Beauty swap met Bianca | www.pinkit.nl

Geplaatst door
Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Bianca met de vraag of ik een beauty swap met haar wilde doen. Ik vond het meteen een geweldig idee!  We hebben een bepaald budget afgesproken en met dat geld hebben we dan beauty spulletjes voor elkaar gekocht. Uiteraard zijn we blij met alles wat we krijgen en maakt het niet uit als de ene bijvoorbeeld meer cadeautjes krijgt dan de andere. Het is gewoon ontzettend leuk om een swap te doen! Kijken jullie mee naar wat ik allemaal heb gekregen?   

Bovenaan in de doos ligt een mooi kerstkaartje. Altijd leuk als iemand de moeite doet om een handgeschreven kaartje te schrijven.
 
Tijd om de cadeautjes open te maken! Ik neem ze er gewoon één voor één uit, zonder logische volgorde.
 

Als eerste een douchegel melon tango van Balea. Ik ben hier heel blij mee! Ik was al een tijdje benieuwd naar de producten van Balea, maar helaas zijn deze enkel in de DM te koop en moet je hiervoor naar Duitsland. Ik weet dat Bianca niet zo ver van Duitsland woont dus super dat ze hieraan heeft gedacht. Ik heb alvast even aan de fles gesnuffeld en de geur is heerlijk!
 

Dan een gezichtsmaskertje ‘Sensational Sea Algae’ van Dr van der Hoog. Dit kleimasker heeft een reinigende en voedende werking omdat de klei indroogt en de voedingsstoffen zo nog beter worden opgenomen. Ook heeft algenextract een hydraterende en stimulerende werking. Ik ben heel benieuwd! Maskertjes komen trouwens altijd van pas.
 
 
Een body scrub van Rituals, yaaay! Ik ben een grote fan van Rituals en dat wist Bianca waarschijnlijk wel. Het is een good luck scrub in de geur sweet orange & cedar wood. Ik heb deze scrub nog nooit geprobeerd dus ik kan niet wachten om hem te testen. Leuk!
 
 
Nog een gezichtsmaskertje! Dit maskertje is van Montagne Jeunesse en heeft een anti stresserende werking. De laatste tijd heb ik veel stress en zorgen door mijn gezondheid dus dit maskertje is meer dan welkom. 
 
 
Dan een steil mousse van Andrélon. Hier ben ik ook heel blij mee! Ik heb Bianca verteld dat ik in mijn buurt moeilijk producten vind van dit merk, en dat heeft ze blijkbaar goed onthouden. Heel lief! Ik heb soms last van pluizig haar dus ik ben benieuwd of dit product hierbij zal helpen.
 
 
Yaaay, nog een product van Andrélon! Dit is een heat protect spray om je haar te beschermen tegen de hitte van de föhn en stijltang. Ook hier ben ik erg benieuwd naar! Tot nu heb ik enkel ervaring met de heat protect spray van Kruidvat die overigens goed werkt.
 
 
 
OMG, een blushing heart! Deze staat al zo lang op mijn verlanglijstje en nu heb ik hem gewoon! Ik ben Bianca zooo dankbaar nu, haha. In het echt is de blush trouwens nog mooier dan op de foto. Het is een plaatje! <3
 
 
 
Nog een blush! Wauw, ik word nogal verwend zeg… Dit is een blush van p2 in de kleur ‘040 touch of rose’. Het lijkt mij een mooi kleurtje. Het merk is helemaal onbekend voor mij dus ik vind het wel fijn dat ik nu de kans krijg om er iets van te proberen.
 
 
Een derde product van Andrélon, superleuk! Dit is een shampoo ‘Care & Repair’ voor droog en beschadigd haar. Ik ben echt benieuwd of de combinatie van alle Andrélon producten iets zal doen met mijn haar. De geur is trouwens heerlijk!
 
 
Dan een douchegel van Treacle Moon in de geur mango. Wat een heerlijke, zoete geur. Ik moet meteen aan de zomer denken! Ik heb Bianca verteld dat ik nog nooit producten van dit merk heb geprobeerd en ook dat heeft ze goed onthouden.
 

Dan een lipstick van Make-up Revolution in de kleur Dusky. Het lijkt mij een mooie roze kleur, ideaal om elke dag te dragen. Fijn om nu ook een lipstick van dit merk te hebben.
 
Als laatste heb ik nog een mooi zakje met testertjes gekregen. Altijd leuk om zo nieuwe producten te ontdekken! 
 
 
Lieve Bianca, ik ben echt superblij met deze producten! Alle producten zijn nieuw voor mij en dat vind ik heel leuk. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen. Je hebt echt je best gedaan om er een leuk pakketje van te maken. Ik ben nogal verwend! Bij deze dus heel erg bedankt voor alles xxx
Op de blog van Bianca kan je zien welke producten ik voor haar heb gekocht. Neem zeker een kijkje!
 
Heb jij al eens een swap gedaan?
Veel liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

  1. Wat ontzettend leuk! Ik had het artikel bij Bianca ook al gelezen. Geweldig leuk! Die good luck scrub van Rituals! Ben heel benieuwd! Ahw, een blushing heart! Wat supertof!

  2. Gelukkig dat je de producten leuk vind! Vond het heel erg gaaf om deze swap met jou te doen en je daar door nog beter te leren kennen (plus het leuke en gezellige contact). Ik ben ook heel blij met de producten die ik van jou heb gekregen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *