WIN 2 x € 25 shoptegoed bij LovelyJewels (GESLOTEN)

Geplaatst door
Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe webshops te ontdekken. Laatst kwam ik terecht in de webshop LovelyJewels. Dit is een Nederlandse webshop die trendy sieraden en accessoires verkoopt. Je vindt er o.a. mooie armbanden, oorringen, kettingen en horloges. Daarnaast kan je er leuke vesten, schoenen, sjaals, tassen en portemonnees scoren. Je leest het al: deze webshop is ideaal voor vrouwen zoals jij en ik!

En ik heb goed nieuws! In samenwerking met LovelyJewels mag ik 2 x € 25 shoptegoed weggeven. Dit keer zullen er dus 2 winnaars zijn! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.Wat moet je doen?

♥ Like de Facebook pagina van LovelyJewels

=> Heb je geen Facebook? Dan mag je hen volgen op Twitter en/of je inschrijven op de nieuwsbrief

♥ Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje)

♥ Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 9 december. Nadien krijgen de winnaars een persoonlijk mailtje toegestuurd. 

Veel succes!

Liefs,
Vanessa xxx

41 reacties

 1. Oh dear, ik werd al gek toen ik de foto met alle sieraden zag in mijn bloglovin lijst. Ik heb natuurlijk snel doorgeklikt en doe ABSOLUUT mee, want wat verkopen ze veel moois. En het is ook echt helemaal mijn smaak. Ik zou de hele webshop wel willen hebben! Ik volg ze nu op Facebook & Twitter en ik volgde jou al op Bloglovin en heb het artikel nu een hartje gegeven. Ik hoop dat ik win, spannuuund! Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

 2. Wat heeft LovelyJewels een leuke dingen! Kan wel oneindig blijven snuffelen naar de leukste items! Ik volgde LovelyJewels al op Facebook, maar heb de Facebookpost liked en gedeeld, volg Vanessa op Bloglovin' en heb het bericht gesaved! Wauww echt een te gekke actie, hopen dat ik binnnekort wat leuke dingetjes kan gaan uitzoeken bij LovelyJewels! <3

 3. Yes, ik doe mee! Ik heb net al een prachtige bracelet gezien op hun site. Dan hoef ik nog maar ietsiepietsie bij te leggen! 🙂 Ik heb ze geliked op facebook en ik heb dit bericht gesaved op bloglovin. Jouw blog volde ik al via bloglovin. Toffe winactie! Ik ga duimen! marion11777@gmaill.com

 4. Wat een leuke spulletjes allemaal. Ik wil dan ook heel graag meedoen aan de winactie. Ik heb de Facebookpagina geliked, ik volgde je al een tijdje op Bloglovin en ik heb je artikel een hartje gegeven. En nu maar afwachten ….. 🙂

 5. Tjeetje wat een gave actie, ik doe heel graag mee en ben Lovelyjewels gaan volgen op FB, heb mijzelf ingeschreven voor de nieuwsbrief en volg je al een behoorlijke tijd op BL…ook het hartje heb ik gebruikt…nu ben ik heel druk aan het hopen, want tjeetje wat een leuk sieraden verkopen e..

  gr. Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com)

 6. Oh, ik zie echt heel wat leuke spulletjes op hun site en aangezien ik nog op zoek ben naar een nieuwe statement ketting doe ik graag mee! Ik volg Lovely Jewels op Facebook en Twitter en volg jou natuurlijk ook op Bloglovin (en ik like dit artikel)!

 7. Wat leuk! Ik had deze gemist, leuk dat je ons er nog even aan herinnert! Ik doe graag mee! Heb de facebookpagina en ook je artikel op bloglovin' geliked, volgen deed ik je natuurlijk al! 😉 Leuke spulletjes hebben ze in die webshop zeg! Ik zou de zwarte slip ons of de fluffy jas wel willen! 🙂

 8. Jaaaaa sieraden ben ik dol op! Maarja welke vrouw niet:-)
  graag doe ik mee aan deze winactie. Ik heb alle stappen doorlopen en volg en like alles!
  Via facebook: JohanAnkeJobCas Saelmans
  Twitter: Anke8019. Email is Anke80@hotmail.nl

 9. Reactie van Grete Karina:

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  Op FB like ik LovelyJewels.

  Mooie sieraden hoor, ik maak graag kans, zag het net op tijd om nog mee te doen.
  groeten en fijne avond,
  Grete Karina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *