The Body Shop: shoplog + goodiebag

Geplaatst door
Afgelopen vrijdag was het Happy Nails Evening bij The Body Shop. De winkels waren open tot 20 uur! Rond 19 uur ging ik samen met mijn beste vriendin een kijkje nemen in The Body Shop van Aalst. De opkomst viel blijkbaar een beetje tegen want we waren op dat moment de enige klanten, maar dat kon onze pret zeker niet bederven. Integendeel, zo konden we rustig rondkijken en shoppen. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik heb gekocht. Ook heb ik een leuke goodiebag gekregen. Bij € 35 aankoop kreeg je namelijk een goodiebag t.w.v. € 38,50!
 

Ik begin met mijn aankoopjes!

Vitamine E Sink-In Moisture Mask | € 18
 
Ik ben gek op de vitamine E lijn van The Body Shop! Ik heb er al verschillende producten van gehad en ik ben er telkens heel tevreden over. Een product dat ik nog niet eerder heb gekocht is dit maskertje. Het is een intens hydraterend maskertje dat je op je gezicht mag laten intrekken. In tegenstelling tot veel andere maskers hoef je dit maskertje niet te verwijderen na 10 à 15 minuten en dat lijkt mij heel fijn!
 
Vitamine E Face Mist | € 11

Mijn vorige face mist was op dus het was tijd om een nieuwe te kopen. De face mist is bedoeld om over je make-up te sprayen, als een soort van fixatie. Net als een basis en een poeder zorgt het ervoor dat je make-up veel langer blijft zitten. Daarnaast haalt het het poederige effect van je make-up weg waardoor je make-up er mooier en natuurlijker uitziet. Tenslotte kan je de face mist ook gebruiken om je gezicht te hydrateren en verfrissen. Echt heel handig!

 
Body Butter Blueberry | € 16

Dit is één van mijn favoriete body butters voor het najaar. De geur van bosbessen is echt heerlijk! Ook is de body butter lekker dik en rijk, ideaal voor als je huid de komende maanden wat extra verzorging kan gebruiken. Ik gebruik deze body butter vooral op mijn droge benen. Ze worden er lekker zacht van!

 
Honeymania Shower Gel | € 7

Als laatste heb ik een douchegel in de geur honing gekocht. Ook weer een heerlijke zoete geur! Het is een zeepvrije douchegel die Fair Trade-honing bevat, gemaakt van de nectar van duizenden wilde bloemen. 
Ik heb deze douchegel nog niet eerder geprobeerd dus ik ben er heel benieuwd naar.   
 
Dan de goodiebag! (gratis bij aankoop van € 35)
Colour Crush Lipstick 335 | € 12

Als eerste kreeg ik een lipstick cadeau. Ik mocht zelf een kleurtje kiezen en dat vind ik heel leuk. Dat is immers veel beter dan dat ik een lipstick zou ontvangen die ik niet mooi vind. Het is een supermooi kleurtje, ideaal voor het najaar!

Super Volume Mascara | € 12,50

Ook kreeg ik een super volume mascara, yaay! Ik ben heel blij dat het een full size mascara is en geen mini variant. Ik heb nog geen ervaring met deze mascara dus ik ben heel benieuwd om hem uit te proberen.

Camomile Gentle Eye Make-up Remover | € 5

Dit is een mini oog make-up remover. Hij is verrijkt met kalmerende essentiële Community Fair Trade-kamilleolie voor een zijdezachte huid. Ik heb deze reiniger nog niet eerder gehad dus ik vind het heel fijn dat hij in de goodiebag zit.

Vitamine E Cream Cleanser | € 5

Zoals ik hierboven reeds zei ben ik gek op de vitamine E lijn. Daarom vind ik het fijn dat ik een mini reinigingsmelk uit deze lijn heb gekregen. Ik heb er al eens een full size versie van gehad, maar een mini is natuurlijk ook leuk.

 
Vitamine E Moisture Cream | € 5 
 
Yay, nog een dagcrème uit deze lijn! Ook hiervan heb ik al eens een full size gehad. Het is een heerlijke crème om in het najaar te gebruiken, ideaal voor als je huid wat droger is.

Vitamine E Night Cream | € 5

Als laatste nog een nachtcrème uit de vitamine E lijn. Ik val in herhaling, maar ook hiervan heb ik al een normale versie gehad. Hmm, een beetje jammer dat ze er geen mini product van een andere lijn hebben bij gedaan. Nu is het natuurlijk een beetje eentonig.

 

=> Ik ben heel blij met mijn aankoopjes! Over de goodiebag heb ik een gemengd gevoel. De lipstick, mascara en eye make-up remover vind ik superleuk. De dag- en nachtcrème en reinigingsmelk met vitamine E heb ik al gehad. Ondanks dat ik er erg tevreden over ben, zou het natuurlijk leuker zijn geweest mochten er ook producten van een andere lijn in de goodiebag zitten. Zo kon ik eens nieuwe dingen uitproberen. Maar goed, gratis is gratis dus eigenlijk mogen we niet klagen. Ik kan niet wachten om alle producten te gebruiken!
 
Wat vind jij van deze producten? Waar wil je graag een review van zien?

Veel liefs,
Vanessa xxx

42 reacties

  1. Gunst ja, ik ben er nog steeds niet geweest. Ben wel benieuwd naar die douchegel. Wil zelf ook nog een keer iets met honing uitproberen.

  2. Wat leuk dat de winkel extra lang open was en dat je een goodie bag kreeg! Zo vreemd dat er bijna geen volk was… Waarschijnlijk wisten veel mensen het (net als ik) niet. Wel leuk dan hadden jullie de winkel voor jullie alleen 😉 ik ben wel benieuwd naar alle producten! Maar ik vind ze best wel duur dus ze moeten echt al heel goed zijn voor ik ze zelf zou kopen denk ik…

    1. Dat begrijp ik. De producten zijn best duur. Meestal ga ik er shoppen tijdens de solden of als er speciale acties zijn zoals vrijdag. Een gratis goodiebag is toch mooi meegenomen!

  3. Wat een heerlijk producten heb je geshopt….eigenlijk vind ik alles wel erg lekker klinken , maar de mascara en lipstick vind ik wel erg interessant en het zou leuk zijn als je daar een review over schreef….
    groetjes Petra

  4. Ik koop nooit zoveel bij de bodyshop maar ga wel altijd terug voor mijn luchtje (white musk) vind ik zo lekker!

  5. Wat een heerlijke producten heb je gekocht&gekregen! Ik ben vooral benieuwd naar de werking van de Vitamine E-lijn. 🙂

  6. Volgensmij ben je goed geslaagd zo te zien. Wat een leuke actie dat je er een gratis goodiebag bij krijgt. De blue berry body butter lijkt me ook echt een heerlijk product, maar die face mist lijkt me ook echt een must. Hele leuke aankopen!

  7. Wat een geweldige goodiebag, nu heb je meteen een heerlijke stash. Ik vind de producten van the body shop altijd heerlijk, de geuren zijn echt geweldig. En die lipstick heeft een prachtige kleur, ik ben benieuwd. x

  8. Oh die body mist zou ik ook graag eens kopen, zou er zeker graag een review van zien. Ik ben bij het begin van de avond even binnen geweest bij TBS maar er waren op dat moment niet genoeg producten die ik écht wou om aan het juiste bedrag te zitten (en stiekem had ik gezien achter de kassa dat de goodiebags niet zo groot waren, dus al zeker geen bodbutters/douchegels/scrubs). Ik ben dus blij dat ik de goodiebag heb laten passeren, maar ben wel jaloers dat je een lipstick mocht uitkiezen :p

    1. Leuk dat je ook bent langs geweest! De goodiebag was inderdaad niet wauw, maar gratis is gratis. Ik vind het ook fijn dat ik zelf een lipstick mocht kiezen. Binnenkort zeker een review 😉

  9. Zo'n leuke aankoopjes! De goodiebag zag er ook super goed uit. Voor iemand als ik die nog niets van de vitamin E lijn geprobeerd heeft, is hij natuurlijk erg fijn, maar ik snap dat jij er een gemengd gevoel bij hebt omdat je die producten al eens eerder gehad hebt.

  10. Superleuke producten. Ik ben gek op de honeymania geurlijn. Die lipstick lijkt mij inderdaad erg mooi voor dit najaar.

  11. Wat heerlijk geshopt. De make-up heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt van The Body Shop. De Honeymania Shower Gel vind ik ook heerlijk:)

Reacties zijn gesloten.