Mijn droom: een beauty kamer + inspiratie foto’s

Geplaatst door
Momenteel woon ik samen met mijn vriend in een appartement. Ik woon hier heel graag en het is ontzettend gezellig! Het enige wat me een beetje stoort is het gebrek aan plaats. Sinds ik blog is mijn interesse in beauty erg gegroeid waardoor ik vaak nieuwe spulletjes koop. Daarnaast krijg ik ook veel pakketjes opgestuurd om te reviewen. Dit heeft als gevolg dat ons appartement vol staat met beauty spullen. In de kasten van de badkamer kan niets meer bij. Het is zelfs zo erg dat ik het kleine kastje van mijn vriend ook al heb ingepalmd, zielig hè? Verder staan er in bijna elke kamer producten, enkel het toilet is nog ‘beauty vrij’… 
 

In ons appartement zijn twee kamers: onze slaapkamer en een kamer waar ik de was en strijk doe. Soms verlang ik heel erg naar een extra kamer, eentje waar ik lekker veel plaats heb om mijn beauty spulletjes op te bergen. En als we dan toch bezig zijn, dan wil ik graag een mooie make-up tafel met een grote spiegel. Dat is voor mij een echte meisjesdroom! Nu maak ik mezelf gewoon op voor de spiegel in de badkamer, maar het lijkt me superleuk om dat in een aparte beauty kamer te kunnen doen waar ik alle producten dichtbij de hand heb.
Nu is het nog een droom, maar als we later naar een huis zouden verhuizen, dan hoop ik dat er genoeg plaats is voor een mooie beauty kamer. Voor nu leven we nog maar even tussen de dagcrèmes en foundations. Ach, het heeft ook wel iets.


Hieronder alvast wat inspiratie foto’s om bij weg te dromen…


Bronnen: We Heart It en Pinterest
 Droom jij ook van een beauty kamer of heb je er al één?
Veel liefs,
Vanessa xxx

39 reacties

  1. Wauw, ik zou later ook graag zo'n kaptafel met spiegel willen. Niet alleen heeft het een vintage en stijlvolle uitstraling, het is ook gewoon tof om al je make-up daar te bewaren waar je je ook kan opmaken.

  2. Wauw, mooie foto's! Ik hoop voor jou dat je ooit zo'n mooie beautykamer kan hebben 🙂 voor mij hoeft dat niet, ik ben niet zo met beauty bezig, ik wil liever een dressing room voor al m'n kleren en schoenen, haha!

  3. Ik herken jouw verhaal helemaal! Haha, ook mijn vriend heeft zijn planken moeten inleveren 😉 Wij wonen ook in een appartement met twee slaapkamers. Ik merk ook dat ik te weinig ruimte heb voor mijn hobby. Ik zou zo ontzettend graag een eigen kamertje willen hebben waar ik mijn spullen kwijt kan, etc. Je laat mooie inspirerende foto's zien!

  4. Prachtige inspiraties! Zelf woon ik nog thuis en ik merk dat mijn (kleine) kamer geen plek meer heeft voor meer beauty items en ik kijk echt naar uit wanneer ik mijn eigen huis heb en een kamer voor mijn make-up en kleding. Ik heb het al helemaal ontworpen in mijn hoofd haha.

  5. Prachtige inspiratiefoto's! Mijn oma had vroeger ook een kaptafel, helaas is deze zo oud dat hij van ellende uit elkaar valt. Ik heb nu gewoon een kast met daar boven een spiegel, maar ik zou ook wel graag in een nieuw huis een prachtige kaptafel willen.

  6. Wat een heerlijke foto's! Ik ga binnenkort ook verhuizen naar een appartement met mijn vriend, en daar heb ik minder ruimte. Ik wil zelf graag een mooie Alex kast van de Ikea om mijn make-up op te bergen

  7. ik kan er bijna over mee praten.. niet over de beauty spulletjes dan maar wel over het ruimtegebrek. Over een weekje wonen we samen en ik heb me toch moeten proppen om al mijn kleding daar in de kast te krijgen.. pfff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *