Ik ben Liz en ben een maandje geleden mijn blog begonnen. Geen gemakkelijke start en daarom vind ik het super leuk om even te mogen spammen 🙂
  Mijn blog is http://mamaisonnordique.wordpress.com en je kan me ook terug vinden op Bloglovin onder de naam ma maison nordique. Breng me gerust even een bezoekje, alle tips zijn welkom!

  x,Liz

 12. Altijd leuk om het nieuwe jaar te beginnen met het ontdekken van nieuwe blog. En daar leent zo'n spam-artikel goed bij.
  Ik ben Wendy en ik blog alweer bijna (nog 4 dagen) vijf jaar op http://www.ItsWendy.nl
  Mijn blog is een persoonlijke blog en ik schrijf over van alles wat ik mee maak, wat ik leuk vind en wat mij bezig houdt. Wil je een blog lezen zonder poespas? Dan schijnt de mijne een kandidaat te zijn.

 13. Hee wat leuk!

  Hopelijk mag ik er hier ook even gebruik van maken om mijn jonge webshop onder de aandacht te brengen. Op de webshop http://www.milouzzi.nl vind je exclusieve armbanden van hoogwaardige kwaliteit. Iedere 6 weken komt er een nieuwe serie armbanden in de webshop die helemaal voldoet aan de laatste mode trends en die goed met elkaar te combineren zijn. Voor unieke armbanden waar niet iedereen mee loopt moet je dus zeker in de webshop kijken, ook staan er momenteel JOSH look-a-like armbanden in met dierenvacht!
  Op dit moment loopt er ook een WINACTIE! Waarbij je een armband met inspirerende tekst kunt winnen *Follow Your Dreams Be Positive* ! Als je mee wil doen kan dat op de facebookpagina http://www.facebook.com/milouzzi/
  Liefs

 14. Leuke start van het nieuwe jaar! Als je dagelijks een blog tip wil, dan moet je een kijkje nemen op de BlogQueen site. Ik organiseer ook de 365 dagen bloggen challenge (incl. besloten Facebook-groep).

 15. Hoi, wat grappig dat dit bestaat. Ik ben hier dus idd via Patricia gekomen. Ik ben sinds kort begonnen met bloggen, eigenlijk herbegonnen want ik had een hele lange pauze. Ik schrijf stukken over dingen die mij bezighouden. Dat kan gaan over mijn kinderen, over bv tips die ik zelf heb gekregen en handig vind om door te geven maar kan ook gaan over de islam en hoe ik tegenover bepaalde dingen sta. Zo heb ik ook geschreven over Parijs. JeSuisFamizo.

  Ik probeer elke dag iets te plaatsen en zal binnenkort ook een spam je blog plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *