Mijn 5 favoriete liedjes van dit moment

Geplaatst door
De laatste keer dat ik mijn favoriete muziek met jullie heb gedeeld is alweer maanden geleden. Shame on me, zeker voor zo’n grote muziek liefhebber zoals ik. Al van toen ik nog een klein meisje was, gaat er geen dag voorbij zonder muziek. Ik heb het gewoon nodig om de boxen eens goed open te draaien en me even volledig te laten gaan. De laatste tijd zijn er enkele liedjes die dikwijls op repeat staan. Vandaag laat ik jullie mijn 5 favorieten zien!
 

Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk
 
 
Bij dit liedje kan ik onmogelijk blijven stilzitten. Het is een echt dansnummer! Ook de videoclip vind ik heel tof. Ik zie Bruno Mars graag bezig, zijn danspasjes zijn zo leuk! Hij doet me trouwens een beetje denken aan Michael Jackson. Hebben jullie dat ook niet? 
 
 
Calvin Harris ft. Ellie Goulding – OutsideOok dit liedje heeft de afgelopen dagen dikwijls op repeat gestaan. Ik hou van de dance muziek van Calvin Harris en ik hou van de stem van Ellie Goulding. Het is dus niet verwonderlijk dat ik de combinatie geweldig vind. Van mij mogen ze nog meer nummers samen maken. Ik ben niet echt een uitgaanstype meer, maar bij het horen van dit nummer heb ik wel zin om eens goed te gaan starten.

Gwen Stefani – Baby Don’t Lie
 
 
Ik heb Gwen Stefani altijd een knappe madam gevonden. Ze is stoer en vrouwelijk tegelijk, en dat heeft iets vind ik. Jammer dat ze enkele jaren is weggeweest, maar haar nummer ‘Baby Don’t Lie’ is wel weer een blijvertje. Toen ik het liedje voor het eerst hoorde, dan bleef het meteen in mijn hoofd hangen. Het is een toffe beat en de tekst zingt gemakkelijk mee.
 
 

 
Charli XCX – Break The Rules

 
Charli XCX is vrij nieuw in muziekland, maar alle nummers die ze al heeft uitgebracht vind ik leuk. ‘Break The Rules’ is ook zo’n liedje dat direct blijft hangen en waarbij je spontaan begint mee te zingen. Ideaal om je eens goed op uit te leven. I just wanna break the rules!

 
 
 
Yellow Claw ft. Ayden – Till It Hurts
 
 
Afsluiten doe ik met dit stevige nummer van Yellow Claw. Sommigen onder jullie zullen het misschien niet verwachten maar ik hou van trap – hardstyle. Het gaat er hier soms hard aan toe, haha. In deze muziek kan ik al mijn gevoelens en gedachten kwijt. Meer dan in welk ander genre. Ik denk dat iedereen dat wel heeft met bepaalde muziek, niet?
 
 
Welk liedje staat bij jou op repeat?
 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *