WIN € 25 shoptegoed bij Miss Well! (GESLOTEN)

Geplaatst door
De ene winactie is nog maar net gedaan, of ik heb alweer een nieuwe klaarstaan. Leuk hè? Dit keer is het een winactie in samenwerking met Miss Well. Dit is een Nederlandse webshop die o.a. natuurlijke cosmetica en fair trade sieraden verkoopt. Daarnaast vind je er chocolade en dvd’s, en zijn er ook enkele beautyboxen verkrijgbaar. Kortom: in deze webshop vind elke vrouw wel iets naar haar zin! En ik heb goed nieuws: één van jullie kan € 25 shoptegoed winnen! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Wat moet je doen?

♥ Schrijf je in op de nieuwsbrief van Miss Well. Als je op de startpagina komt, dan zie je bovenaan ‘klik voor korting’. Daar mag je op klikken en dan kan je je inschrijven. Je krijgt meteen 2.50 euro korting op je eerste bestelling!

♥ Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje).


♥ Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen. 

Wat mag je doen? 

♥ Volg Miss Well op Twitter


♥ Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: “Ik maak kans op 25 EURO shoptegoed @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie”

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 18 december. Snel wezen is dus de boodschap! De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd.


VEEL SUCCES!Liefs,Vanessa xxx 


24 reacties

 1. Heey, Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Ik ken de shop eerlijk gezegd nog niet, maar ze hebben echt hele leuke dingen! Natuurlijk like ik je op Bloglovin EN op facebook! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

 2. Wat een leuke actie. Ik ben erg voor natuurlijke cosmetica en Fairtrade producten. Goed voor de mensen die het maken, goed voor het milieu en mij geeft het een fijn gevoel. Ik volg je via Bloglovin en heb je bericht geliked, ik heb mij inschreven voor de nieuwsbrief en hier een berichtje achtergelaten. Je kunt mij bereiken op noordroge@hotmail.com

 3. Ik volg zowel jou als Miss Well op twitter als @Zeemeervrouw.
  Ook volg ik je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  En ik heb me ingeschreven op de nieuwsbrief van Miss Well.

  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 4. Wat lief dat je een winactie organiseert! Ik kende deze webshop nog niet, maar het ziet er heel tof uit. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, dit bericht gesaved (volgde je al via bloglovin) en volgde jullie beide al op Twitter. Ik heb alleen de tweet niet gestuurd. 🙂 Mijn e-mailadres is judithblogtsolo@hotmail.com. Xxx 🙂

 5. Ik kende deze webwinkel nog niet. Maar ik ben blij dat ik hem ken, super leuk! Ze hebben echt vanalles wat. Ook leuk dat het een shoptegoed is, kan je precies kiezen wat je zelf wil. Hoewel, kiezen wordt nog moeilijk voor de winnaar met zo veel keuze. De zeep van Bubble Shack Hawaii ziet er echt super lekker uit, maar ik ben ook bezig met een DVD collectie aanleggen, hmm lastig.
  Ik heb je artikel geliked op bloglovin (sandra9454) en op twitter volg ik Miss Well nu ook, en ik heb ze geretweet, en jouw bericht getweet (@xsajo). Mijn e-mail is: sandra_jonker8@Hotmail.com (hiermee heb ik me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *