Win een jaar lang gratis shoppen!

Geplaatst door
Het jaar 2014 loopt weer tegen het einde aan en dat wordt gevierd bij Smartphonehoesjes.nl. Tot 23 december maak je kans op een unieke hoofdprijs en andere prijzen. Een telefoonhoesje, tablethoes of een accessoire voor je telefoon of tablet is een ideaal cadeautje voor in de zak of onder de boom: je hebt keuze uit duizenden producten voor een kleine prijs en door het ruime aanbod is het makkelijk om een passende verrassing voor iemand te vinden.
 

Een jaar lang gratis shoppen

 
Wie wil er niet een jaar lang gratis shoppen bij Smartphonehoesjes.nl? Doop je smartphone om tot fashion item! Voor iedere gelegenheid een ander outfit en pimp je toestel met de handigste en stijlvolste accessoires. Heb je een tablet? Dan is het ook feest voor je tablet want bij Smartphonehoesjes.nl vind je ook tablethoezen voor verschillende tablets. Daarnaast kun je verschillende accessoires voor je smartphone ook gebruiken voor je tablet. Wil je niet alleen maar aan jezelf denken, dan kun je ook een ander blij maken met een super leuk telefoonhoesje of andere accessoire. Bekijk hier de voorwaarden van de actie.
Nog meer winnen
 
Behalve een jaar lang gratis shoppen, maak je ook kans op een gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S 8.4 inclusief bescherming. Sta je vlak voor een drukke periode met studeren, werken of ben je juist van plan om vaker te gaan relaxen? Dan past een tablet helemaal bij jou. Als derde prijs geeft Smartphonehoesjes.nl tien keer een bioscoopbon van €20 weg om ook in januari nog te kunnen genieten van een gezellige en knusse avond!

Dit artikel is geschreven door Smartphonehoesjes.nl
 
Wat zou jij allemaal kopen als je een jaar gratis mag shoppen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Dan kreeg ik meer beautyproducten, ook duurdere en een compleet nieuwe garderobe hihi. Als het alleen bij smartphonehoesjes mag, krijgt mijn iphone eindelijk een hoesje, die is echt op. Het liefst in veel mooie designs! en natuurlijk mijn ipad ook.

  2. Wat een leuke actie! Oh man, ik zou alleen maar beautyproducten gaan shoppen. Vooral douchegel en bodylotion. En scrub erbij natuurlijk! Allemaal in dezelfde lijn! Dream on… dream on…. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *